ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκουντογκάν: «Τα πήγαμε καλά στα νοκ άουτ – Έχω μόνο 1 Champions League»!
Η Γιουβέντους «σώθηκε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Κάλιαρι! (vid)
Ο Μαρκίνιος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα βρήκε τον επιθετικό που θα «εκτοξεύσει» την ομάδα του!
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αγκουέρο κόντεψε να… βάλει τα κλάμματα! (vid)
Η Μπάγερν χρυσώνει την Μπαρτσελόνα αγοράζοντας πακέτο δυο βασικούς της!
Πλησιάζει το τέλος εποχής του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ένας (τυχερός) παίκτης έζησε από κοντά και τις δυο ιστορικές προκρίσεις του Ολυμπιακού σε λίγες ώρες! (vid)
Δεν έμεινε τυχαία όρθιος ο Λούνιν στο πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (pic)
Κοντά σε νέο «χρυσό» συμβόλαιο-βάλσαμο της Μπαρτσελόνα με τη NIKE!
Σίνα: «Σκέφτηκα να ρωτήσω τον Τζολάκη πώς το έκανε, το χαρτάκι με βοήθησε» (vids)
Η «Equipe» διαφωνεί με τη Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν θέλει Γιουνάιτεντ»!
Κάθε Παρασκευή προσφορά* χωρίς κατάθεση στην ελληνική ρουλέτα της Betsson
«Στόλισαν» τον Μπονούτσι στο Instagram του οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσέ! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Champions League

Η Τσέλσι κατασπάραξε την Ατλέτικο με μια ανάσα (vid)

Ο Τόμας Τούχελ «κλείδωσε» την Ατλέτικο, Ζίγιες και Έμερσον πέτυχαν τα γκολ και η Τσέλσι πέρασε πανηγυρικά στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Τσέλσι κατασπάραξε την Ατλέτικο με μια ανάσα (vid)

Σπουδαία μάχη – ακόμη μία – απόψε στο Λονδίνο, με την Τσέλσι να φιλοξενεί την Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι δύο ομάδες μετά την νίκη των «Μπλε» στην Ισπανία λίγες εβδομάδες νωρίτερα έδωσαν ξανά ραντεβού. Αυτή τη φορά στο Στάμφορντ Μπριντζ Τούχελ και Σιμεόνε κοντραρίστηκαν ξανά με έπαθλο τη πρόκριση στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι «Ροχιμπλάνκος» ήξεραν πως για έχουν τύχη χρειάζονταν γκολ. Έτσι ο Ντιέγκο Σιμεόνε έριξε στην αρένα τόσο τον Σουάρες όσο και τον Ζοάο Φέλιξ. Αυτό όπως φάνηκε δε φόβισε τους Λονδρέζους. Οι γηπεδούχοι δεν έπεσαν στη παγίδα των Ισπανών. Αντιθέτως από το πρώτο λεπτό του πρώτου μέρους έπαιξαν το παιχνίδι τους και δικαιώθηκαν. Πίεση ψηλά και καλή κυκλοφορία της μπάλας μετατόπισαν το παιχνίδι στο μισό της Ατλέτικο.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Τσέλσι Ατλέτικο

Οι δύο ομάδες έμειναν μακριά από τις καλές στιγμές όμως η εικόνα του αγώνα έδειχνε πως αν μία ομάδα έπρεπε να σκοράρει αυτή ήταν η Τσέλσι. Οι φιλοξενούμενοι στο 26′ ζήτησαν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Αθπιλικουέτα στον Καράσκο με τον διαιτητή και το VAR να τους το αρνείται. Αυτή ήταν επί της ουσίας και η μοναδική σοβαρή απειλή από πλευράς «Ροχιμπλάνκος» στα πρώτα 45′.

Οι κακές μεταβιβάσεις των παικτών της Ατλέτικο έφεραν αρκετά λάθη. Η Τσέλσι εκμεταλλεύτηκε ένα από αυτά και στο 34′ άνοιξε το σκορ. Οι «Μπλε» βγήκαν γρήγορα στην αντεπίθεση, ο Βέρνερ πάσαρε ιδανικά στον Ζίγιες με τον Μαροκινό να κερδίζει τον Όμπλακ για το 1-0. Αυτό έμελλε να ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Δεν άφησε κανένα περιθώριο η Τσέλσι

Στην επανάληψη η Ατλέτικο έπρεπε να πιέσει για να βρει το γκολ, η Τσέλσι το έκανε πράξη. Ο Όμπλακ μέχρι το 60′ είχε αρκετή δουλειά με τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων να απομακρύνει τον κίνδυνο σε δύο περιπτώσεις. Πρώτα σε σουτ του Βέρνερ εντός περιοχής και στη συνέχεια σε προσπάθεια του Ζίγιες.

Από το 60′ και μετά ο Σιμεόνε έπαιξε και τα τελευταία του χαρτιά ρίχνοντας στον αγωνιστικό χώρο τους Ντεμπελέ και Κορέα. Παρόλα αυτά τα λάθη συνεχίστηκαν με τον ρυθμό του αγώνα να ελέγχεται απόλυτα από τους γηπεδούχους. Φυσιολογικά στο τελευταίο μέρος του ματς η Ατλέτικο επιχείρησε να κάνει την τελευταία της προσπάθεια. Στο 80′ ο Ζοάο Φέλιξ έφθασε κοντά στην ισοφάριση όμως το σουτ που επιχείρησε… έσπασε με την μπάλα να καταλήγει σε κόρνερ.

Στο 83′ ωστόσο ήρθε η φάση που ουσιαστικά τελείωσε κάθε όνειρο της Ατλέτικο. Ο Σάβιτς αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή. Ο έμπειρος στόπερ έριξε αγκωνιά στον Ρούντιγκερ εκτός φάσης. Στο φινάλε του αγώνα ο Έμερσον πέτυχε το τελικό 2-0 κλείνοντας θριαμβευτικά το ματς για την ομάδα του.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ