ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ο Τέρι αποκάλυψε τη χειρότερη κίνηση που έκανε ποτέ προπονητής στην Τσέλσι! (vid)
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους

«Δεν σκεφτόμαστε το συμβόλαιο του Κριστιάνο»

Το συμβόλαιο του Κριστιάνο Ρονάλντο ενδέχεται να μην ανανεωθεί κι εκείνος να αποχωρίσει, σύμφωνα με τα λεγόμενα του αθλητικού διευθυντή της Γιουβέντους, Φάμπιο Παρατίτσι.

«Δεν σκεφτόμαστε το συμβόλαιο του Κριστιάνο»

Ο αποκλεισμός από την Πόρτο στο Champions League έχει φέρει έντονους «τριγμούς» στη Γιουβέντους. Σίγουρα στη «Γηραιά Κυρία» δεν περίμεναν να μείνουν εκτός για δεύτερη σερί σεζόν από τόσο νωρίς στη διοργάνωση. Άλλωστε, με την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο το καλοκαίρι του 2018 στόχευαν στην κατάκτηση. Ένα επίτευγμα στο οποίο δεν έχουν πλησιάσει επ’ ουδενί στο διάστημα που ο Πορτογάλος βρίσκεται στο Τορίνο. Μάλιστα, ο ίδιος δέχθηκε έντονη κριτική για την εμφάνιση του και κυρίως για το δεύτερο γκολ των «Δράκων». Εκεί όπου γυρίζει το σώμα του στην εκτέλεση φάουλ του Ολιβέιρα και αφήνει την μπάλα να περάσει από κάτω χωρίς να βλέπει.

Τα δημοσιεύματα για το μέλλον του Κριστιάνο στην Γιουβέντους δίνουν και παίρνουν τα τελευταία 24ωρα. Ακόμα δεν είναι βέβαιο, αν ο ίδιος θα παραμείνει στη Γιουβέντους. Ήδη, ο έγκυρος  Φαμπρίτσιο Ρομάνο ανέφερε πως οι δύο πλευρές θα καθίσουν στο ίδιο τραπέζι το καλοκαίρι και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Στα δημοσιεύματα αυτά ήρθε να βάλει «φωτιά» και η δήλωση του αθλητικού διευθυντή της «Γηραιάς Κυρίας», Φάμπιο Παρατίτσι. Όπως τόνισε, στις τάξεις της ομάδας δε σκέφτονται αυτή τη στιγμή το συμβόλαιο του Πορτογάλου σούπερ σταρ, επισημαίνοντας πως ο Ρονάλντο έχει την καριέρα του στα χέρια του.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Κριστιάνο

Ο Κριστιάνο μπορεί να αποχωρήσει μέχρι και το καλοκαίρι

«Το συμβόλαιό του δεν είναι κάτι που μας απασχολεί και σκεφτόμαστε αυτή τη στιγμή. Έχει την καριέρα του στα χέρια του, συνήθως τέτοιοι ποδοσφαιριστές αποφασίζουν πότε θέλουν να τερματίσουν κάτι και να επιλέξουν μια νέα πρόκληση. Είναι εκείνοι που αποφασίζουν και εσύ ως σύλλογος απλά το αποδέχεσαι», είπε χαρακτηριστικά ο Παρατίτσι, αφήνοντας ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.

Υπενθυμίζεται πως ο Κριστιάνο έχει συμβόλαιο με τη Γιουβέντους μέχρι το καλοκαίρι του 2022. Ωστόσο, πλέον μοιάζει πιθανότερο από ποτέ ακόμα και να αποχωρήσει το καλοκαίρι που έρχεται. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ δεν έχει καταφέρει ακόμα να οδηγήσει την ιταλική ομάδα στη «Γη της Επαγγελίας». Την κατάκτηση δηλαδή του Champions League. Κάτι το οποίο και ο ίδιος θέλει να πετύχει για να φτάσει τον θρυλικό Πάκο Χέντο, στις έξι κατακτήσεις.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ