ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Παρί Σεν Ζερμέν ορέγεται την αποκάλυψη της φετινής Serie A
Κρίσταλ Πάλας: Η Μπράιτον του φετινού καλοκαιριού
Ο Μουσιάλα απάντησε στο δίλημμα Μέσι ή Κριστιάνο – «Ένας είναι ο GOAT»
Σαν το καλό κρασί: Μόντριτς και Κρόος κάνουν και φέτος τη διαφορά στη La Liga (stats)
Μετά τον Τσάβι πάμε για… κωλοτούμπα και με Τούχελ στην Μπάγερν
Ο Σεσκ Φάμπρεγκας δημιούργησε την απόλυτη ενδεκάδα της Premier League
Μπαρτσελόνα: Στον… πάγο ο Μπερνάρντο Σίλβα – Η θέση που «καίει» τον Τσάβι
Τα τρία μεγαθήρια που μπαίνουν… σφήνα στην εξίσωση Ρεάλ Μαδρίτης – Λούνιν
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ετοιμάζει τεράστιο ξεσκαρτάρισμα η Γιουνάιτεντ!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ετοιμάζεται για μεγάλες αλλαγές το καλοκαίρι με τους Καβάνι, Ντε Χέα και Μαρσιάλ να είναι στην πόρτα της εξόδου.

Ετοιμάζει τεράστιο ξεσκαρτάρισμα η Γιουνάιτεντ!

Τη φετινή σεζόν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σαφέστατα παρουσιάζεται βελτιωμένη ως ένα σημείο. Τουλάχιστον με βάση τις προηγούμενες σεζόν της, τα έχει πάει αρκετά καλύτερα. Εξάλλου, μέχρι πριν από περίπου ένα μήνα βρισκόταν στο κόλπο για την κατάκτηση της Premier League. Εκεί, όμως, άρχισε μια αγωνιστική κάμψη και σε συνδυασμό με το απίθανο σερί της συμπολίτισσας Σίτι, ουσιαστικά την έθεσαν εκτός διεκδίκησης. Έτσι, παρά τη νίκη κόντρα στους «πολίτες», βρίσκονται στο -14 από την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα, που έχει ματς παραπάνω.

Στις τάξεις της Γιουνάιτεντ, όμως, κατάλαβαν ότι βρίσκονται ένα βήμα πριν τη διεκδίκηση τίτλων. Γι’ αυτό θέλουν να φτιάξουν μια ισχυρή ομάδα, ικανή να διεκδικεί τρόπαια μέχρι τέλους. Ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Sun», θα χρειαστεί πρώτα να κάνουν ένα μεγάλο ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ. Κάτι το οποίο θα «αγγίζει» ακόμα και παίκτες που είναι στη βασική ενδεκάδα. Πιο συγκεκριμένα, το δημοσίευμα τονίζει πως οι Έντινσον Καβάνι, Αντονί Μαρσιάλ και Νταβίντ Ντε Χέα αναμένεται να βρεθούν στην πόρτα της εξόδου.

Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» προχώρησαν σε κάποιες εσωτερικές ανακατατάξεις πριν από λίγο καιρό. Έτσι, ο Τζον Μέρτογκ ανέλαβε τον ρόλο του πρώτου αθλητικού διευθυντή στην ιστορία του συλλόγου και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας, Ντάρεν Φλέτσερ αυτόν του τεχνικού διευθυντή. Οι δυο τους, μαζί με τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ και τον CEO της Γιουνάιτεντ, Εντ Γούντγουορντ ουσιαστικά θα φτιάξουν το πλάνο της νέας σεζόν.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Σόλσκιερ Γιουνάιτεντ

Ποιοι φεύγουν και ποιοι έρχονται στη Γιουνάιτεντ

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η ενίσχυση της ομάδας σε τέσσερις θέσεις κρίθηκε αναγκαία. Αρχικά, οι ιθύνοντες της Γιουνάιτεντ αποφάσισαν να κινηθούν για την απόκτηση επιθετικού. Ο Καβάνι δε θα δεχθεί πρότα1ση να ανανεώσει το συμβόλαιο του, με τον Έρλινγκ Χάαλαντ να είναι ο πρώτος στόχος. Παράλληλα, υπάρχει η θέληση για την απόκτηση ενός αμυντικού χαφ. Ο Νεμάνια Μάτιτς δύσκολα θα παραμείνει και μετά το καλοκαίρι, με τον Σκοτ ΜακΤόμινεϊ να μην μπορεί να «τραβήξει» μόνος του κουπί. Στη θέση αυτή ο Ντέκλαν Ράις είναι ο βασικός υποψήφιος. Ωστόσο, θα χρειαστούν κάτι παραπάνω από 90 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση του.

Ταυτόχρονα, η Γιουνάιτεντ αναζητά κι έναν top class κεντρικό αμυντικό για παρτενέρ του Χάρι Μαγκουάιρ. Έτσι, θα χρειαστεί να εξασφαλίσει και οικονομικούς πόρους. Εκεί έρχεται ουσιαστικά και το όνομα του Άντονι Μαρσιάλ. Ο Σόλσκιερ φέρεται να έχει χάσει την υπομονή του με τον Γάλλο και δεν θα έλεγε «όχι» σε μια ενδεχόμενη πώληση του. Τέλος, και ο Ντάβιντ Ντε Χέα μοιάζει… μετέωρος για τη νέα σεζόν. Στις τάξεις του συλλόγου πιστεύουν πολύ στον Ντιν Χέντερσον και θέλουν να του δώσουν τα γάντια βασικού τη νέα σεζόν. Έτσι, ο Ισπανός τερματοφύλακας αναμένεται να παραχωρηθεί για… χάρη του Άγγλο ομόλογου του.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ