ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
Τονάλι, διαλύεται η καριέρα σου – Νέα κατηγορία για παράνομο στοιχηματισμό (pic)
Η Μπαρτσελόνα είναι κοντά στο να πάρει… τσάμπα τον «εγκέφαλο» της Άρσεναλ!
Οριστική απόφαση – «Ακύρωσε» την Μπάγερν και θέλει μόνο Ρεάλ!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα έχει βρει ποιοι επιθετικοί τον ενδιαφέρουν από τώρα!
Μπαρτσελόνα, τον έδιωξες σαν άχρηστο – Τώρα γίνεται μάχη για την απόκτηση του!
Μπαρτσελόνα: Γιαμάλ… η εκτόξευση – Τα δύο στοιχεία που δείχνουν την εξέλιξη του!
Ποτσετίνο: «Είναι τέρμα λυπημένος! Δώσαμε τόσα χρήματα και έπαιξε μόλις 30’»
Οι δέκα πιο ακριβοί ποδοσφαιριστές στον κόσμο – Λείπουν οι… GOAT (pic)
Φελίπε Μέλο προς Άλβες- Ρομπίνιο: «Αν είχατε βιάσει τη δική μου κόρη θα σας είχα σκοτώσει»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους

«Έκλεισε το σπίτι» της Γιουβέντους η Πόρτο, μάγκικη πρόκριση στους «8»! (vid)

Η Πόρτο πήρε μια... μάγκικη πρόκριση επί της Γιουβέντους, με την ομάδα του Κονσεϊσάο να δείχνει ψυχή μέσα στο Τορίνο και να ρίχνει στο καναβάτσο τον Κριστιάνο και την παρέα του!

«Έκλεισε το σπίτι» της Γιουβέντους η Πόρτο, μάγκικη πρόκριση στους «8»! (vid)

Απίστευτο ματς στο Τορίνο! Η Πόρτο ηττήθηκε με 3-2 από την Γιουβέντους στην παράταση, όμως οι Πορτογάλοι πήραν την τεράστια πρόκριση στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς είχαν επικρατήσει με 2-1 στο πρώτο ματς. Κάζο για τον Κριστιάνο Ρονάλντο και την παρέα του. Νέα αποτυχημένη σεζόν στο Τσάμπιονς Λιγκ για τους μπιανκονέρι…

Από το ξεκίνημα της αναμέτρησης η Πόρτο… έδειξε πως δεν είναι πρόθυμη να κάτσει στην άμυνα και να περιμένει τον Κριστιάνο και την παρέα του! Οι Πορτογάλοι πίεζαν ψηλά στον αγωνιστικό χώρο και απείλησαν από νωρίς της εστία του Σέζνι.

Στο 17΄μάλιστα ο Ντεμιράλ έκανε ένα ανόητο πέναλτι πάνω στον Μαρεγκά, με τον ρέφερι να δείχνει την άσπρη βούλα. Ο Ολιβέιρα ανέλαβε την εκτέλεση και ευστόχησε για το 1-0! Ψυχρολουσία για την ομάδα του Αντρέα Πίρλο, που πλέον έπρεπε να ανέβει ένα βουνό για να πάρει την πρόκριση.

Στο 27΄ο Μοράτα έχασε την μοναδική καλή ευκαιρία των μπιανκονέρι στο πρώτο ημίχρονο. Ο Σέζνι από την άλλη έδειξε καλά αντανακλαστικά στα τελευταία λεπτά του ημιχρόνου και με 2-3 καλές επεμβάσεις αρνήθηκε το δεύτερο γκολ στους φιλοξενούμενους!

Με το ξεκίνημα όμως του δευτέρου ημιχρόνου είδαμε μια… διαφορετική Γιουβέντους! Ο Κιέζα στο 49΄ με ένα απίστευτο σουτ ισοφάρισε άμεσα σε 1-1 και έβαλε ξανά στο κόλπο της πρόκρισης την Γιουβέντους! Λίγα λεπτά αργότερα, ο Ταρεμί με μια ανόητη ενέργεια αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε την ομάδα του με παίκτη λιγότερο!

Στο 63′ οι γηπεδούχοι βρήκαν ξανά δίχτυα… με σκόρερ τον Φεντερίκο Κιέζα ο οποίος ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής για τους Ιταλούς! Πλέον είχαμε σκορ… που οδηγούσε σε παράταση. Όμως η Γιουβέντους συνέχισε να πιέζει, έχοντας κλείσει στην άμυνα την Πόρτο!

Οι μπιανκονέρι έχασαν πολλές ευκαιρίες και είχαν δύο δοκάρια, όμως το 2-1 έμεινε μέχρι το τέλος και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην παράταση!

Χαμός… στην παράταση, μεγάλη νικήτρια η Πόρτο

Το πρώτο ημίχρονο της παράτασης πέρασε με τις δύο ομάδες να μην κάνουν κάποια αξιόλογη ευκαιρία. Στην δεύτερη παράταση όμως ο Ολιβέιρα με ένα απίθανο σουτ από απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 2-2! Τραγική αντίδραση από τους παίκτες της Γιουβέντους και από τον Σέζνι.

Λίγα δευτερόλεπτα όμως μετά ο Ραμπιό με κεφαλιά έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του στο 116΄! Το ματς έγινε… ροντέο, με τους Πορτογάλους εν τέλει όμως να πανηγυρίζουν αυτήν την τεράστια πρόκριση!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ