ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μπαρτσελόνα: Φέρνει τον… ξεχασμένο για την μεσαία γραμμή – Μεταγραφή από το Κατάρ!
Ο Ποτσετίνο έβγαλε στην σέντρα τους… ηγέτες – «Σοβαρά, μόνο εγώ φταίω;»
Ράγισε καρδιές ο Φερνάντες: «Πονούσα για έξι μήνες! Ήμουν με ενέσεις και φάρμακα, δεν άντεξα…»
Premier League για τις παραβάσεις της Σίτι: «Ετοιμαστείτε! Θα λυθεί άμεσα…»
Ο Κλοπ διέλυσετο πλάνο της Τσέλσι – Είπε «όχι» και τον κράτησε στο Άνφιλντ!
Μπαρτσελόνα: Ο αρχηγός της αποχωρεί για… μικρομεσαία ομάδα της La Liga!
Τούχελ: «Οι οπαδοί με θέλουν για πάντα στην Μπάγερν, αλλά…»
Από… κλεισμένος στον πάγο – Η Ρεάλ αλλάζει στρατηγική για την ενίσχυση της άμυνας
Μια ανάσα πριν την ανακοίνωση προπονητή η Λίβερπουλ
Η Παρί Σεν Ζερμέν ορέγεται την αποκάλυψη της φετινής Serie A
Κρίσταλ Πάλας: Η Μπράιτον του φετινού καλοκαιριού
Ο Μουσιάλα απάντησε στο δίλημμα Μέσι ή Κριστιάνο – «Ένας είναι ο GOAT»
Σαν το καλό κρασί: Μόντριτς και Κρόος κάνουν και φέτος τη διαφορά στη La Liga (stats)
Μετά τον Τσάβι πάμε για… κωλοτούμπα και με Τούχελ στην Μπάγερν
Ο Σεσκ Φάμπρεγκας δημιούργησε την απόλυτη ενδεκάδα της Premier League
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Σίτι

Αγκουέρο: «Λένε για Μπαρτσελόνα, αλλά είμαι στη Σίτι»

Ο Σέρχιο Αγκουέρο απάντησε στη φημολογία περί μεταγραφής στην Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι, τονίζοντας ότι είναι παίκτης της Σίτι και ζητώντας υπομονή απ' όλους.

Αγκουέρο: «Λένε για Μπαρτσελόνα, αλλά είμαι στη Σίτι»

Αν μη τι άλλο ο Σέρχιο Αγκουέρο είναι ένας θρύλος για τη Μάντσεστερ Σίτι κι αυτό δεν αναιρείται. Είναι ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου με συνολικά 256 γκολ σε 382 παιχνίδια. Αν μη τι άλλο μια απίθανη επίδοση, που θα χρειαστεί χρόνια για να σπάσει. Στα 10 χρόνια του με τους «πολίτες» ο Αργεντινός έχει ζήσει τα πάντα. Ήδη μετράει τέσσερα πρωταθλήματα και πάει ολοταχώς για το πέμπτο. Ωστόσο, η φετινή σεζόν δεν έχει εξελιχθεί καλά για τον ίδιο. Βασικά, είναι η χειρότερη σε όλη την καριέρα του στην Αγγλία.

Από τη μια αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα τραυματισμών, ενώ από την άλλη το γεγονός ότι προσβλήθηκε από κορονοϊό τον έβγαλαν εντελώς εκτός ρυθμού. Έτσι, έχει καταφέρει να μετρήσει μόλις 7 συμμετοχές στην Premier League, χωρίς να σκοράρει. Το συμβόλαιο του με τον σύλλογο λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και ο ίδιος δεν έχει κληθεί να το ανανεώσει. Μάλιστα, εδώ και καιρό υπάρχει έντονη φημολογία περί αποχώρησης του. Πιθανός νέος προορισμός του, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ φερόταν να είναι η Μπαρτσελόνα του καλού του φίλου, Λιονέλ Μέσι. Ωστόσο, όταν ο Αγκουέρο κλήθηκε να απαντήσει στις φήμες επέλεξε μια πιο… διπλωματική οδό, βάζοντας «φρένο» στα δημοσιεύματα.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Αγκουέρο

«Μάζεψε» τα σενάρια ο Αγκουέρο 

Ο Αργεντινός επιθετικός δέχθηκε καταιγισμό ερωτήσεων κατά τη διάρκεια παρουσίας του στo Τwitch (πλατφόρμα κοινωνδικής δικτύωσης) κι αποφάσισε να «μαζέψει» την κατάσταση. «Όλοι γράφουν Μπαρτσελόνα, Μπαρτσελόνα, Μπαρτσελόνα… Ας κρατηθούμε λίγο και να περιμένουμε το τέλος της φετινής σεζόν. Ακόμα είμαι στη Σίτι», είπε χαρακτηριστικά ο Αγκουέρο σε όσους τον ρωτούσαν για το μέλλον του.

Πάντως, η περίπτωση του έμπειρου επιθετικού σίγουρα είναι ψηλά για την Μπαρτσελόνα. Οι «μπλαουγκράνα» έχουν ως πρώτο στόχο τον Έρλινγκ Χάαλαντ, αλλά δεν ξέρουν αν θα μπορούν να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις της Ντόρτμουντ. Κι αυτό γιατί αντιμετωπίζουν αρκετά οικονομικά θέματα και οι ίδιοι. Έτσι, ο Αγκουέρο φέρεται να… προκρίνεται σαν λύση, λόγω του ότι δεν θα κοστίσει τίποτα η απόκτηση του. Από την άλλη μπορεί να παίξει και καθοριστικό ρόλο στην προσπάθεια των Καταλανών να πείσουν τον Λιονέλ Μέσι να παραμείνει στο σύλλογο. Οι δυο τους συνδέονται με στενή φιλία και μια ενδεχόμενη απόκτηση του Αγκουέρο μπορεί να βοηθήσει σε αυτή την κατεύθυνση.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ