ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Λιονέλ Μέσι, 2025
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ: 1-1 (Highlights)
Σε αυτό το «θέατρο» παίζει συνέχεια το ίδιο… έργο: Ακόμη μία εντός έδρας γκέλα για τη Γιουνάιτεντ! (vid)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: ΜΟΝΟ ο Μπρούνο προσφέρει θέαμα με το δοκάρι! (vid)
«Ο Γκουαρντιόλα δεν ήταν άνθρωπος, αλλά ο Σατανάς»: Τι είπε ο Γιάγια Τουρέ και έγινε viral!
Φαν Ντάικ: «Σε χρειάζομαι εδώ στη Λίβερπουλ για να πετύχουμε»
Ο πιο hot στόπερ: Οι οκτώ ομάδες που «μάχονται» για πάρτη του
Μέσι: «Τα πέντε φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ» (vid)
Επίσημο: Η Άρσεναλ ανακοίνωσε τα… «δίδυμα» αστέρια της Ν. Αμερικής (pic)
Η ατάκα-φωτιά του Μέσι: «Μπορούμε να το πάρουμε… ξανά!»
Ανατροπή με Νεϊμάρ: Απόφαση έκπληξη για το μέλλον του
Ράγισε ο Μαρσέλο: «Με έλεγαν υπέρβαρο – Εγώ ο… παχουλός όμως τα σάρωσα όλα!»
Ύμνοι για το επόμενο «Golden Βoy» του ελληνικού ποδοσφαίρου – Τρέλα για Καλοσκάμη (pic)
Μετά τη Ρεάλ Μαδρίτης και νέο «άκυρο» στον Κονατέ
Σοκ στη Ρεάλ Μαδρίτης – Σοβαρός τραυματισμός για τον Αλεξάντερ Άρνολντ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ντόρτμουντ

Χέρτα το νέο θύμα του 16χρονου Μουκοκό (vid)

Στα 16 του το παιδί θαύμα της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Γιουσουφά Μουκοκό μετρά πλέον τρία τέρματα σε επίπεδο Μπουντεσλίγκα. Νέο θύμα του η Χέρτα.

Χέρτα το νέο θύμα του 16χρονου Μουκοκό (vid)

Ο Γιουσουφά Μουκοκό γράφει το όνομά του με «χρυσά γράμματα» στην ιστορία της Μπουντεσλίγκα. Δεν πάνε λίγοι μήνες από τότε που μας συστήθηκε και ο Γερμανός – με ρίζες από το Καμερούν – ήδη καταφέρνει να παίζει σημαντικό ρόλο στη Ντόρτμουντ. Ο 16χρονος στράικερ έρχεται στα περισσότερα παιχνίδια από τον πάγκο.

Έχει λίγα λεπτά για να αποδείξει τι αξίζει και φροντίζει και όπως είναι φυσικό δίνει τα πάντα για να το πετύχει. Σήμερα κόντρα στη Χέρτα κατάφερε να βάλει τον επίλογο στη νίκη της ομάδας του. Στις καθυστερήσεις του αγώνα και ενώ το σκορ βρισκόταν σταθερά στο 1-0 ο Μουκοκό καθάρισε για την ομάδα του.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ο νεαρός πάτησε την αντίπαλη περιοχή και αφού πρώτα ζάλισε τους αντιπάλους του στη συνέχεια σημάδεψε εστία. Η μπάλα του έκανε το χατίρι και κατέληξε στα δίχτυα του τερματοφύλακα της Χέρτα. Αυτό ήταν το τρίτο γκολ του 16χρονου σε επίπεδο Μπουντεσλίγκα. Θύματά του οι Ουνιόν Βερολίνου, Φράιμπουργκ και σήμερα Χέρτα. καθόλου άσχημα για ένα παιδί που έχει λιγότερα από 400 λεπτά συμμετοχής στο γερμανικό πρωτάθλημα.

Δείτε το γκολ του Μουκοκό κόντρα στη Χέρτα

 

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ