ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκουντογκάν: «Τα πήγαμε καλά στα νοκ άουτ – Έχω μόνο 1 Champions League»!
Η Γιουβέντους «σώθηκε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Κάλιαρι! (vid)
Ο Μαρκίνιος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα βρήκε τον επιθετικό που θα «εκτοξεύσει» την ομάδα του!
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αγκουέρο κόντεψε να… βάλει τα κλάμματα! (vid)
Η Μπάγερν χρυσώνει την Μπαρτσελόνα αγοράζοντας πακέτο δυο βασικούς της!
Πλησιάζει το τέλος εποχής του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ένας (τυχερός) παίκτης έζησε από κοντά και τις δυο ιστορικές προκρίσεις του Ολυμπιακού σε λίγες ώρες! (vid)
Δεν έμεινε τυχαία όρθιος ο Λούνιν στο πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (pic)
Κοντά σε νέο «χρυσό» συμβόλαιο-βάλσαμο της Μπαρτσελόνα με τη NIKE!
Σίνα: «Σκέφτηκα να ρωτήσω τον Τζολάκη πώς το έκανε, το χαρτάκι με βοήθησε» (vids)
Η «Equipe» διαφωνεί με τη Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν θέλει Γιουνάιτεντ»!
Κάθε Παρασκευή προσφορά* χωρίς κατάθεση στην ελληνική ρουλέτα της Betsson
«Στόλισαν» τον Μπονούτσι στο Instagram του οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσέ! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους

Κάθε πέρσι και… καλύτερα για τον Κριστιάνο!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είδε την Γιουβέντους, με εκείνον ηγέτη, να αποκλείεται ξανά στους «16» του Champions League, κάτι που του συμβαίνει για πρώτη φορά μετά το 2006.

Κάθε πέρσι και… καλύτερα για τον Κριστιάνο!

Το ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι από τους κορυφαίους παίκτες όλων των εποχών δε χωράει συζήτηση. Τα αναρίθμητα ρεκόρ και οι τρομερές επιδόσεις του το αποδεικνύουν πλήρως. Για κάποιους είναι και ο καλύτερος ποδοσφαιριστής που πάτησε ποτέ σε γήπεδο. Όπου βρέθηκε καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας του κατέκτησε τα πάντα. Με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη Ρεάλ Μαδρίτης ήταν ο ηγέτης που τις οδήγησε στην κατάκτηση του Champions League. Άλλωστε, ο ίδιος έχει στη συλλογή του πέντε τρόπαια της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Οι κατακτήσεις του αυτές τον φέρνουν στη δεύτερη θέση των κατακτήσεων παικτών, πίσω μόνο από τον θρυλικό Πάκο Χέντο της Ρεάλ Μαδρίτης (6).

Αυτές τις επιδόσεις είδε η Γιουβέντους και το καλοκαίρι του 2018 τον απέκτησε. Η «Γηραιά Κυρία» έχει βάλει εδώ και χρόνια ως στόχο της το Champions League. Είναι ένας τίτλος που της λείπει από το 1996 και ο Πορτογάλος εν μέρει έχει… ευθύνη γι’ αυτό. Βλέπετε, την κέρδισε στον τελικό τη σεζόν 2016/17. Ο Κριστιάνο πήγε στο Τορίνο με σκοπό να προσθέσει ακόμα ένα κεφάλαιο στο μύθο του. Ωστόσο, όλα πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο για τον ίδιο. Κι αυτό γιατί με εκείνον ηγέτη, η ιταλική ομάδα αποκλείστηκε για δεύτερη σερί σεζόν στη φάση των «16».

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Η ευθύνη του Κριστιάνο στον αποκλεισμό και η… τραγωδία μετά τα τρία σερί Champions League

Η Γιουβέντους ναι μεν επικράτησε με 3-2 εντός έδρας της Πόρτο, αλλά η ήττα της με 2-1 στο πρώτο ματς την άφησε εκτός συνέχειας. Ένας αποκλεισμός έκπληξη, στον οποίο έχει μερίδιο ευθύνης και ο Κριστιάνο. Στο δεύτερο γκολ των «Δράκων», ο Πορτογάλος σούπερ σταρ γυρίζει την πλάτη του σε εκτέλεση φάουλ του Ολιβέιρα και πηδάει, αφήνοντας την μπάλα να περάσει κάτω από τα πόδια του, πριν καταλήξει στα δίχτυα του Σέζνι. Αν μη τι άλλο, όχι κάτι που περίμεναν στις τάξεις της «Γηραιάς Κυρίας» από αυτόν. Κριστιάνο

Ο αποκλεισμός είναι πικρός και για τον ίδιο, καθώς πλέον κάθε… πέρσι πηγαίνει καλύτερα στον θεσμό. Βλέπετε, από το 2016 ως το 2018 κατέκτησε τρία συνεχόμενα Champions League, αλλά από εκεί κι έπειτα δεν περνάει ούτε τα προημιτελικά. Πιο συγκεκριμένα τη σεζόν έφτασε στους «8» για να μείνει εκτός από τον απίθανο τότε Άγιαξ. Πέρσι ήταν η Λυών που τελείωσε ακόμα νωρίτερα το όνειρο, κάτι που έκανε και η Πόρτο φέτος με σχεδόν πανομοιότυπο τρόπο. Μπορεί να είναι νωρίς να μιλήσει κάποιος για τέλος εποχής, αλλά τα πράγματα δείχνουν να πηγαίνουν όλο και χειρότερα για τον Πορτογάλο σε μια διοργάνωση, η οποία του… άνηκε τα τελευταία χρόνια.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ