ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
Μπαρτσελόνα: Φέρνει τον… ξεχασμένο για την μεσαία γραμμή – Μεταγραφή από το Κατάρ!
Ο Ποτσετίνο έβγαλε στην σέντρα τους… ηγέτες – «Σοβαρά, μόνο εγώ φταίω;»
Ράγισε καρδιές ο Φερνάντες: «Πονούσα για έξι μήνες! Ήμουν με ενέσεις και φάρμακα, δεν άντεξα…»
Premier League για τις παραβάσεις της Σίτι: «Ετοιμαστείτε! Θα λυθεί άμεσα…»
Ο Κλοπ διέλυσε το πλάνο της Τσέλσι – Είπε «όχι» και τον κράτησε στο Άνφιλντ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Σεβίλλη

Η Σεβίλλη ρίχνει τις απαιτήσεις της για Κουντέ

Η Σεβίλλη αποφάσισε να μειώσει τις οικονομικές της απαιτήσεις για τον Ζουλς Κουντέ ειδικά μετά το έντονο ενδιαφέρον πολλών ευρωπαϊκών ομάδων.

Η Σεβίλλη ρίχνει τις απαιτήσεις της για Κουντέ

Η Σεβίλλη βλέπει τον Ζουλς Κουντέ να συγκεντρώνει τα βλέμματα πολλών ομάδων και αποφάσισε να μειώσει τις οικονομικές της απαιτήσεις. Γιατί; Γιατί φυσικά, καλός ο Κουντέ, αλλά σαν το ζεστό χρήμα δεν έχει. Τι εννοούμε; Η Σεβίλλη εννοείται πως θέλει να εκμεταλλευτεί στο έπακρο την ζήτηση του παίκτη. Ωστόσο, αν οι απαιτήσεις της είναι τεράστιες, τότε πολύ δύσκολα θα καλυφθούν. Και είναι εξαιρετικά πιθανό να μείνει με τον… Κουντέ στο χέρι. Και αν δεν συνεχίσει τις ίδιες «υψηλές πτήσεις» ή ο μη γένοιτο τραυματιστεί, σαφώς και δεν θα μπορεί να διεκδικήσει τα ίδια χρήματα.

Γι’ αυτόν τον λόγο οι Ανδαλουσιάνοι αποφάσισαν να μειώσουν τις απαιτήσεις τους. Συγκεκριμένα, η Σεβίλλη είχε δώσει περίπου 25 εκατομμύρια για να τον κάνει δικό της. Και το ποσό που θέλει για να τον παραχωρήσει κυμαίνεται στα 80 εκατομμύρια ευρώ. Σύμφωνα, όμως, με ρεπορτάζ το νέο ποσό που ζητά η Σεβίλλη κυμαίνεται στα 65 εκατομμύρια ευρώ. Ένα ποσό που δεν είναι χαοτικά λιγότερο αλλά φυσικά και υπάρχει διαφορά. Μία διαφορά που ενδεχομένως προσελκύσει ξανά το ενδιαφέρον της Γιουνάιτεντ που είχε φτάσει πολύ κοντά στην απόκτησή του.

Θες να βλέπεις τον Βασιλιά ακόμα και… στον ύπνο σου; Τότε δεν έχεις να κάνεις τίποτα άλλο από το να κάνεις subscribe στο κανάλι μας στο YouTube Κουντέ

Ο κακός χαμός για Κουντέ Σεβίλλη

Η Γιουνάιτεντ όμως δεν είναι η μοναδική ομάδα που θέλει τον Κουντέ. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από τη Γαλλία, η Παρί Σεν Ζερμέν έχει σε πολύ μεγάλη εκτίμηση τον κεντρικό αμυντικό της Σεβίλλης. Οι Γάλλοι θεωρούν ότι αξίζει να γίνει μία μεγάλη επένδυση για τον παίκτη.

Ωστόσο, και η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να κάνει δικό της τον παίκτη. Οι «μερέγχες» είναι πολύ πιθανό να χάσουν το καλοκαίρι τον Σέρχιο Ράμος και θα χρειαστεί αντικαταστάτης. Κάπως έτσι, η Βασίλισσα θα πάει στη συνταγή Ράμος, κυνηγώντας τον Κουντέ από τη Σεβίλλη, όπως είχε γίνει δηλαδή και με τον Σέρχιο Ράμος. Βέβαια, η Ρεάλ δεν πρόκειται να δώσει τόσα πολλά χρήματα, αλλά ποντάρει στην επιθυμία του παίκτη. Και εκεί είναι που θα ποντάρει.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ