ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Επιβραβεύει τον πιο αδικημένο της με νέο συμβόλαιο
H Mundo Deportivo αποθεώνει Ιωαννίδη και τον στέλνει στη La Liga
Ο Γιακουμάκης έσβησε τα αναθέματα και τις κατάρες με την πιο γλυκιά φωτογραφία (pic)
Η Μπάγερν κυνηγά τον προπονητή που μαζί του θα ταράξει την Ευρώπη
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Έτσι θα είναι η Μπαρτσελόνα της επόμενης σεζόν! (pic)

Η Μπαρτσελόνα έμεινε εκτός Champions League κι ετοιμάζεται για το τέλος της σεζόν, αλλά και την επόμενη, με την πιθανή της ενδεκάδα να... τρομάζει.

Έτσι θα είναι η Μπαρτσελόνα της επόμενης σεζόν! (pic)

Η Μπαρτσελόνα κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια για μια επική ανατροπή κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά δεν τα κατάφερε. Η ήττα με 4-1 στο πρώτο ματς αποδείχτηκε καταδικαστική για τους «μπλαουγκράνα». Ωστόσο, η εμφάνιση τους και όχι τόσο το αποτέλεσμα του επαναληπτικού (1-1) στο Παρίσι έφερε ξανά ελπίδα. Οι Καταλανοί έδειξαν πως δεν είναι καταδικασμένοι να καταστραφούν. Απλά τους λείπουν κάποια, λίγα βασικά κομμάτια για να διεκδικήσουν ξανά τίτλους, να γίνουν ένα φόβητρο. Η ανάληψη της προεδρίας από τον Τζουάν Λαπόρτα ενδέχεται να είναι ένα από αυτά.

Ο ίδιος βρέθηκε στην ίδια θέση την περίοδο 2003-2010, δημιουργώντας την μεγάλη Μπαρτσελόνα, που θαύμασαν άπαντες. Κάτι τέτοιο θέλει να κάνει και τώρα, έχοντας ως πρώτο στόχο την παραμονή του Λιονέλ Μέσι στον σύλλογο. Το συμβόλαιο του Αργεντινού λήγει το καλοκαίρι και ο ίδιος δεν είναι ακόμα σίγουρο ότι θα ανανεώσει. Ωστόσο, στις τάξεις των «μπλαουγκράνα» πιστεύουν πως αν δημιουργήσουν ένα καλό πρότζεκτ θα τον πείσουν. Έτσι, η «Marca» τα έβαλε κάτω και παρουσίασε το πως περίπου θα μοιάζει το ρόστερ των Καταλανών του χρόνου.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Μπαρτσελόνα

Η… σταθερή άμυνα και το ενισχυμένο κέντρο με Βαϊνάλντουμ

Αρχικά, κάτω από τα δοκάρια θα παραμείνει ο Τερ Στέγκεν. Ο Γερμανός έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025 και έχει πάρει τη φανέλα βασικού… σπίτι του, ενώ με τον Νέτο σαν δεύτερο δεν υπάρχει πρόβλημα στη θέση. Στο δεξί άκρο της άμυνας υπάρχει ο Ντεστ, ο οποίος αποκτήθηκε μόλις το περασμένο καλοκαίρι κι έχει ακόμα πράγματα να δείξει. Στο κέντρο της άμυνας δεσπόζει ο Ζεράρ Πικε, που θα παραμείνει βασικός για μια ακόμη σεζόν. Παρτενέρ του θα είναι ο Ρόναλντ Αραούχο, ο οποίος εξελίσσεται συνεχώς, αλλά και ο Έρικ Γκαρσία, που θα επιστρέψει το καλοκαίρι ως ελεύθερος από τη Μάντσεστερ Σίτι. Αριστερά στην άμυνα, βέβαια, ο Ζόρντι Άλμπα μοιάζει αμετακίνητος, έχοντας συμβόλαιο ως το 2024.

Όσον αφορά τη μεσαία γραμμή, ο Ντε Γιονγκ και ο Πέδρι είναι δύο παίκτες που είναι τόσο το παρόν όσο και το μέλλον της ομάδας. Παράλληλα, η απόκτηση του Τζίνι Βαϊνάλντουμ από τη Λίβερπουλ είναι μια φήμη που ακούγεται μήνες τώρα. Ο Ολλανδός αποτελεί προσωπική επιλογή του Ρόναλντ Κούμαν, που θέλει να προσθέσει ένα πολύτιμο γρανάζι στην Μπαρτσελόνα, αλλά και να δημιουργήσει περισσότερο ανταγωνισμό. Από εκεί και πέρα στο δεξί άκρο σε αυτό το 4-4-2 που έχει φτιάξει η «Marca» είναι ο Ουσμάν Ντεμπελέ, που ανεβαίνει συνεχώς. Στα αριστερά υπάρχει ο Άνσου Φάτι. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής θεωρείται «θησαυρός» για τον σύλλογο και υπάρχει τεράστια εμπιστοσύνη στις δυνατότητες του. Βαϊνάλντουμ

Ο Μέσι, που οδηγεί την επίθεση και ο πάγκος

Τέλος, στην επίθεση φυσικά δεσπόζει το όνομα του Λιονέλ Μέσι. Ο Λαπόρτα θέλει ο Αργεντινός να αποτελέσει τον πυλώνα του πλάνου του. Για να συμβεί αυτό, βέβαια, θα πρέπει να του γίνει και μια καλή πρόταση. Ένα από τα «ατού» της Μπαρτσελόνα είναι ο Σέρχιο Αγκουέρο, που είναι κολλητός του Μέσι. Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι δεν είναι σίγουρο ότι θα παραμείνει στην Αγγλία και ήδη υπάρχουν δημοσιεύματα περί πρότασης της Μπαρτσελόνα. Από την άλλη υπάρχει η επιλογή του Μέμφις Ντεπάι, τον οποίο θέλει διακαώς ο Ρόναλντ Κούμαν.

Παράλληλα, όσοι από τους Νέτο, Γκριεζμάν, Μπουσκέτς, Τρινκάο, Πουτς, Μορίμπα, Πιάνιτς, Μπρέιθγουεϊτ, Ουμτιτί, Φίρπο, Κουτίνιο, Μινγκέθα και Σέρτζι Ρομπέρτο παραμείνουν θα αποτελούν τον πάγκο της ομάδας. Βέβαια, όπως είναι λογικό θα πρέπει να γίνουν πωλήσεις. Εξάλλου, τα οικονομικά της Μπαρτσελόνα δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση και ο Λαπόρτα ξέρει ότι χρειάζονται χρήματα για να πραγματοποιηθεί το πλάνο.

Έτσι μπορεί να μοιάζει η Μπαρτσελόνα της επόμενης σεζόν:

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ