ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Φιορεντίνα πριν τον Ολυμπιακό «αγκάλιασε» την Ευρώπη κόντρα στη Νάπολι! (vid)
Λούκα Μόντριτς: Η χειρότερη μεταγραφή που έγινε ο μεγαλύτερος θρύλος!
ΕΚΤΑΚΤΟ: Ο Μόντριτς ανακοίνωσε την απόφασή του στη Ρεάλ!
Ρεάλ Μαδρίτης: Θέλει πίσω το «διαμάντι» που… λάμπει στη Χιρόνα!
Η Τσέλσι έχει βρει τον ιδανικό παίκτη για τη μεσαία της γραμμή!
Ο Ιμπραΐμοβιτς θέλει να «εκτοξεύσει» τη Μίλαν!
Τσέλσι: Ο Ποτσετίνο ετοιμάζεται για μεγάλες επιτυχίες του χρόνου!
Non-stop προβλήματα στην Μπαρτσελόνα: Έξαλλος με τον Τσάβι ο Λεβαντόφσκι!
Λίβερπουλ: Τα λόγια του Κλοπ συγκινούν μέχρι και οπαδό της Έβερτον
Η Ρεάλ τρελάθηκε και θέλει τον Μπαπέ πριν το Euro!
Προπονητής για πρώτη φορά σε αντρική ομάδα ο Φαν Πέρσι!
Το έριξε στο φαΐ και τις μπύρες ο Ζίλε κι έχει κάνει μια κοιλιά ως το «Γουέμπλεϊ»!
Επίσημα το πιο πολύτιμο «διαμάντι» της Αγγλίας ο Πάλμερ! (pic)
Επίσημο: Απέλυσε τον Αλέγκρι η Γιουβέντους με συνοπτικές διαδικασίες!
Οριστικά στη Λίβερπουλ ο Άρνε Σλοτ, το ανακοίνωσε ο ίδιος! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Τρία γκολ απλά αρ-Κουν για τη Σίτι! (vid)

Η επιστροφή στα γκολ για τον Σέρχιο Αγκουέρο, έστω και με πέναλτι, ήταν αυτό που ξεχώρισε στην εκτός έδρας νίκη της Σίτι επί της Φούλαμ με σκορ 3-0.

Τρία γκολ απλά αρ-Κουν για τη Σίτι! (vid)

Εδώ και καιρό έχει πάψει να αποτελεί… είδηση μία (ακόμη) νίκη της Μάντσεστερ Σίτι. Είδηση πλέον είναι όταν χάνει ματς ή έστω βαθμούς. Όπως έγινε στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Γιουνάιτεντ.

Ωστόσο, οι παίκτες του Πεπ Γκουαρντιόλα επέστρεψαν και πάλι στη… βαρετή τους συνήθεια. Επιβλήθηκαν εκτός έδρας της Φούλαμ με σκορ 3-0 στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ.

Από την εν λόγω αναμέτρηση αυτό που ξεχωρίζει είναι το γκολ του Σέρχιο Αγκουέρο στο 60′ με πέναλτι. Με τον “Κουν” να επιστρέφει στην… κανονικότητα που μας είχε συνηθίσει για πρώτη φορά με την 21η Ιανουαρίου του 2020!

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Η Μάντσεστερ Σίτι από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης είχε την κατοχή της μπάλας. Η Φούλαμ του Σκοτ Πάρκερ ήξερε πολύ καλά πως να την αντιμετωπίσει. Οι γηπεδούχοι έπαιζαν με πάθος και δύναμη σε όλη το παιχνίδι. Κάτι που έκανε τη ζωή των “πολιτών” πιο δύσκολη και δεν μπορούσαν να φτάσουν με αξιώσεις μπροστά από την εστία της Φούλαμ

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε πολλές συγκινήσεις. Λίγες φάσεις και αυτές… μισές για τη Σίτι. Στο δεύτερο 45λεπτο άλλαξαν όλα. Από τα πρώτα κιόλας λεπτά. Γι’ αυτό φέρει ευθύνη ο Στόουνς, ο οποίος μόλις στο 47′ έκανε το 1-0 για την ομάδα του, μετά από ασίστ του Κανσέλο.

Αυτό ήταν. Η ψυχολογία των “γαλάζιων” ανέβηκε ακόμη περισσότερο και αυτό φάνηκε στη συνέχεια. Στον αντίποδα η Φούλαμ έδειχνε να είναι ασυντόνιστη και να κάνει πολύ εύκολα λάθη. Κάτι που βοήθησε ακόμη περισσότερο τους παίκτες του Γκουαρντιόλα.

Ωστόσο, στην ουσία όλα τελείωσαν στο 56′. Όταν ο Ζεσούς “έγραψε” το 2-0 για τη Σίτι και κάπου εκεί η… σεμνή τελετή έλαβε τέλος. Το “κερασάκι” στην τούρτα μπήκε από τον Σέρχιο Αγκουέρο στο 60′. Ο Αργεντινός από το σημείο του πέναλτι “έγραψε” το 3-0 και επέστρεψε στα γκολ για πρώτη φορά, μετά την 21η Ιανουαρίου του 2020!

Το 3-0 δεν άλλαξε και η Σίτι πήρε ακόμη ένα σπουδαίο “τρίποντο” στην προσπάθεια που κάνει για να κατακτήσει το πρωτάθλημα όσο πιο νωρίς γίνεται. Από την άλλη η Φούλαμ έχει δύσκολο δρόμο να διαβεί, καθώς πρέπει να τα δώσει όλα αν δεν θέλει να υποβιβαστεί.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ