Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Πωλητήριο για Ντε Χέα – Προχωρά με Χέντερσον η Γιουνάιτεντ
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Πωλητήριο για Ντε Χέα – Προχωρά με Χέντερσον η Γιουνάιτεντ

Ο ανταγωνισμός Ντε Χέα - Χέντερσον... κλείνει προς την πλευρά του Βρετανού, με τη Γιουνάιτεντ να έχει σκέψεις αποχώρησης του Ισπανού πορτιέρο.

11.03.2021 | 13:45

Τους τελευταίους μήνες ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ έχει έναν… γλυκό πονοκέφαλο. Η θέση «1», η οποία για πολλά χρόνια είχε έναν και μόνο ιδιοκτήτη πλέον έχει αποκτήσει ανταγωνισμό. Ο ασταθής Νταβίντ Ντε Χέα ξέρει πως αναπάσα ώρα και στιγμή μπορεί να βρεθεί στον πάγκο. Ο λόγος; Ο Ντιν Χέντερσον, ένα παιδί από τα σπλάχνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

O 23χρονος ολοκλήρωσε με επιτυχία το… αγροτικό του και επέστρεψε στο Ολντ Τράφορντ για να διεκδικήσει τη θέση του κάτω από τα δοκάρια της Γιουνάιτεντ. Οι προβληματικές εμφανίσεις του Ντε Χέα έδωσαν στον Χέντερσον πιο γρήγορα από ό,τι περίμενε την ευκαιρία. Εκείνος την άρπαξε από τα… μαλλιά και κατάφερε να κερδίσει αμέσως την εμπιστοσύνη του προπονητή του αλλά και του κοινού της ομάδας.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Όλα τα παραπάνω βάζουν διοίκηση και τεχνικό επιτελείο σε σκέψεις. Μήπως η επόμενη σεζόν θα μπορούσε να βρει βασικό και αναντικατάστατο τον Χέντερσον; Μήπως ο κύκλος του Νταβίντ Ντε Χέα με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει κλείσει; Δημοσιεύματα του αγγλικού Τύπου αναφέρουν πως όλο και περισσότερο επικρατεί το σενάριο της αποχώρησης του Ισπανού τερματοφύλακα.

Η Γιουνάιτεντ περιμένει «δυνατή» πρόταση για Ντε Χέα

Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» σκέφτονται σοβαρά την πώληση των δικαιωμάτων του 30χρονου. Κατά καιρούς το όνομα του Ντε Χέα έχει ακουστεί για άλλες μεγάλες δυνάμεις του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Πάνω σε αυτό στηρίζεται η Γιουνάιτεντ, με τον βρετανικό σύλλογο να επιδιώκει πώληση με την καλύτερη δυνατή οικονομική συμφωνία.

Η διοίκηση θέλει το προσεχές καλοκαίρι να βγει στις αγορές προκειμένου να φέρει στον Σόλσκιερ τους ποδοσφαιριστές που επιθυμεί. Ένα καλό ποσό για τον Ντε Χέα θα ωφελήσει αρκετά την μεταγραφική πολιτική της ομάδας. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει αγωνιστικά να πατήσει στη τρέχουσα σεζόν και την επόμενη να κάνει το βήμα παραπάνω. Ποιο είναι αυτό; Να διεκδικήσει μέχρι τέλους την Πρέμιερ Λιγκ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version