ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Ντάνι Άλβες μόλις βγήκε από τη φυλακή έκανε το πάρτι της ζωής του!
Ο Ρόδρι κουβαλάει ένα από τα πιο… ακραία σερί που έχουμε δει!
Mundo Deportivo: «Η Μπαρτσελόνα έβγαλε… άχρηστους 4 κορυφαίους προπονητές»
Φερνάντες για Κριστιάνο: «Προσεύχομαι για εκείνους που τον κράζουν… Θα πάθουν ζημιά!»
Μπέλιγχαμ: «Ακόμα τσιμπιέμαι για να δω αν όλα αυτά που ζω είναι αληθινά»
Μέχρι και ο «πολύς» Μουρίνιο υποκλίθηκε στον Κριστιάνο για τη μεταγραφή του!
Ο Λουίς Ντίας όταν την… κολλάει, αυτή μετά δύσκολα φεύγει από πάνω του! (vid)
Παλαίμαχος της Άρσεναλ προειδοποιεί: «Απαγορεύεται η ήττα με Σίτι»
Ο Νάγκελσμαν το είπε ξεκάθαρα… Η Μπαρτσελόνα κοντεύει να ξεπαστρέψει τον Γκουντογκάν!
Πρόεδρος Παρί: «Έχουμε τρομερή ομάδα! Οι καλύτεροι της Πορτογαλίας παίζουν σ’ εμάς!»
Θεϊκή ατάκα από Τόνεϊ σε Μαϊνού: «Εγώ στην ηλικία σου έπαιζα… X-box!»
Άγριο «κράξιμο» από παίκτη της Τότεναμ στον Ποστέκογλου: Τον έκανε… ρόμπα δημόσια!
H εντυπωσιακή Λεότα τραβάει από τη… μύτη τον Κάριους: «Καλύτερα να πάει στην Ιταλία»
Παρέδες για την ΕΠΙΚΗ επέμβαση του Νάβας: «Είναι γάτος! Τι πιάνει ο που…ας γιος» (vds)
Ο Έντρικ από την πρώτη ημέρα στη Ρεάλ Μαδρίτης θα παλεύει με τα… θηρία!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Europa League

Η Μίλαν έδειξε ότι ο διάβολος βρίσκεται στις… λεπτομέρειες! (vid)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν πολύ κοντά σε μία σπουδαία νίκη, αλλά το γκολ του Σίμον Κιέρ στο 92' ΄ήταν η... λεπτομέρεια που έκανε τη διαφορά για τη Μίλαν.

Η Μίλαν έδειξε ότι ο διάβολος βρίσκεται στις… λεπτομέρειες! (vid)

Όλα έδειχναν ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα έκανε ένα μικρό, αλλά, σημαντικό βήμα απέναντι στη Μίλαν για την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ στο “Ολντ Τράφορντ”.

Όλοι αυτό πίστεψαν. Το ματς ήταν στο 92′. Ειδικά ο Μαντ Ντιαλό είχε χαρεί όσο κανείς που σημείωσε το πρώτο του επίσημο γκολ με τους “κόκκινους διαβόλους” σε ένα τέτοιο παιχνίδι.

Αλλά κανείς δεν υπολόγισε τον Σίμον Κιέρ. Ο Δανός στόπερ στα… χασομέρια πήρε κεφαλιά μέσα στην “καρδιά” των Άγγλων και νίκησε τον Ντιν Χέντερσον, κάνοντας το 1-1.

Θες να βλέπεις τον Βασιλιά ακόμα και… στον ύπνο σου; Τότε δεν έχεις να κάνεις τίποτα άλλο από το να κάνεις subscribe στο κανάλι μας στο YouTube.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μίλαν είναι το εμπορικότερο ζευγάρι της φάσης των “16” του Γιουρόπα Λιγκ. Όμως, το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι δεν ήταν και το καλύτερο που θα μπορούσε να δει κανείς. Ειδικά αν αναλογιστεί κανείς την πορεία των δύο ομάδων φέτος ή την ιστορία που “κουβαλάνε”.

Το πρώτο μέρος πέρασε χωρίς πολλές ευκαιρίες. Οι γηπεδούχοι είχαν περισσότερη ώρα την μπάλα στα πόδια τους. Παρόλα αυτά δεν ήταν ούτε ιδιαίτερα αποτελεσματικοί, ούτε και ιδιαίτερα επικίνδυνοι. Σε μία από τις καλές στιγμές τους οι Άγγλοι δεν κατάφεραν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα των Ιταλών με τον Χάρι Μαγκουάιρ να αστοχεί από ευνοϊκή θέση.

Κάτι που δεν έκανε ο Ντιαλό. Ο Μπρούνο Φερνάντες με βαθιά μπαλιά λίγο πιο μπροστά από το κέντρο βρήκε το κεφάλι του Αφρικανού στράικερ, ο οποίος με ανάποδη κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ντοναρούμα που δεν μπορούσε να κάνει και πάρα πολλά η αλήθεια είναι. Οι φιλοξενούμενοι σκόραραν και εκείνοι με τον Κεσιέ, αλλά το τέρμα του δεν μέτρησε κατόπιν εντολής VAR μιας και ο έμπειρος μέσος βρήκε την μπάλα με το χέρι.

Στο δεύτερο μέρος οι “ροσονέρι” βγήκαν πιο μπροστά. Πίεσαν περισσότερο και έδειχναν πως είναι καλύτεροι όσο περνούσε η ώρα. Κέρδιζαν ολοένα και περισσότερα μέτρα στον αγωνιστικό χώρο. Στο 72′ η Γιουνάιτεντ έφτασε πολύ κοντά στο 2-0 όταν ο Τζέιμς, μετά από παράλληλη μπαλιά του Γκρίνγουντ, αστόχησε από πολύ κοντά.

Και λίγο αργότερα έμελλε να επιβεβαιωθεί ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου. Οι Ιταλοί είχαν βγει μπροστά με τον Κιέρ να παίρνει την κεφαλιά στο 92′ και να “γράφει” το 1-1 που έμελλε να μείνει και μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ