ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ο Τέρι αποκάλυψε τη χειρότερη κίνηση που έκανε ποτέ προπονητής στην Τσέλσι! (vid)
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Η Ρεάλ έβαλε στο μάτι στόπερ της Λειψίας

Στο στόχαστρο της Ρεάλ έχει μπει ο στόπερ της Λειψίας, Ιμπραχίμα Κονατέ, με την τιμή του Γάλλου να είναι χαμηλή για τα δεδομένα της εποχής.

Η Ρεάλ έβαλε στο μάτι στόπερ της Λειψίας

Η Ρεάλ Μαδρίτης εδώ και καιρό ψάχνει να βρει τη χρυσή τομή με τον Σέρχιο Ράμος για την ανανέωση του συμβολαίου του. Ωστόσο, με το συμβόλαιό του να λήγει το καλοκαίρι και τον χρόνο να περνάει, μοιάζει όλο και πιο πιθανό, ο Ισπανός στόπερ να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Έτσι, η «βασίλισσα» βρίσκεται σε αναζήτηση εναλλακτικών λύσεων προκειμένου να είναι έτοιμη για την επόμενη σεζόν. Μία από τις περιπτώσεις που εξετάζει είναι αυτή του στόπερ της Λειψίας, Ιμπραχίμα Κονατέ. Ο 21χρονος Γάλλος έχει ρήτρα αποδέσμευσης 45 εκατ. ευρώ αλλά ο γερμανικός σύλλογος θα αποδεχτεί μία προσφορά 25 έως 30 εκατομμυρία ευρώ.

Η φετινή χρονιά είναι δύσκολη για τον Κονατέ. Ειδικότερα, οι τραυματισμοί αλλά και μερικά λάθη τον έχουν περιορίσει σε μόλις σε 15 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Ας σημειωθεί ότι στην καριέρα του στη Λειψία, ο Κονατέ μετράει 4 γκολ και 1 ασίστ σε 89 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Τίποτα νεότερο για το μέλλον του Ράμος

Ο Σέρχιο Ράμος επέστρεψε πρόσφατα από τον τραυματισμό που τον κράτησε εκτός για αρκετό χρόνο. Σε συνέντευξή του δήλωσε έτοιμος να βοηθήσει τη Ρεάλ αν και παραδέχτηκε ότι ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει το μέλλον του.

«Επιτέλους επέστρεψα κανονικά στην ομάδα και είμαι έτοιμος να προσφέρω στα επόμενα παιχνίδια. Το επόμενο διάστημα διακυβεύονται τίτλοι και θα ήθελα να τους κερδίσουμε και να τους αφιερώσουμε στους οπαδούς μας. Δεν θέλω να είμαι ένας ποδοσφαιριστής της σειράς. Προσπαθώ κάθε χρόνο να είμαι ο καλύτερος στη θέση μου.

Φέτος λόγω της πανδημίας αντιμετωπίζουμε μια περίεργη χρονιά. Σίγουρα το ποδόσφαιρο δεν είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή. Στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά σε όλους αυτούς που βοηθούν τους συνανθρώπους μας σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Προσωπικά θέλω να ελπίζω πως θα συνεχίσω να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό. Στόχος μου είναι να καταρρίπτω ρεκόρ» τόνισε μεταξύ άλλων ο Ισπανός σε συνέντευξή του.

Πέραν των παραπάνω ο Ράμος αναφέρθηκε επίσης σε πολλά πρόσωπα και καταστάσεις που επηρέασαν την ως τώρα ποδοσφαιρική του διαδρομή. Όλα αυτά λίγους μήνες πριν την οριστική απόφαση για το μέλλον του. Θα μείνει ή θα αποχωρήσει από τη Ρεάλ. «Δεν έχω να πω κάτι καθώς δεν υπάρχουν νέα. Δεν έχω να σχολιάσω κάτι. Μακάρι να μπορούσα. Δεν υπάρχει τίποτα νεότερο» τόνισε ο Ισπανός.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ