ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανέλπιστο δώρο της Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
Μπαρτσελόνα: Φέρνει τον… ξεχασμένο για την μεσαία γραμμή – Μεταγραφή από το Κατάρ!
Ο Ποτσετίνο έβγαλε στην σέντρα τους… ηγέτες – «Σοβαρά, μόνο εγώ φταίω;»
Ράγισε καρδιές ο Φερνάντες: «Πονούσα για έξι μήνες! Ήμουν με ενέσεις και φάρμακα, δεν άντεξα…»
Premier League για τις παραβάσεις της Σίτι: «Ετοιμαστείτε! Θα λυθεί άμεσα…»
Ο Κλοπ διέλυσε το πλάνο της Τσέλσι – Είπε «όχι» και τον κράτησε στο Άνφιλντ!
Μπαρτσελόνα: Ο αρχηγός της αποχωρεί για… μικρομεσαία ομάδα της La Liga!
Τούχελ: «Οι οπαδοί με θέλουν για πάντα στην Μπάγερν, αλλά…»
Από… κλεισμένος στον πάγο – Η Ρεάλ αλλάζει στρατηγική για την ενίσχυση της άμυνας
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Μια «ανάσα» από τον Βαϊνάλντουμ η Μπαρτσελόνα!

Η Μπαρτσελόνα φέρεται να βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Τζίνι Βαϊνάλντουμ για να γίνει κάτοικος Βαρκελώνης το ερχόμενο καλοκαίρι.

Μια «ανάσα» από τον Βαϊνάλντουμ η Μπαρτσελόνα!

Αν μη τι άλλο η φετινή σεζόν δεν έχει εξελιχθεί και με τον καλύτερο τρόπο για την Μπαρτσελόνα. Οι «μπλαουγκράνα» αν και κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια για μια επική ανατροπή κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν, δεν τα κατάφεραν. Άλλωστε η εντός έδρας ήττα με 4-1 δεν ήταν και εύκολο να ανατραπεί. Ωστόσο, κυρίως η εμφάνιση τους στο Παρίσι, παρότι δε νίκησαν (1-1), έφερε μια ελπίδα. Έδειξε ότι οι Καταλανοί έχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης και εξέλιξης. Κάτι που φαίνεται και στη La Liga, όπου με νίκη κόντρα στην Ουέσκα (15/3) θα φτάσουν στο -4 από την πρωτοπόρο Ατλέτικο Μαδρίτης. Κι όλα αυτά ενώ ουσιαστικά ο σύλλογος ήταν σχεδόν ξεγραμμένος για το πρωτάθλημα.

Αυτό που πιστεύουν ότι χρειάζονται στην Μπαρτσελόνα είναι ενίσχυση. Ήδη υπάρχει ένα καλό υλικό, γεμάτο και με νέους παίκτες. Πρέπει, όμως, να υπάρξει περαιτέρω ενίσχυση. Ο Τζουάν Λαπόρτα ανέλαβε πρόσφατα την προεδρία της ομάδας κι εργάζεται πάνω σε αυτό το πλάνο μαζί με τον προπονητή του συλλόγου, Ρόναλντ Κούμαν. Ο Ολλανδός τεχνικός έχει ζητήσει εδώ και καιρό την απόκτηση του Τζίνι Βαϊνάλντουμ για το χώρο της μεσαίας γραμμής. Κάτι που, όπως αναφέρει το «Football Insider», είναι πλέον τελειωμένη υπόθεση.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Βαϊνάλντουμ

«Κατά 95% κλεισμένη η μεταγραφή του Βαϊνάλντουμ στην Μπαρτσελόνα»

Το εν λόγω Μέσο, τονίζει πως η μετακόμιση του στη Βαρκελώνη είναι «κατά 95% κλεισμένη». Μάλιστα, το δημοσίευμα διέψευσε τις φήμες, που ήθελαν την Μπαρτσελόνα να μην κινείται για την απόκτηση του, λόγω της αγωνιστικής ανόδου του Ιλάις Μορίμπα. Το συμβόλαιο του Ολλανδού μέσου με τη Λίβερπουλ λήγει το καλοκαίρι και ο ίδιος δεν έχει ακόμα ανανεώσει. Μάλιστα, όπως επισημαίνεται, οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών οδεύουν προς «ναυάγιο» κι έτσι ο ίδιος το καλοκαίρι θα είναι ελεύθερος να διαλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Κούμαν τον γνωρίζει από την κοινή του θητεία στους «Οράνιε» κι έχει ζητήσει εδώ και καιρό την απόκτηση του. Ο ίδιος θεωρεί πως ο Βαϊνάλντουμ είναι ο κατάλληλος παίκτης στα πλάνα του για τη νέα σεζόν. Παράλληλα, το γεγονός ότι μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, βοηθάει και στην οικονομική πολιτική των Καταλανών. Βλέπετε, η Μπαρτσελόνα δεν βρίσκεται και στην καλύτερη κατάσταση της από άποψη χρημάτων.  Γι’ αυτό όσο περισσότερα χρήματα μπορέσει να εξοικονομήσει από τις μεταγραφές της, τόσο πιο εύκολα θα μπορεί να προχωρήσει και σε άλλες κινήσεις.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ