ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Όσο παίζει εκτός έδρας, η Λίβερπουλ ελπίζει για τετράδα (vid)

Η Λίβερπουλ πραγματοποίησε την 4η νίκη της μέσα στο 2021 στην Πρέμιερ Λιγκ και για μία ακόμη φορά ήρθε εκτός έδρας - κόντρα στη Γουλβς με 1-0.

Όσο παίζει εκτός έδρας, η Λίβερπουλ ελπίζει για τετράδα (vid)

Στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ, η Γουλβς φιλοξένησε τη Λίβερπουλ στο «Μολινό». Οι «κόκκινοι» με μία μεστή εμφάνιση κέρδισαν με 1-0 τη Γουλβς χάρη στην εξαιρετική τους αμυντική λειτουργία. Έτσι, η ομάδα του Κλοπ έφτασε τις 4 νίκες μέσα στο 2021, με όλες να έχουν έρθει μακριά από το «Άνφιλντ».

Έτσι, η ομάδα του Κλοπ σκαρφάλωσε στην 6η θέση και βρίσκεται 5 πόντους μακριά από την 4η Τσέλσι. Ας σημειωθεί ότι αυτή ήταν η 2η νίκη της Λίβερπουλ στα τελευταία 7 παιχνίδια της στην Πρέμιερ Λιγκ.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Οι «λύκοι» απείλησαν πρώτοι με τον Νέλσον Σεμέδο να μην μπορεί να νικήσει τον Άλισον στο 7ο λεπτό. Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που στο πρώτο 10λεπτο είχαν την κατοχή της μπάλας.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρώτη τους καλή ευκαιρία στο 14ο λεπτό, με τον Μανέ να περνάει τον Πατρίσιο αλλά να μην τελειώνει καν τη φάση. Οι «κόκκινοι» άρχισαν να κυκλοφορούν καλύτερα τη μπάλα μετά το 15ο λεπτό και να κερδίζουν μέτρα στο γήπεδο.

Η Λίβερπουλ ασκούσε αποτελεσματική πίεση στη Γουλβς κλέβοντας αρκετές μπάλες έτσι. Ωστόσο, η ομάδα του Κλοπ δυσκολευόταν να φέρει τη μπάλα στην αντίπαλη περιοχή. Όταν το πέτυχαν αυτό στο 37ο λεπτό, ο Μανέ έχασε ξανά μεγάλη ευκαιρία με κεφαλιά μετά από σέντρα του Άρνολντ.

H Λίβερπουλ έκλεισε ιδανικά το πρώτο ημίχρονο. Ειδικότερα, στις καθυστερήσεις σκόραρε το 1-0 με τέρμα του Ντιόγκο Ζότα μετά από υπέροχη ομαδική προσπάθεια. Αυτό ήταν το 6ο φετινό γκολ του Πορτογάλου στην Πρέμιερ Λιγκ τη φετινή σεζόν.

Οι «κόκκινοι» αμύνθηκαν εξαιρετικά

Η ομάδα του Νούνο Εσπίριτο Σάντο απείλησε πρώτο στο 2ο ημίχρονο με τη κεφαλιά του Κόαντι να περνάει λίγο άουτ. Οι φιλοξενούμενοι έδειχναν μαχητικό πνεύμα, με τους Μανέ και Σαλάχ να προσφέρουν βοήθειες και αμυντικά.

Η Γουλβς είχε την κατοχή της μπάλας στο 2ο 45λεπτο και με σέντρες από τις πτέρυγες επιχειρούσαν να απειλήσουν. Ωστόσο, Φίλιπς και Τιάγκο «καθάριζαν» τα πάντα στον αέρα.

Η Λίβερπουλ όσο κυλούσε το παιχνίδι δεν απειλούσε αλλά ούτε κινδύνευε κρατώντας εύκολα το μηδέν πίσω. Οι «κόκκινοι» έχασαν ευκαιρία να κάνουν το 2-0 στο 79΄μετά από κόντρα επίθεση και απόκρουση του Πατρίσιο σε σουτ του Σαλάχ. Ο Αιγύπτιος, μάλιστα, σκόραρε στο 85΄αλλά το τέρμα ορθά ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Σε εκείνη τη φάση τραυματίστηκε σοβαρά ο Ρουί Πατρίσιο στο κεφάλι, με συνέπεια να σταματήσει το ματς για 10 λεπτά και να αντικατασταθεί ο Πορτογάλος.

Η Γουλβς στα τελευταία λεπτά πίεσε για το γκολ της ισοφάρισης αλλά οι τελικές επιλογές των παικτών της ήταν κακές, με αποτέλεσμα να μην αλλάξει κάτι.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ