ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Στον τελικό ο Ολυμπιακός, έκαναν το θαύμα τους τα «ερυθρόλευκα» πιτσιρίκια! (vids)
Αποκάλυψη Γκουαρντιόλα – «Ήθελε να φύγει! Εγώ φταίω, δεν του έδινα χρόνο…»
Αρτέτα: «Πάτε καλά; Βάζουμε τόσα γκολ και… λέτε πως έχουμε πρόβλημα»
Τα μεγάλα φαβορί για την Χρυσή Μπάλα – Bye, bye Μέσσι! (pic)
Τσέλσι, πες αλεύρι – Επιστρέφει ο ανεπιθύμητος στο Λονδίνο!
Ρεάλ: Ακραία απόφαση του Αντσελότι – Διώχνει το μεγάλο αστέρι και… ξενέρα!
Τεν Χαγκ… κοιμάσαι – «Δεν αλλάζω άποψη, όσο καλά και αν παίζει»
Ρίχνει… μπουρλότο η Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν αναλαμβάνει την Μπάγερν Μονάχου»
Ο «πυραυλοκίνητος» Γκιρασί ετοιμάζεται για απόβαση στη Μαδρίτη
Guardian: «Η Άρσεναλ αντεπιτίθεται με 180 εκατ. ευρώ για δύο παιχταράδες»
Αξία ανεκτίμητη: Η αγκαλιά του Τζολάκη με τον πατέρα του (pics)
«Άδειασε» την Μπάγερν ο Νάγκελσμαν – Είπε το «ναι» στην Εθνική Γερμανίας
Παρουσιάστηκε η νέα φανέλα – κόσμημα της Εθνικής Ελλάδος (pic)
Λαπόρτα: «Πάμε στη Μαδρίτη για να νικήσουμε τη Ρεάλ»
Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν… νιώθει από κούραση – Θέλει να διαλύσει την Μπαρτσελόνα
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Έδωσε τα χέρια με την Μπαρτσελόνα ο Αλάμπα!

Ο Νταβίντ Αλάμπα φέρεται να έχει συμφωνήσει προφορικά με την Μπαρτσελόνα, μετά από συνάντηση του νέου προέδρου της, Τζουάν Λαπόρτα με τους εκπροσώπους του.

Έδωσε τα χέρια με την Μπαρτσελόνα ο Αλάμπα!

Το όνομα του Νταβίντ Αλάμπα αναμένεται να είναι από τα πιο «καυτά» στο φετινό μεταγραφικό καλοκαίρι. Ο Αυστριακός στόπερ ανακοίνωσε πριν από λίγο καιρό ότι θα αποχωρήσει από την Μπάγερν Μονάχου, μόλις λήξει το συμβόλαιο του. Βέβαια, αυτό ήταν σχεδόν… δεδομένο εδώ και αρκετό καιρό. Απλά άπαντες περίμεναν να λάβει κάθε επισημότητα για να ξεκινήσει το «γαϊτανάκι» για το μέλλον του. Όλες οι μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες βρίσκονται στα πόδια του κι εκείνος θα κληθεί να επιλέξει. Μέχρι πριν από λίγο καιρό η Ρεάλ Μαδρίτης φάνταζε μεγάλο φαβορί για την απόκτηση του, με την Παρί Σεν Ζερμέν να ακολουθεί.

Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα και η Μπαρτσελόνα μπήκε στο… κόλπο και μάλλον κατάφερε ήδη να κερδίσει τον ανταγωνισμό. Τουλάχιστον αυτό αναφέρει η «Mundo Deportivo», η οποία σε δημοσίευμα της αποκάλυψε ότι ο Αλάμπα έχει ήδη συμφωνήσει προφορικά με τους «μπλαουγκράνα». Ο νέος πρόεδρος των Καταλανών, Τζουάν Λαπόρτα, έχει ήδη βάλει κάτω το πλάνο του για τη νέα σεζόν. Για το χτίσιμο μιας ισχυρής ομάδας, έχοντας και ως σκοπό να πείσει τον Μέσι να ανανεώσει και να παραμείνει εκεί. Φυσικά αυτό το πλάνο περιλαμβάνει και τον Αυστριακό αμυντικό.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Αλάμπα

Η συνάντηση Λαπόρτα-Ζάχαβι για τον Αλάμπα και το μεγάλο εμπόδιο

Όπως τονίζεται, ο Λαπόρτα έχει μια εξαιρετική σχέση με τον Πίνι Ζάχαβι, μάνατζερ του παίκτη. Ο Ισραηλινός ατζέντης βρέθηκε στη Βαρκελώνη την περασμένη εβδομάδα, μαζί με τον Φάλι Ραμαντάνι, ατζέντη του Πιάνιτς, με τον οποίο και συνεργάζεται. Αμφότεροι έκαναν ένα «τουρ» στην Καταλανική πόλη και στη Μαδρίτη και ήρθαν σε επαφή με τον Λαπόρτα. Τον διαβεβαίωσαν πως δεν υπάρχει κάποια συμφωνία με την Ρεάλ Μαδρίτης και έφτασαν σε μια προφορική συμφωνία. Τώρα που ο ίδιος αποτελεί κι επίσημα πρόεδρο της Μπαρτσελόνα, μπορούν να συζητήσουν και για τα δεδομένα.

Βέβαια, ο Λαπόρτα σε συνέντευξη του διέψευσε αυτή τη συνάντηση, αλλά η «Mundo Deportivo» επισημαίνει πως ο Ζάχαβι ήταν όντως στη Βαρκελώνη την περασμένη Πέμπτη (4/3) και ότι έφυγε από εκεί με μια κατ’ αρχήν συμφωνία για τον Αλάμπα. Ωστόσο, το μεγάλο εμπόδιο για την υλοποίηση της είναι το οικονομικό κομμάτι. Βλέπετε, ο Αυστριακός; τεχνικός αποχώρησε από την Μπάγερν Μονάχου γιατί δεν του προσφέρθηκε το υψηλά αμειβόμενο συμβόλαιο που ήθελε.

Την ίδια στιγμή τα οικονομικά δεδομένα της Μπαρτσελόνα δεν είναι και τα καλύτερα δυνατά. Κάτι που φάνηκε και από το γεγονός ότι οι παίκτες της δέχθηκαν μείωση μισθού για να μην κινδυνέψει με πτώχευση η ομάδα. Ωστόσο, όπως τονίζεται, ο Λαπόρτα ψάχνει ήδη τρόπο για να ικανοποιήσει τον 28χρονο ποδοσφαιριστή, χωρίς παράλληλα να «πληγώσει» τα οικονομικά του συλλόγου.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ