ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πανευτυχής ο Μαρινάκης: «Δείξαμε τι σημαίνει η ψυχή του θρύλου»
Κωνσταντίνος Τζολάκης: Το θρυλικό βράδυ του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού! (vids)
Ολυμπιακός: Οι πανηγυρισμοί στην Πόλη μετά την ιστορική πρόκριση! (vid)
Κλοπ, είσαι αξεπέραστος: Αποκλείστηκε και τους αγκάλιασε όλους έναν προς έναν! (vid)
ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΑΑ – Ήρωας Τζολάκης, στα ημιτελικά ο Ολυμπιακός! (vid)
Δεν ξέρει να χάνει η Λεβερκούζεν, αλλά να περνάει και να τους… πονάει! (vids)
Η Ρόμα των 10 παικτών πέρασε από τη Μίλαν και ονειρεύεται το Europa League! (vid)
Πικρό διπλό στο «Μπέργκαμο» η Λίβερπουλ (vid)
Όχι, έτσι ρε ΠΑΟΚ… (vids)
Η Ρόμα «τελείωσε» με δύο γκολ τη Μίλαν και έμεινε με 10 παίκτες! (vids)
ΠΑΟΚ – Μπριζ: Δυο γκολ ο Γιούτγκλα στην Τούμπα (vids)
Show και πάλι από τον Μαρτίνες στα πέναλτι! Έπιασε το πρώτο και μετά τα έβαλε με όλη την εξέδρα! (vid)
Ο Σαλάχ δίνει το σύνθημα της αντεπίθεσης, 0-1 με πέναλτι στο Μπέργκαμο (vid)
Ο τερματοφύλακας της Λιλ έκανε την επέμβαση της χρονιάς στην Ευρώπη! (vid)
Μάντσεστερ Σίτι: «Έσπασε» αρνητικό ρεκόρ για φέτος ο Ντε Μπρόινε στο Champions League!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους

Πίρλο: “Δεν τελείωσε η σεζόν επειδή μας απέκλεισε η Πόρτο”

Τις πρώτες του δηλώσεις, μετά τον πρόωρο αποκλεισμό από την Πόρτο στο Τσάμπιονς Λιγκ, έκανε ο τεχνικός της Γιουβέντους, Αντρέα Πίρλο.

Πίρλο: “Δεν τελείωσε η σεζόν επειδή μας απέκλεισε η Πόρτο”

Το καλοκαίρι η Γιουβέντους εμπιστεύτηκε τον Αντρέα Πίρλο. Ο Ιταλός τεχνικός έπεσε στα “βαθιά” με το… καλημέρα. Όλοι ήξεραν ότι δεν έχει την εμπειρία και τις εικόνες που χρειάζεται για μία τέτοια θέση που έχει τόσο βάρος και τόσες ευθύνες.

Όλα ξεκίνησαν ιδανικά για τον “μαέστρο”. Αλλά η συνέχεια δεν έμελλε να είναι ανάλογη. Ο πρόωρος αποκλεισμός από την Πόρτο στη φάση των “16” του Τσάμπιονς Λιγκ ήταν ένα ηχηρό “χαστούκι” για εκείνον και τους παίκτες του.

Κανείς δεν το περίμενε. Ειδικά με την τροπή που πήρε το δεύτερο παιχνίδι. Ωστόσο, τα “αστέρια” θα συνεχιστούν, χωρίς τους Ιταλούς. Κάτι που δεν αρέσει σε κανέναν. Όμως, ο Πίρλο ξέρει ότι δεν υπάρχει χρόνος για δάκρυα και πόνο.

Κάτι που τόνισε και με δηλώσεις του πριν το παιχνίδι με την Κάλιαρι για το ιταλικό πρωτάθλημα.

Θες να βλέπεις τον Βασιλιά ακόμα και… στον ύπνο σου; Τότε δεν έχεις να κάνεις τίποτα άλλο από το να κάνεις subscribe στο κανάλι μας στο YouTube Αυτά είχε να πει ο Πίρλο!

Αυτά είχε να πει ο Πίρλο!

Δηλώσεις από καρδιά. Λόγια που πονάνε. Αλλά είναι αληθινά. Ο Αντρέα Πίρλο πριν το παιχνίδι με την Κάλιαρι φρόντισε να αποτυπώσει την “επόμενη ημέρα” για τη Γιουβέντους και πως την περιμένει.

“Προφανώς και ο αποκλεισμός από την Πόρτο στο Τσάμπιονς Λιγκ ήταν μία μεγάλη ήττα για εμάς. Αλλά πρέπει να συνεχίσουμε. Πρέπει να καθαρίσουμε το μυαλό μας και να προχωρήσουμε.

Είχα πολλές απογοητεύσεις όταν ήμουν παίκτης. Έχω μάθει πολλά πράγματα από αυτές. Πρέπει να τα δώσουμε όλα στον αγώνα με την Κάλιαρι. Είναι λογικό να υπάρχει απογοήτευση απ’ όλους, μετά τον αποκλεισμό από την Πόρτο στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Η σεζόν μας δεν τελείωσε την Τρίτη (9/3) για εμάς. Έχουμε δρόμο μπροστά μας τόσο στο ιταλικό πρωτάθλημα, όσο και στο Κύπελλο, όπου βρισκόμαστε ήδη στον τελικό. Πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε με δύναμη και πάθος και να πιστεύουμε στους εαυτούς μας, παρά τις όποιες αρνητικές στιγμές. Από εμάς εξαρτάται και από τους στόχους που εμείς θέτουμε”, είπε στην αρχή για να συμπληρώσει λίγο αργότερα:

“Όταν ξεκινάς τη σεζόν ελπίζεις και πιστεύεις ότι μπορείς να νικήσεις σε κάθε παιχνίδι. Αλλά αυτό δεν είναι εφικτό. Μερικές φορές τα πράγματα δεν είναι όπως τα φαντάζεσαι στον ύπνο σου. Πρέπει να δουλέψεις σκληρά και πρέπει να ξέρεις ότι θα υπάρχουν και ήττες μέσα στο πρόγραμμά σου.

Το μονοπάτι μας δεν πρόκειται να αλλάξει. Πρέπει να έχουμε πίστη στους εαυτούς μας. Είμαι σίγουρος πως το μέλλον που μας περιμένει είναι λαμπρό”.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ