ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Σεσκ Φάμπρεγκας δημιούργησε την απόλυτη ενδεκάδα της Premier League
Μπαρτσελόνα: Στον… πάγο ο Μπερνάρντο Σίλβα – Η θέση που «καίει» τον Τσάβι
Τα τρία μεγαθήρια που μπαίνουν… σφήνα στην εξίσωση Ρεάλ Μαδρίτης – Λούνιν
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Μόντριτς μένει στη Ρεάλ μέχρι… τέλους!

Ο Λούκα Μόντριτς βρίσκεται κοντά στην ανανέωση του συμβολαίου με τη Ρεάλ Μαδρίτης, με τις δύο πλευρές να τα έχουν βρει σε όλες τις λεπτομέρειες.

Ο Μόντριτς μένει στη Ρεάλ μέχρι… τέλους!

Τα πράγματα τη φετινή σεζόν για τη Ρεάλ Μαδρίτης δεν πηγαίνουν και… ιδεατά. Η «βασίλισσα» κινδυνεύει ουσιαστικά να μείνει εκτός τίτλων. Στο πρωτάθλημα είναι στο -6 από την συμπολίτισσά και πρωτοπόρο Ατλέτικο. Η εικόνα της τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν την καθιστά ικανή να το κυνηγήσει, χωρίς να αποκλείεται εντελώς βέβαια. Στο Κύπελλο Ισπανίας έμεινε εκτός συνέχειας από την Αλκογιάνο, ομάδα τρίτης κατηγορίας, ενώ στο Champions League, έχει προβάδισμα πρόκρισης κόντρα στην Αταλάντα, αλλά όσον αφορά την κατάκτηση του τροπαίου δεν θεωρείται φαβορί. Παρότι, λοιπόν, η σεζόν δεν εξελίσσεται ιδανικά, υπάρχουν παίκτες που ξεχωρίζουν. Ένας από αυτούς είναι ο Λούκα Μόντριτς.

Ο αειθαλής Κροάτης μέσος κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις τη φετινή σεζόν. Δεν θα ήταν υπερβολή να ειπωθεί πως είναι ο πιο επιδραστικός παίκτης στη μεσαία γραμμή της Ρεάλ. Γι’ αυτό, άλλωστε, οι Μαδριλένοι είχαν πάρει την απόφαση εδώ και καιρό να ανανεώσουν το συμβόλαιο του. Να τον «δέσουν» μέχρι να κλείσει την καριέρα του. Εξάλλου ο ίδιος βαδίζει αισίως στα 36 του πλέον. Σύμφωνα με τον έγκυρο δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, όλα έχουν δρομολογηθεί. Οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε συμφωνία εδώ και καιρό για ανανέωση ενός χρόνου και το μόνο που μένει είναι η επίσημη ανακοίνωση.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ο Μόντριτς είναι το «μηχανάκι» της Ρεάλ και φέτος

Ο Μόντριτς παρότι βρίσκεται σε αρκετά «προχωρημένη» ποδοσφαιρική ηλικία μοιάζει να είναι… ακούραστος. Δεν είναι τυχαίο ότι μετράει 34 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις τη φετινή σεζόν. Αριθμός που τον φέρνει στη δεύτερη θέση, μαζί με τον Βαράν, στους παίκτες της «βασίλισσας», πίσω μόνο από τον Κουρτουά (35). Ο Κροάτης παίζει στα «κόκκινα» ολόκληρη τη σεζόν και αποτελεί κομβικό παίκτη για τον Ζινεντίν Ζιντάν. Μόντριτς

Βέβαια, ο Κροάτης δεν είναι ο μόνος, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι. Μαζί μ’ εκείνον και οι συμφωνίες των Σέρχιο Ράμος και Λούκας Βάσκεθ με τη Ρεάλ ολοκληρώνονται τον Ιούνιο. Ωστόσο, σε αντίθεση με την περίπτωση του Μόντριτς, στους άλλους δύο δεν έχει υπάρξει κάτι νεότερο όσον αφορά την ανανέωση τους. Μόνο στην περίπτωση του Ισπανού στόπερ και αρχηγού της «βασίλισσας» υπήρχε έντονη φημολογία περί αποχώρησης του, αλλά πλέον τα πράγματα φαίνεται να έχουν αλλάξει και ο ίδιος να συζητά εκ νέου για την παραμονή του.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ