ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πανευτυχής ο Μαρινάκης: «Δείξαμε τι σημαίνει η ψυχή του θρύλου»
Κωνσταντίνος Τζολάκης: Το θρυλικό βράδυ του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού! (vids)
Ολυμπιακός: Οι πανηγυρισμοί στην Πόλη μετά την ιστορική πρόκριση! (vid)
Κλοπ, είσαι αξεπέραστος: Αποκλείστηκε και τους αγκάλιασε όλους έναν προς έναν! (vid)
ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΑΑ – Ήρωας Τζολάκης, στα ημιτελικά ο Ολυμπιακός! (vid)
Δεν ξέρει να χάνει η Λεβερκούζεν, αλλά να περνάει και να τους… πονάει! (vids)
Η Ρόμα των 10 παικτών πέρασε από τη Μίλαν και ονειρεύεται το Europa League! (vid)
Πικρό διπλό στο «Μπέργκαμο» η Λίβερπουλ (vid)
Όχι, έτσι ρε ΠΑΟΚ… (vids)
Η Ρόμα «τελείωσε» με δύο γκολ τη Μίλαν και έμεινε με 10 παίκτες! (vids)
ΠΑΟΚ – Μπριζ: Δυο γκολ ο Γιούτγκλα στην Τούμπα (vids)
Show και πάλι από τον Μαρτίνες στα πέναλτι! Έπιασε το πρώτο και μετά τα έβαλε με όλη την εξέδρα! (vid)
Ο Σαλάχ δίνει το σύνθημα της αντεπίθεσης, 0-1 με πέναλτι στο Μπέργκαμο (vid)
Ο τερματοφύλακας της Λιλ έκανε την επέμβαση της χρονιάς στην Ευρώπη! (vid)
Μάντσεστερ Σίτι: «Έσπασε» αρνητικό ρεκόρ για φέτος ο Ντε Μπρόινε στο Champions League!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Team Of the Week

Ενδεκάδα…φωτιά με Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο!

Μετά από κάμποσο καιρό, Μέσι και Ρονάντο αναβίωσαν τις παλιές καλές ημέρες τους και βρίσκονται μαζί στις επιλογές μας για την ενδεκάδα της αγωνιστικής

Ενδεκάδα…φωτιά με Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο!

Γίνεται ο Μέσι και ο Κριστιάνο Ρονάλντο  να συνυπάρξουν σε μια ομάδα; Μα φυσικά και γίνεται! Στην κορυφαία ενδεκάδα του Βασιλιά. Οι δύο σούπερ σταρ άφησαν στην άκρη τους πικρούς αποκλεισμούς στο Τσάμπιονς Λιγκ και έκλεισαν τα στόματα των επικριτών. Μαζί με ακόμα 9 παίκτες, ήταν αυτοί που ξεχώρισαν στην αγωνιστική δράση της εβδομάδας.

Τερματοφύλακας – Εντουάρ Μεντί (Τσέλσι)

Πολλή δουλειά κόντρα στην Λιντς ο Μεντί δεν είχε, όμως όταν χρειάστηκε ήταν εκεί. Το αήττητο του Τούχελ στην Τσέλσι συνεχίστηκε και έφτασε τα 12 παιχνίδια και ο Σενεγαλέζος γκολκίπερ έβαλε το λιθαράκι του. Σε δύο περιπτώσεις απέναντι στην Λίντς, ο 28χρονος φώναξε «όχι» σε σχεδόν βέβαιο γκολ, αποσπώντας σχεδόν μόνος του τον βαθμό της ισοπαλίας. Μετά το εφιαλτικό πέρασμα του Κέπα, η εστία των «μπλε» δείχνει και πάλι ασφαλής.


Δεξιός Μπακ – Ζοάο Κανσέλο (Μάντσεστερ Σίτι)

Ο Κανσέλο συνεχίζει να αγωνίζεται σε έναν δικό του ρόλο στη Σίτι του Γκουαρντιόλα. Κάτι ανάμεσα σε μπακ και… εξτρέμ, ο Πορτογάλος αμυντικός υπερφορτώνει συνεχώς την αντίπαλη πτέρυγα. Και όταν έχεις αντίπαλο την δυσλειτουργική Φούλαμ, έχεις την ευκαιρία να πάρεις μερικά παραπάνω ρίσκα. Όπως ακριβώς και έγινε. Ο Στόουνς άνοιξε το σκορ από δική του ασίστ, ενώ η παρουσία του στα δεξιά ήταν συνεχώς απειλητική για τους αντιπάλους του.


Κεντρικός Αμυντικός – Οζάν Κάμπακ (Λίβερπουλ)

Τις εμφανίσεις που οι οπαδοί της Λίβερπουλ θέλουν από αυτόν πραγματοποίησε ο Οζάν Κάμπακ κόντρα στη Γουλβς. Οι «ρεντς» απλά παραπαίουν τις τελευταίες εβδομάδες και είχαν ανάγκη μια καλή εμφάνιση. Οι «λύκοι» μπορεί να ήταν έτοιμοι να την δαγκώσουν, όμως ο Τούρκος αμυντικός στάθηκε στο ύψος του και κρατώντας ανέπαφη την εστία της ομάδας του, απέτρεψε ακόμα μια ενδεχόμενη… κατραπακιά.


Κεντρικός Αμυντικός – Ματς Χούμελς (Ντόρτμουντ)

Ανέπαφη εστία μετά από πολύ καιρό για την Ντόρτμουντ που… έμπαζε από παντού. Η Χέρτα δεν πραγματοποίησε ούτε ένα σουτ που να απειλήσει τον Χιτζ και ο Γερμανός αμυντικός φέρει σημαντική ευθύνη για αυτό. Μαζί με τον Τσαν λειτούργησαν άψογα και δεν επέτρεψαν σε κανένα σημείο του αγώνα να αμφισβητηθεί η υπεροχή της ομάδας τους.

Αριστερός Μπακ – Κίεραν Τίρνι (Άρσεναλ)

Πρωταγωνίστρια στο μεγάλο ντέρμπι της Άρσεναλ με την Τότεναμ ήταν η… αριστερή πλευρά του γηπέδου! Τόσο ο Τίρνι όσο και ο Σμίθ Ρόου νίκησαν κατά κράτος τους προσωπικούς τους αντιπάλους. Ο Σκωτσέζος μπακ εξέθεσε τον Ντόχερτι με την δραστήρια εμφάνιση του στην επίθεση, μοιράζοντας και την ασίστ για το γκολ του Όντεγκαρντ. Και στην άμυνα όμως στάθηκε στο ύψος του, καθώς η Άρσεναλ ουδέποτε απειλήθηκε από την πλευρά του.

Κεντρικός Μέσος – Μάριο Πάσαλιτς (Αταλάντα)

Από αιώνιος δανεικός της Τσέλσι, σε βασικό γρανάζι της σπουδαίας Αταλάντα του Γκασπερίνι. Ο Κροάτης χαφ είναι ένας από τους βασικούς συνδετικούς κρίκους της άμυνας με την τρομακτική επίθεση της ομάδας του. Ενίοτε όμως ντύνεται και ο ίδιος εκτελεστής. Κάτι το οποίο έκανε και με αντίπαλο την Σπέτσια, την οποία τιμώρησε με 2 τέρματα για το τελικό 3-1 των «μπεργκαμάσκι».


Κεντρικός Μέσος – Φρένκι Ντε Γιόνγκ (Μπαρτσελόνα)

Ο πλέον αξιόπιστος παίκτης της Μπαρτσελόνα φέτος, μετά φυσικά τον Λιονέλ Μέσι. Ο ολλανδός χαφ έχει αρχίσει να προσαρμόζεται στον ρόλο του βαθύτερα στο γήπεδο και οι εμφανίσεις του τις τελευταίες εβδομάδες το δείχνουν. Έτοιμος να πάρει πρωτοβουλίες και να αναμειχθεί σε κάθε επίθεση της ομάδας του, ο άλλοτε παίκτης του Άγιαξ αρχίζει να βρίσκει τον ρόλο του στην Ισπανία.


Δεξιός Εξτρέμ – Λιονέλ Μέσι (Μπαρτσελόνα)

Επιτέλους έχουμε πίσω τον Λιονέλ Μέσι που όλοι αγαπήσαμε! Μετά από μερικούς μήνες ασυνέπειας και μέτριων (για τα δεδομένα του) εμφανίσεων, ο εξωγήινος Λίο επέστρεψε. Στην μεγάλη του βραδιά που ισοφάρισε το ρεκόρ εμφανίσεων του εμβληματικού Τσάβι, ο Αργεντινός έβαλε μια υπέροχη σφραγίδα. Αρχικά σκόραρε ένα μαγικό γκολ με μακρινή προσπάθεια, ενώ έδωσε και μια ασίστ στη συνέχεια. Το βράδυ έκλεισε ιδανικά σκοράροντας ακόμη ένα γκολ με γλυκό τελείωμα. Μαγική βραδιά και μαγική εμφάνιση για τον Μέσι!


Αριστερός Εξτρέμ – Εμίλ Σμιθ Ρόου (Άρσεναλ)

Πολλά φρύδια σηκώθηκαν όταν ανακοινώθηκε η αρχική ενδεκάδα της Άρσεναλ για το ντέρμπι με την Τότεναμ. Μόλις στα 20 του, πολλοί θεώρησαν ότι ο Σμιθ Ρόου παρά ήταν νέος για να ξεκινήσει. Και μετά ο Άγγλος έκανε όλους όσους είχαν αυτή την άποψη να το… βουλώσουν! Μόνιμος πονοκέφαλος από τα αριστερά, ο απόφοιτος των ακαδημιών των «κανονιέρηδων» πήρε πατριωτικά το ντέρμπι. ΑΝ και δεν σκόραρε, η τρομερή του προσπάθεια στο πρώτο ημίχρονο τράνταξε για τα καλά το οριζόντιο δοκάρι του Γιορίς.


Κεντρικός επιθετικός – Ντούσαν Βλάχοβιτς (Φιορεντίνα)

Επιβιβαστείτε όλοι στο τρενάκι του Ντούσαν Βλάχονβιτς! Ο Σέρβος φορ είναι με μεγάλη διαφορά ό,τι ποιοτικότερο έχει να επιδείξει η φετινή Φιορεντίνα. Μπορεί οι «βιόλα» να είναι δυσλειτουργικοί, όμως ο Βλάχοβιτς λειτουργεί άριστα! Η Μπενεβέτο πληγώθηκε 3 φορές από τον νεαρό επιθετικό, ο οποίος έφτασε ήδη τα 12 τέρματα φέτος και κυνηγάει τα 16 του Τζουζέπε Ρόσι από το 2014.


Κεντρικός επιθετικός – Κριστιάνο Ρονάλντο (Γιουβέντους)

Και τι δεν άκουσε ο Κριστιάνο την περασμένη εβδομάδα για τον αποκλεισμό της Γιουβέντους από την Πόρτο; Απόψεις που έκαναν λόγο για «τελειωμένο» παίκτη πέρασαν και… δεν ακούμπησαν! Ο πορτογάλος σούπερ σταρ δεν αναλώθηκε και προχώρησε γρήγορα στον επόμενο στόχο. Και η Κάλιαρι ήταν αυτή που την πλήρωσε, καθώς ο Ρονάλντο την κέρασε ένα γρήγορο χατ τρικ (33 λεπτά).

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ