ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μάντσεστερ Σίτι: Οι πέντε ηχηρές απουσίες στο ντέρμπι με την Άρσεναλ
Επίσημο: Ο Τσάμπι Αλόνσο παραμένει στο τιμόνι της Λεβερκούζεν
H Ίντερ παραδίδει τα κλειδιά στον Ιντζάκι με συμβόλαιο μέχρι το 2027
To «χρυσό» συμβόλαιο της Puma έρχεται να σώσει την Μπαρτσελόνα
Το μεγάλο φαβορί για τον πάγκο της Λίβερπουλ
Ρεάλ Μαδρίτης: Επιβραβεύει τον πιο αδικημένο της με νέο συμβόλαιο
H Mundo Deportivo αποθεώνει Ιωαννίδη και τον στέλνει στη La Liga
Ο Γιακουμάκης έσβησε τα αναθέματα και τις κατάρες με την πιο γλυκιά φωτογραφία (pic)
Η Μπάγερν κυνηγά τον προπονητή που μαζί του θα ταράξει την Ευρώπη
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρί Σεν Ζερμέν

Θέλει και Πογκμπά η Παρί, το σκέφτεται ο Γάλλος!

Ο Πολ Πογκμπά βρίσκεται στο στόχαστρο της Παρί Σεν Ζερμέν, με τον 27χρονο άσσο να περιμένει την τελική πρόταση των πρωταθλητών Γαλλίας!

Θέλει και Πογκμπά η Παρί, το σκέφτεται ο Γάλλος!

Ο Πολ Πογκμπά έχει περάσει αρκετές δύσκολες στιγμές στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αν και όταν έφτασε στο Ολντ Τράφορντ όλοι θεωρούσαν πως θα ήταν ο νέος ηγέτης της ομάδας, αυτό δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ. Λίγο οι τραυματισμοί, λίγο οι δικές του μέτριες εμφανίσεις και λίγο… η μη βοήθεια από την διοίκηση όσον αφορά την στελέχωση της ομάδας, τον έβαλαν αρκετές φορές στο “στόχαστρο” των αγγλικών Μέσων.

Βέβαια παραμένει ένας από τους ποιοτικότερους μέσους στον κόσμο και φέτος έχει δείξει… πως μπορεί να επανέλθει. Το συμβόλαιο του με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όμως λήγει το καλοκαίρι του 2022. Οι κόκκινοι διάβολοι θέλουν να τον κρατήσουν για πολλά ακόμα χρόνια στο Μάντσεστερ, όμως ο ίδιος δεν δείχνει ιδιαίτερα ζεστός σε αυτό το ενδεχόμενο. Δεν έχει απαντήσει ακόμα στην προσφορά των Άγγλων και εξετάζει όλες τις εναλλακτικές.

Θες να βλέπεις τον Βασιλιά ακόμα και… στον ύπνο σου; Τότε δεν έχεις να κάνεις τίποτα άλλο από το να κάνεις subscribe στο κανάλι μας στο YouTube. Πογκμπά

Αρκετές είναι οι ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον Ποκγμπα τους τελευταίους μήνες! Σύμφωνα όμως με τα γαλλικά Μέσα, ο Γάλλος εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο επιστροφής στην πατρίδα του για λογαριασμό της Παρί Σεν Ζερμέν!

Οι Παριζιάνοι είναι δεδομένο πως θα προχωρήσουν σε αρκετές την νέα σεζόν. Αρκετά μεγάλα ονόματα έχουν ήδη απασχολήσει τους Παριζιάνους. Μέσι, Κριστιάνο και… Πογκμπά είναι μερικά από αυτά. Μάλιστα, όπως αναφέρουν τα ίδια Μέσα έχει ήδη γίνει μια πρώτη κρούση από τους πρωταθλητές Γαλλίας προς την πλευρά του 27χρονου άσσου.

Η πόρτα…  είναι ανοιχτή και ο Πογκμπά δεν έχει αποφασίσει ακόμα για το μέλλον του. Σε περίπτωση όμως που δεν απαντήσει θετικά στην πρόταση της Μάντσεστερ, τότε θεωρείται δεδομένο πως ο Σόλσκιερ θα εισηγηθεί την πώληση του, προκειμένου να μην το χάσει τσάμπα το καλοκαίρι του 2022. Έτσι θα εξοικονομηθούν και αρκετοί οικονομικοί πόροι για τις.. μεταγραφές που σχεδιάζει ο Νορβηγός.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ