ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους

Κριστιάνο: «Σήμερα ξεπέρασα τον Πελέ ως κορυφαίος σκόρερ» (pic)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με ανάρτησή του στο Instagram απάντησε στα εγκωμιαστικά λόγια του Πελέ για το ρεκόρ σκοραρίσματος στην ιστορία.

Κριστιάνο: «Σήμερα ξεπέρασα τον Πελέ ως κορυφαίος σκόρερ» (pic)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε μια ακόμα μεγαλειώδη εμφάνιση στη λαμπρή του καριέρα. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ σημείωσε χατ-τρικ μέσα σε ένα ημίχρονο στο 3-1 της Γιουβέντους επί της Κάλιαρι. Μετά από το ματς ο Πελέ έσπευσε να του δώσει συγχαρητήρια για τα 770 γκολ καριέρας. Με τον Ρονάλντο να μην μένει άπραγος σε αυτή την αξιέπαινη πράξη και να εξηγεί γιατί σήμερα τον ξεπέρασε στα γκολ.

Ο παλαίμαχος Βραζιλιάνος θρύλος υποκλίθηκε στον CR7 και έλαβε ανάλογη απάντηση. Ο 36χρονος σούπερ σταρ της Γιουβέντους αναγνώρισε το μεγάλο του επίτευγμα σε συνάρτηση με του Πελέ. Και με μήνυμα στον λογαριασμό του στο Instagram, παρέλαβε τα ηνία του αρχισκόρερ του αθλήματος.

«Οι τελευταίες εβδομάδες γέμισαν με νέα στατιστικά στοιχεία που με θεωρούν τον κορυφαίο σκόρερ του κόσμου στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Ξεπέρασα τα 757 επίσημα γκολ του Πέλε. Αν και είμαι ευγνώμων για αυτήν την αναγνώριση, τώρα ήρθε η ώρα να εξηγήσω γιατί δεν αναγνώρισα αυτό το ρεκόρ μέχρι αυτήν τη στιγμή.

Ο αιώνιος και ανεπιφύλακτος θαυμασμός μου για τον κύριο Έντσον Αράντες Ντο Νασιμέντο, όπως ο σεβασμός που έχω για το ποδόσφαιρο στα μέσα του 20ού αιώνα, με οδήγησε να λάβω υπόψη το ρεκόρ του. Δηλαδή τα 767 γκολ. Λαμβάνοντας υπόψη τα 9 γκολ του για τη Σάο Πάολο, καθώς και το γκολ για τη στρατιωτική ομάδα της Βραζιλίας, ως επίσημα. Ο κόσμος όπως άλλαξε από τότε και το ποδόσφαιρο άλλαξε επίσης, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπορούμε απλά να διαγράψουμε την ιστορία σύμφωνα με τα ενδιαφέροντά μας.

Θες να βλέπεις τον Βασιλιά ακόμα και… στον ύπνο σου; Τότε δεν έχεις να κάνεις τίποτα άλλο από το να κάνεις subscribe στο κανάλι μας στο YouTube Πελέ

Αναγνώρισε όλα τα γκολ του Πελέ ο Κριστιάνο:

Σήμερα, καθώς φτάνω στον επίσημο στόχο των 770 γκολ στην επαγγελματική μου καριέρα, τα πρώτα μου λόγια πηγαίνουν κατευθείαν για τον Πελέ. Δεν υπάρχει κανένας παίκτης στον κόσμο που να μην έχει μεγαλώσει και να μην έχει ακούσει ιστορίες για τα παιχνίδια του, τους στόχους του και τα επιτεύγματά του και δεν είμαι εξαίρεση.

Και για αυτόν τον λόγο, είμαι γεμάτος χαρά και υπερηφάνεια καθώς αναγνωρίζω τον στόχο που με βάζει στην κορυφή της λίστας σκόρερ του κόσμου, ξεπερνώντας το ρεκόρ του Πέλε, κάτι που δεν θα μπορούσα ποτέ να ονειρευτώ ως παιδί από τη Μαδέρα.

Ευχαριστώ όλους εκείνους που συμμετείχαν σε αυτό το καταπληκτικό ταξίδι μαζί μου. Στους συμπαίκτες μου, στους αντιπάλους μου, στους οπαδούς του καλού ποδοσφαίρου σε όλο τον κόσμο και, πάνω απ ‘όλα, στην οικογένειά μου και στους στενούς φίλους μου. Το λέω και το εννοώ ότι δεν θα μπορούσα να το κάνω χωρίς εσάς.

Τώρα δεν μπορώ να περιμένω για τα επόμενα παιχνίδια και τις προκλήσεις! Οι επόμενοι στόχοι και τα τρόπαια! Πιστέψτε με, αυτή η ιστορία δεν έχει τελειώσει ακόμη. Το μέλλον είναι αύριο και πρέπει να κερδίσουμε πολλά για τη Γιουβέντους και την Πορτογαλία!», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κριστιάνο. Αναρτώντας φωτογραφία των δυο τους με φόντο την επιγραφή «Το νέο κεφάλαιο της ιστορία αρχίζει»

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ