ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Σαν το καλό κρασί: Μόντριτς και Κρόος κάνουν και φέτος τη διαφορά στη La Liga (stats)
Μετά τον Τσάβι πάμε για… κωλοτούμπα και με Τούχελ στην Μπάγερν
Ο Σεσκ Φάμπρεγκας δημιούργησε την απόλυτη ενδεκάδα της Premier League
Μπαρτσελόνα: Στον… πάγο ο Μπερνάρντο Σίλβα – Η θέση που «καίει» τον Τσάβι
Τα τρία μεγαθήρια που μπαίνουν… σφήνα στην εξίσωση Ρεάλ Μαδρίτης – Λούνιν
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Σίτι

Κινείται για το «διαμαντάκι» της Σπόρτινγκ η Σίτι!

Η Μάντσεστερ Σίτι ετοιμάζεται να κινηθεί για τον 18χρονο Νούνο Μέντες της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ο οποίος θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Πορτογαλίας.

Κινείται για το «διαμαντάκι» της Σπόρτινγκ η Σίτι!

Μπορεί να σταμάτησε το σερί νικών της στις 21, αλλά η Μάντσεστερ Σίτι βαδίζει σταθερά προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Οι «πολίτες» σαφέστατα είναι η καλύτερη ομάδα στην Premier League τη φετινή σεζόν. Το δείχνει και το +14, με το οποίο προπορεύονται της συμπολίτισσας Γιουνάιτεντ, που έχει ματς λιγότερο. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα  εδώ και 3,5 μήνες κάνει απίθανα πράγματα και βρίσκεται εντός διεκδίκησης και των τεσσάρων τίτλων που συμμετέχει. Ωστόσο, πέραν τούτου, η αγγλική ομάδα κοιτάζει το μέλλον της. Στο παρόν κυριαρχεί κι αυτό θέλει να συνεχίσει να κάνει.

Γι’ αυτό κι ετοιμάζει επενδύσεις για νέους και ταλαντούχους παίκτες. Έτσι, έχει βάλει στο στόχαστρο τον Νούνο Μέντες της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Record». Ο 18χρονος αριστερός μπακ θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα του πορτογαλικού ποδοσφαίρου. Δεν είναι τυχαίο πως παρά το νεαρό της ηλικίας του, ήδη μετράει 24 συμμετοχές με τα «λιοντάρια» φέτος (ένα γκολ και δύο ασίστ). Ο ίδιος βρίσκει χρόνο συμμετοχής σε μια ομάδα που πάει «τρένο» προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος στη χώρα της Ιβηρικής.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Μέντες Σίτι

Έχει πλάνο για να μην… ξηλωθεί η Σίτι

Όπως είναι λογικό στη Σίτι τον παρακολουθούν καιρό και ήδη προετοιμάζουν πρόταση για την απόκτηση του. Όπως τονίζει η «Record», ο Μέντες έχει στο συμβόλαιο του ρήτρα ύψους 70 εκατομμυρίων ευρώ. Κάτι που σημαίνει ότι η αγγλική ομάδα θα πρέπει να… ξηλωθεί για να τον αποκτήσει. Ωστόσο, οι «πολίτες» έχουν ένα ατού για να μειώσουν την τιμή του. Βλέπετε, η ομάδα του Μάντσεστερ έχει παραχωρήσει στην Σπόρτινγκ ως δανεικό τον Πέδρο Πόρο.

Ο Ισπανός μπακ είναι βασικός και αναντικατάστατος στα πλάνα του Ρούμπεν Αμορίμ και κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις. Έτσι, στις τάξεις των «πολιτών» θεωρούν πως μπορούν να τον παραχωρήσουν ως έμψυχο αντάλλαγμα, ούτως ώστε να χαμηλώσουν την τιμή για τον Μέντες. Βέβαια, η αγγλική ομάδα δεν παίζει μόνη της για την απόκτηση του. Κι αυτό γιατί εδώ και μέρες το όνομα του βρίσκεται στα ρεπορτάζ πολλών κορυφαίων ευρωπαϊκών ομάδων. Ήδη η Λίβερπουλ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρονται να τον παρακολουθούν στενά εδώ και λίγο καιρό, κάτι που κάνουν μήνες και οι Μίλαν και Γιουβέντους.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ