ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Σίνα: «Σκέφτηκα να ρωτήσω τον Τζολάκη πώς το έκανε, το χαρτάκι με βοήθησε» (vids)
Η «Equipe» διαφωνεί με τη Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν θέλει Γιουνάιτεντ»!
Κάθε Παρασκευή προσφορά* χωρίς κατάθεση στην ελληνική ρουλέτα της Betsson
«Στόλισαν» τον Μπονούτσι στο Instagram του οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσέ! (pic)
Οζίλ: «Μπαρτσελόνα, έχεις… χαλάσει! Πάψε να μιλάς για διαιτητές»
Στον τελικό ο Ολυμπιακός, έκαναν το θαύμα τους τα «ερυθρόλευκα» πιτσιρίκια! (vids)
Αποκάλυψη Γκουαρντιόλα – «Ήθελε να φύγει! Εγώ φταίω, δεν του έδινα χρόνο…»
Αρτέτα: «Πάτε καλά; Βάζουμε τόσα γκολ και… λέτε πως έχουμε πρόβλημα»
Τα μεγάλα φαβορί για την Χρυσή Μπάλα – Bye, bye Μέσι! (pic)
Τσέλσι, πες αλεύρι – Επιστρέφει ο ανεπιθύμητος στο Λονδίνο!
Ρεάλ: Ακραία απόφαση του Αντσελότι – Διώχνει το μεγάλο αστέρι και… ξενέρα!
Τεν Χαγκ… κοιμάσαι – «Δεν αλλάζω άποψη, όσο καλά και αν παίζει»
Ρίχνει… μπουρλότο η Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν αναλαμβάνει την Μπάγερν Μονάχου»
Ο «πυραυλοκίνητος» Γκιρασί ετοιμάζεται για απόβαση στη Μαδρίτη
Guardian: «Η Άρσεναλ αντεπιτίθεται με 180 εκατ. ευρώ για δύο παιχταράδες»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Bundesliga

Μη Βρέ(μη) τους «καθαρίζεις» έτσι ρε Μπάγερν!

Η Μπάγερν Μονάχου πέρασε... αέρας από την Βρέμη (3-1 τη Βέρντερ) και ξέφυγε στο +5 από τη Λειψία, περιμένοντας ένα «δώρο» από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Μη Βρέ(μη) τους «καθαρίζεις» έτσι ρε Μπάγερν!

Ούτε καν που… ίδρωσε η Μπάγερν Μονάχου στη Βρέμη. Οι Βαυαροί πέρασαν ένα άνετο απόγευμα κόντρα στη Βέρντερ (3-1) και ξέφυγαν στους πέντε βαθμούς από τη Λειψία, περιμένοντας μια γκέλα της κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης την Κυριακή (13/3). Ο Μίλερ με δύο ασίστ ήταν ο πρωταγωνιστής της ομάδας του Χάνσι Φλικ, δίνοντας γκολ σε Γκορέτσκα και Γκνάμπρι. Σκόραρε ο Λεβαντόφσκι, που έφτασε τα 32 γκολ και κυνηγάει το απόλυτο ρεκόρ του Γκερντ Μίλερ (40 γκολ). Παράλληλα αυτό ήταν το γκολ υπ’ αριθμόν 268 στην Bundesliga για τον Πολωνό, που έπιασε τον Κλάους Φίσερ στη δεύτερη θέση όλων των εποχών. Μόνο ο Γκερντ Μίλερ με 352 τέρματα του έχει μείνει πλέον.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Μίλερ κερνούσε, Μπάγερν έπινε στο πρώτο μέρος

Η Μπάγερν μπήκε καλύτερα στο ματς κι απείλησε πρώτη στο 6′. Ο Γκνάμπρι βρήκε χώρο έξω από την περιοχή και σούταρε, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Μάλιστα οκτώ λεπτά αργότερα πλησίασε στο γκολ. Ο Ντέιβις έκανε ένα επικίνδυνο γύρισμα, παράλληλα με τη γραμμή του τέρματος, χωρίς να μπορεί να τη σπρώξει κάποιος στα δίχτυα. Στο 19′ ο Κίμιχ προσπάθησε να πετύχει ένα εντυπωσιακό γκολ, αλλά το σουτ του στην κίνηση κατέληξε άουτ.

Τελικά η πίεση των Βαυαρών απέδωσε καρπούς. Ο Κίμιχ εκτέλεσε κόρνερ από τα αριστερά, ο Μίλερ έκανε κεφαλιά προς τα πίσω και ο Γκορέτσκα με τον ίδιο τρόπο την έστειλε στα δίχτυα του Παβλένκα για το 1-0! Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να πιέζουν non stop και στο 35′ πέτυχαν κι άλλο γκολ. Ο Μίλερ βρήκε με υπέροχη κάθετη τον Γκνάμπρι κι εκείνος τελείωσε υποδειγματικά τη φάση για το 2-0! Αυτό ήταν και το σκορ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, με την Μπάγερν Μονάχου να ελέγχει απόλυτα το παιχνίδι.

Ο Λεβαντόφσκι… έσπασε τα δοκάρια, αλλά βρήκε δίχτυα

Στο δεύτερο μέρος, όπως και στο πρώτο, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά. Μάλιστα στο 54′ έφτασαν κοντά σε ακόμη ένα γκολ. Ο Κομάν έκανε τη σέντρα για τον Λεβαντόφσκι, αλλά η κεφαλιά του κατέληξε στο δοκάρι του Παβλένκα.  Μάλιστα ο Πολωνός έφτασε ακόμα πιο κοντά τρία λεπτά αργότερα. Μετά από γύρισμα του Μίλερ, ο Παβλένκα απέκρουσε ενστικτωδώς το πρώτο πλασέ του Λεβαντόφσκι, όπως και το δεύτερο του, με την μπάλα να χτυπάει στο δοκάρι και να απομακρύνεται.

Ο Παβλένκα σταμάτησε ξανά τον Πολωνό στο 66′, κάνοντας εντυπωσιακή επέμβαση σε κεφαλιά του. Ωστόσο, στη συνέχεια της φάσης ο Λεβαντόφσκι πήρε την «εκδίκηση» του. Ύστερα από μπέρδεμα στην άμυνα, μετά την εκτέλεση του κόρνερ, η μπάλα του στρώθηκε στη μικρή περιοχή κι εκείνος έκανε το 3-0 με το 32ο φετινό του γκολ στην Bundesliga!

Ο Πολωνός συνέχισε να πιέζει και γι’ άλλο γκολ και το πλησίασε ξανά στο 77′. Ωστόσο, η προσπάθεια του σταμάτησε και πάλι στο δοκάρι! Κι εκεί όπου η ομάδα του Χάνσι Φλικ έδειχνε ότι θα πετύχει κι άλλο γκολ, ήταν η Βέρντερ αυτή που μείωσε στο 85′. Ο Ρασίτσα έκανε ωραία προσπάθεια και κάθετη στον κενό χώρο στον Φούλκρουγκ. Εκείνος έφυγε απέναντι από τον Νόιερ και τον πλάσαρε υποδειγματικά για το τελικό 3-1!

Με τη νίκη αυτή η Μπάγερν συνέχισε την απίστευτη παράδοση της κόντρα στην Βέρντερ, από την οποία έχει να ηττηθεί από το 2008. Έτσι, έφτασε τους 58 βαθμούς σε 25 αγωνιστικές, όντας στο +5 από τη δεύτερη Λειψία με ματς περισσότερο. Από την άλλη η ομάδα της Βρέμης δεν μπόρεσε να διεκδικήσει κάτι καλύτερο από το ματς, ηττήθηκε για πρώτη φορά μετά από τρεις αγωνιστικές και μοιραία έμεινε στη 12η θέση με 30 βαθμούς σε 25 παιχνίδια, χωρίς να κινδυνεύει.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Βέρντερ Βρέμης (Φλόριαν Κόχφελντ): Παβλένκα, Γκρος, Τοπράκ, Μοϊσάντερ, Γκέμπρε Σελάσιε (64′ Αγκού), Έγκεσταϊν (64′ Μπίτενκουρτ), Μόχβαλντ (76′ Βελίκοβιτς), Ογκουστίνσον, Σμιντ (64′ Φούλκρουγκ), Ρασίτσα, Σάρτζεντ.

Μπάγερν Μονάχου (Χάνσι Φλικ): Νόιερ, Παβάρ, Μπόατενγκ, Ερνάντες, Ντέιβις (84′ Σαρ), Κίμιχ (79′ Ρόκα), Γκορέτσκα, Γκνάμπρι (79′ Μουσιάλα), Μίλερ, Κομάν (79′ Σανέ), Λεβαντόφσκι (79′ Τσούπο-Μοτίνγκ).

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ