ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τότεναμ

Μουρίνιο: «Αν το πω πέναλτι, προσβάλω τα πέναλτι»

Ο Ζοσέ Μουρίνιο είχε έντονα παράπονα από την απόφασητου Μάικλ Όλιβερ να δώσει πέναλτι στον Λακαζέτ, το οποίο και έκρινε το ντέρμπι της Τότεναμ με την Άρσεναλ.

Μουρίνιο: «Αν το πω πέναλτι, προσβάλω τα πέναλτι»

Το παρελθόν του Ζοσέ Μουρίνιο απέναντι στην Άρσεναλ ήταν εξαιρετικό. Ουσιαστικά ο Πορτογάλος είχε… ξεχάσει τι θα πει ήττα κόντρα στους «Κανονιέρηδες». Δεν είναι τυχαίο ότι στις 22 αναμετρήσεις που τους είχε αντιμετωπίσει μέχρι την Κυριακή (14/3), είχε ηττηθεί μόλις 2 φορές. Κάτι που συνέβη εκ νέου.  Παρά το γεγονός ότι η Τότεναμ πήρε προβάδισμα με την γκολάρα του Λαμέλα, εντέλει ηττήθηκε με 2-1. Αν μη τι άλλο η εμφάνιση των «Spurs» ήταν κάκιστη, αλλά έχουν και αρκετά παράπονα για τη φάση του πέναλτι που διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Μάλιστα, ο Πορτογάλος τεχνικός έβαλλε κατά του διαιτητή, Μάικλ Όλιβερ, μετά το τέλος της αναμέτρησης. Ο Μουρίνιο έκανε λόγο για ένα πέναλτι, το οποίο αποτελεί προσβολή για τα πέναλτι, ενώ μίλησε ακόμα και για κούραση του διαιτητή, που έφερε αυτή την απόφαση. Τόνισε πως είδε τη φάση σχεδόν αμέσως μόλις δόθηκε και δεν του φάνηκε να υπάρχει κάποια παράβαση, αλλά και πως θα δεχόταν κάποια άλλη άποψη αν ήταν από… οπαδό της Άρσεναλ με εισιτήριο διαρκείας.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Μουρίνιο

Μουρίνιο: «Μπορεί να κουράστηκε ο Όλιβερ»

«Δεν θέλω να το πω πέναλτι γιατί θα είναι προσβολή για τα πέναλτι. Είχα ήδη μια οπτική από τον πάγκο, αλλά ήμουν 40-50 μακριά. Το είδα αμέσως στο iPad. Κάποιες φορές οι διαιτητές έχουν δύσκολη δουλειά. Δεν διαμαρτυρήθηκα, αλλά όταν το είδα στο iPad, τι να πω, είναι αυτό που είναι. Αν κάποιος έχει αντίθετη άποψη πρέπει να είναι οπαδός της Άρσεναλ με εισιτήριο διαρκείας στο γήπεδο κι αυτή είναι η μόνη φορά που θα δεχόμουν αντίλογο, γιατί εκεί θα έχει το πάθος να το υπερασπιστεί. Από εκεί και πέρα δε θα δεχόμουν από κανέναν άλλον κάποια διαφορετική οπτική, καθώς είναι προφανής φάση.

Ήταν ένα λάθος του Όλιβερ. Οι παίκτες έχουν κουραστεί, οι προπονητές έχουν κουραστεί, ίσως έχουν κουραστεί κι οι διαιτητές. Είχε ένα παιχνίδι μεσοβδόμαδα, οπότε μπορεί να κουράστηκε. Συνήθως είμαι πολύ άτυχος, γιατί το ρεκόρ μου σε πέναλτι, με διαιτητή τον Μάικλ Όλιβερ, με Τσέλσι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τότεναμ είναι εντυπωσιακό. Είμαι απλά πολύ, πολύ άτυχος μ’ έναν τόσο καλό διαιτητή.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ