ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μάντσεστερ Σίτι: Οι πέντε ηχηρές απουσίες στο ντέρμπι με την Άρσεναλ
Επίσημο: Ο Τσάμπι Αλόνσο παραμένει στο τιμόνι της Λεβερκούζεν
H Ίντερ παραδίδει τα κλειδιά στον Ιντζάκι με συμβόλαιο μέχρι το 2027
To «χρυσό» συμβόλαιο της Puma έρχεται να σώσει την Μπαρτσελόνα
Το μεγάλο φαβορί για τον πάγκο της Λίβερπουλ
Ρεάλ Μαδρίτης: Επιβραβεύει τον πιο αδικημένο της με νέο συμβόλαιο
H Mundo Deportivo αποθεώνει Ιωαννίδη και τον στέλνει στη La Liga
Ο Γιακουμάκης έσβησε τα αναθέματα και τις κατάρες με την πιο γλυκιά φωτογραφία (pic)
Η Μπάγερν κυνηγά τον προπονητή που μαζί του θα ταράξει την Ευρώπη
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Primera División

Με αυτόν τον Μέσι ναι, βλέπει πρωτάθλημα η Μπαρτσελόνα (vid)

Δύο γκολ του Μέσι, ένα του Γκριεζμάν και ένα του Μινγκέθα διαμόρφωσαν το χορταστικό Μπαρτσελόνα - Ουέσκα 4-1. Ξανά στη 2η θέση της βαθμολογίας οι Καταλανοί.

Με αυτόν τον Μέσι ναι, βλέπει πρωτάθλημα η Μπαρτσελόνα (vid)

Άπαντες στη Μπαρτσελόνα ήξεραν πως με νίκη απόψε πλησίαζαν στους τέσσερις βαθμούς την κορυφή της Λα Λίγκα. Οι Καταλανοί το βράδυ της Δευτέρας υποδέχθηκαν την Ουέσκα στα πλαίσια της 27ης αγωνιστικής του ισπανικού πρωταθλήματος. Οι φιλοξενούμενοι όντας στον πάτο της βαθμολογίας ήθελαν βαθμό ή βαθμούς. Η αποστολή τους σαφώς… βουνό μιας και η παρέα του Μέσι είχε μεγαλύτερο κίνητρο.

Από τη σέντρα του αγώνα φάνηκαν οι προθέσεις των γηπεδούχων. Κατοχή της μπάλας και ουσιαστικά… κατασκήνωση έξω από τη περιοχή της Ουέσκα. Οι πρώτες καλές στιγμές δεν άργησαν να έρθουν με τον Ντεμπελέ να αστοχεί στην πρώτη. Στη δεύτερη όμως πρωταγωνιστής ήταν ο Λιονέλ Μέσι και το αποτέλεσμα αυτής διαφορετικό.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Στο 13′ ο Αργεντινός έγινε κάτοχος της μπάλας έξω από τη περιοχή. Ο Μέσι έκανε τον ελιγμό και επιχείρησε σουτ στα όρια της μεγάλης περιοχής. Η μπάλα κατέληξε στο παραθυράκι της εστίας του Φερναντέζ με τους Καταλανούς να παίρνουν κεφάλι στο σκορ. Γκολ για τον Μέσι στην συμμετοχή νούμερο 767 με τα χρώματα της Μπαρτσελόνα. Επίδοση θυμίζουμε που τον φέρνει πλάι στον θρυλικό Τσάβι.

Με το 1-0 στην πλάτη οι φιλοξενούμενοι επιχείρησαν να ανέβουν στο γήπεδο. Κάτι τέτοιο επί της ουσίας δεν έγινε όμως ποτέ. Η Μπαρτσελόνα συνέχισε στο ίδιο τέμπο και 20 λεπτά αργότερα βρήκε ξανά τον δρόμο προς τα δίχτυα. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Αντουάν Γκριεζμάν να χαμογελάσει. Ο Γάλλος ζήλεψε από τον Μέσι και με μαγικό σουτ εκτός περιοχής έστειλε τη μπάλα να αναπαυθεί στην εστία της Ουέσκα.

Στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι σε μια από τις ελάχιστες επισκέψεις τους στην αντίπαλη εστία κατάφεραν να κερδίσουν πέναλτι σε ανατροπή που προκάλεσε ο τερ Στέγκεν. Ο Ράφα Μιρ ανέλαβε την εκτέλεση μειώνοντας σε 2-1.

Κατέβασε ταχύτητα η Μπαρτσελόνα

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Καταλανοί συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό. Η μπάλα βρέθηκε ξανά έξω από τη περιοχή της Ουέσκα. Στο 53′ η ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν κατάφερε να πάρει ξανά προβάδισμα δύο τερμάτων. Δράστης αυτή τη φορά ο Μινγκέθα με τον Ισπανό μπακ να γράφει με κεφαλιά το 3-1. Ένα γκολ που ξεκίνησε από τα πόδια του Λιονέλ Μέσι.

Από εκείνο το σημείο και έπειτα οι γηπεδούχοι έριξαν ταχύτητα. Ο Ρόναλντ Κούμαν φρέσκαρε την ενδεκάδα του με νέα πρόσωπα ξεκουράζοντας ποδοσφαιριστές που έχουν σηκώσει το βάρος στα τελευταία παιχνίδια. Το φινάλε του αγώνα έγραψε και πάλι ο Μέσι με τον Αργεντινό να κάνει το 4-1. Η Μπαρτσελόνα με αυτή τη νίκη ανέβηκε ξανά 2η στη βαθμολογία. Πλέον η διαφορά της από τη κορυφή και την Ατλέτικο Μαδρίτης είναι στους τέσσερις βαθμούς.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ