ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα «κανόνια» ηχούν και η UEFA έθεσε το δίλημμα (pic)
Γιουνάιτεντ: O αρχηγός άργησε αλλά πήρε μπροστά (stats)
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον φορ που θέλει στο Νησί αλλά είναι πανάκριβος
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Τζέραρντ: «Ελπίζω ο Κλοπ να μείνει στη Λίβερπουλ για πολλά χρόνια»

Ο Στίβεν Τζέραρντ μίλησε για τις φήμες που τον θέλουν να αναλαμβάνει τη Λίβερπουλ το καλοκαίρι και ύψωσε ασπίδα προστασίας στον Γιούργκεν Κλοπ.

Τζέραρντ: «Ελπίζω ο Κλοπ να μείνει στη Λίβερπουλ για πολλά χρόνια»

Ο Στίβεν Τζέραρντ διάγει την καλύτερη περίοδο της σύντομης μέχρι στιγμής προπονητικής του καριέρας. Κατάφερε μέσα σε μια τριετία να «μεταλλάξει» την Ρέιντζερς. Από μια ομάδα που βρέθηκε αρχικά στον πάτο και στη συνέχεια στη «σκιά» της Σέλτικ, την οδήγησε στο πρωτάθλημα. Το οποίο δεν είναι και απίθανο να έρθει ακόμα και αήττητο. Όπως είναι λογικό, ο Άγγλος πάλαι ποτέ θρυλικός ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ έχει ήδη αρχίσει να φτιάχνει το όνομα του και ως προπονητής. Να δείχνει ότι είναι έτοιμος για το βήμα παραπάνω.

Ένα βήμα, που δημοσιεύματα το τελευταίο διάστημα ανέφεραν πως θα ήταν η παλιά του αγάπη. Το τελευταίο διάστημα οι «κόκκινοι» πάνε από το κακό στο χειρότερο. Έχουν μείνει εκτός διεκδίκησης της Premier League και πλέον κινδυνεύουν να μείνουν κι εκτός τετράδας. Τα δημοσιεύματα περί αποχώρησης του Γιούργκεν Κλοπ κι ερχομού του Τζέραρντ φέτος ή του χρόνου το καλοκαίρι έδιναν κι έπαιρναν. Ωστόσο, σε συνέντευξη του στο «ITV»,ο ίδιος έβαλε τα πράγματα στη θέση του και ύψωσε ασπίδας προστασίας στον Γερμανό τεχνικό.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Τζέραρντ

Τζέραρντ: «Ο κόσμος της Λίβερπουλ θέλει τον Κλοπ και συμφωνώ μαζί τους»

Όπως τόνισε, ο κόσμος της Λίβερπουλ δεν τον θέλει για προπονητή, θέλει τον Κλοπ, κάτι με το οποίο είναι απόλυτα σύμφωνος. Όπως μάλιστα τόνισε δεν θα έπρεπε καν να υπάρχει συζήτηση σε αυτό το θέμα, καθώς η ομάδα του Μέρσεϊσάιντ έχει έναν από τους καλύτερους προπονητές στον κόσμο στον πάγκο της. Παράλληλα, εξέφρασε την επιθυμία του ο Γερμανός τεχνικός να μείνει για αρκετά χρόνια ακόμα στη Λίβερπουλ.

«Οι οπαδοί της Λίβερπουλ δεν με θέλουν για προπονητή. Θέλουν ο Κλοπ να συνεχίσει να είναι ο προπονητής της ομάδας και είμαι εντελώς μαζί τους σε αυτό. Δεν θα έπρεπε καν να μιλάμε γι’ αυτό. Έχουμε έναν από τους καλύτερους προπονητές να οδηγεί τον σύλλογο αυτή τη στιγμή. Εγώ έχω μια δουλειά εδώ (σ.σ στην Ρέιντζερς). Δεν νομίζω ότι βοηθάει κάπου το να το συζητάμε κι ελπίζω ο Γιούργκεν να μείνει στη Λίβερπουλ για πολλά χρόνια ακόμη», είπε χαρακτηριστικά ο Τζέραρντ.

Βέβαια, ο Άγγλος τεχνικός πλέον, δεν έκρυψε τη θέληση του να βρεθεί στον πάγκο των «κόκκινων» στο μέλλον. Όπως ανέφερε αυτό είναι ένα όνειρο για τον ίδιο, αλλά δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί ακόμη, ενώ επισήμανε πως δεν ξέρει αν είναι αρκετά ικανός για να γίνει προπονητής της Λίβερπουλ μελλοντικά. «Η Λίβερπουλ είναι η ομάδα μου. Είχα ένα υπέροχο ταξίδι. Αν είναι όνειρο για μένα να γίνω προπονητής της Λίβερπουλ μια μέρα; Ναι, εννοείται πως είναι, αλλά όχι ακόμα και ποιος μπορεί να πει αν θα είμαι αρκετά καλός για τη δουλειά», δήλωσε.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ