ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Παρί Σεν Ζερμέν: Μπαπέ και Ντεμπελέ «καθάρισαν» σε τρία λεπτά την Λοριάν! (vids)
Τσάβι και Μπαρτσελόνα συμφωνούν ότι… διαφωνούν!
Σοβάρεψαν τα πράγματα στη Λίβερπουλ: Έτοιμος για… τζίφρες ο Σλοτ!
Φέρντιναντ: «Άντρες… εναντίον αγοριών! Τους κατέστρεψε η Άρσεναλ…»
Μπαρτσελόνα: Οι πέντε «αστέρες» που δεν είναι προς πώληση!
Πρόεδρος La Liga: «Να είναι καλά το VAR! Μόνο έτσι δεν θα υπήρχε γκρίνια…»
Αρτέτα σε Ποτσετίνο: «Σε συμπαθώ πολύ! Έπρεπε να κερδίσεις όλα τα τελευταία ματς…» (vid)
Ακραία απόφαση της Μπαρτσελόνα – Πουλάει τον «ηγέτη» της… αλλά γκρινιάζει!
Μουνιαίν: «Μπιλμπάο, αγάπη μου αποχωρώ» – Αποχωρεί ο ηγέτης μετά από 15 χρόνια (vid)
Ο Ράκιτιτς αποκάλυψε τον… νέο σταθμό του Μόντριτς – «Έλα, σε περιμένω!»
Ο Μπαπέ κάνει εύκολη τη ζωή του Αντσελότι… και του Βινίσιους
Οι τρεις επικρατέστεροι για τη θέση του Πιόλι στον πάγκο της Μίλαν
H Λεβερκούζεν κάνει πλάκα σε όποιον θέλει τον Φλόριαν Βιρτζ
Λέμε για τον Μόντριτς αλλά η πάσα του Χούμελς δεν πρέπει να περάσει στα ψιλά (vid)
H Γιουνάιτεντ θέλει στόπερ και οι – δύο – επιλογές της βρίσκονται στη Serie A
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

«Μάχη» Τσέλσι και Γιουνάιτεντ για στόπερ της Ρόμα!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι έχουν βάλει στο στόχαστρο τους τον Τζιανλούκα Μαντσίνι της Ρόμα κι ετοιμάζονται να κινηθούν για την απόκτηση του.

«Μάχη» Τσέλσι και Γιουνάιτεντ για στόπερ της Ρόμα!

Αντικειμενικά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διανύει μια αρκετά καλή σεζόν, με βάση τα δεδομένα των προηγούμενων ετών. Δεν είναι τυχαίο ότι μέχρι κάποιο διάστημα διεκδικούσε τον τίτλο απέναντι στην «υπερηχητική» συμπολίτισσα Σίτι. Ωστόσο, κάποια συνεχόμενα αποτελέσματα την άφησαν πίσω στη μάχη για το πρωτάθλημα. Έτσι, παρά τη νίκη κόντρα στους «πολίτες», βρίσκονται στο -14 από την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα, που έχει ματς παραπάνω. Τα αρνητικά αποτελέσματα για την ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ έχουν βέβαια και την εξήγηση τους. Βλέπετε, η άμυνα της Γιουνάιτεντ δείχνει να είναι η «αχίλλειος πτέρνα» της.

Είναι χαρακτηριστικό ότι έχει δεχθεί 32 γκολ σε 28 αγωνιστικές, όντας η ομάδα με τα τρία περισσότερα γκολ κατά, από εκείνες της πρώτης δεκάδας. Μόνο οι Λίβερπουλ (36) και η Έβερτον έχουν δεχθεί περισσότερα γκολ από τους «Κόκκινους Διαβόλους». Έτσι, στις τάξεις του συλλόγου έχουν πάρει την απόφαση να ενισχυθούν στα μετόπισθεν. Όπως αναφέρει το «Calciomercato», παρακολουθεί «θερμά» την περίπτωση του Τζιανλούκα Μαντσίνι της Ρόμα. Ωστόσο, η Γιουνάιτεντ δεν είναι η μόνη που τον… λιγουρεύεται, καθώς το ίδιο κάνει και η Τσέλσι.

Ο Τόμας Τούχελ θέλει και αυτός να ενισχύσει με τη σειρά του την άμυνα των «μπλε» για την επόμενη σεζόν. Ήδη έχει κάνει κάποια βήματα προς την δημιουργία ενός «τείχους» στα μετόπισθεν. Ωστόσο, θέλει κάτι ακόμα περισσότερο. Έναν δυναμικό κεντρικό αμυντικό, ο οποίος ταυτόχρονα να έχει και περιθώρια εξέλιξης. Στοιχεία που τα έχει αμφότερα ο Μαντσίνι.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Μαντσίνι Γιουνάιτεντ

Τι ποσά προσφέρουν Γιουνάιτεντ και Τσέλσι για Μαντσίνι

Σύμφωνα με το ιταλικό Μέσο, οι εμφανίσεις του 24χρονου στόπερ τη φετινή σεζόν έφεραν και το ενδιαφέρον των δύο κορυφαίων συλλόγων. Ο ίδιος αποκτήθηκε από τους «τζιαλορόσι» το καλοκαίρι του 2019 από την Αταλάντα ως δανεικός έναντι μόλις 2 εκατομμυρίων ευρώ, με την ομάδα της ιταλικής πρωτεύουσας να τον αγοράζει το καλοκαίρι που πέρασε έναντι 13 εκατομμυρίων ευρώ, συν τα μπόνους, αλλά και με ποσοστό μεταπώλησης που φτάνει το 10%.

Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό το όνομα του είχε συνδεθεί με την Έβερτον. Ωστόσο, δεν υπήρξε κάποια περαιτέρω επαφή των «Ζαχαρωτών» με τη Ρόμα για την απόκτηση του. Άλλωστε, σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι Ρωμαίοι δεν «καίγονται» να πουλήσουν τον Ιταλό κεντρικό αμυντικό. Με την οικονομική κατάσταση που έχει δημιουργηθεί λόγω της έξαρσης του κορονοϊού δύσκολα οι δύο ομάδες θα προσφέρουν περισσότερα από 30 εκατομμύρια την απόκτηση του, όπως τονίζεται από το ιταλικό Μέσο. Ένα ποσό, το οποίο δεν πρόκειται να αποδεχθεί η Ρόμα για να πουλήσει τον Μαντσίνι.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ