Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Σιγά να μην κόλλαγε εκεί η Μπάγερν Μονάχου! (vid)
Champions League

Σιγά να μην κόλλαγε εκεί η Μπάγερν Μονάχου! (vid)

Εύκολο, σχετικά, έργο είχε στο εντός έδρας ματς κόντρα στη Λάτσιο η Μπάγερν Μονάχου με τους Βαυαρούς να επικρατούν με σκορ 2-1.

17.03.2021 | 23:55

Στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ χωρίς να… ζοριστεί και πολύ πέρασε η Μπάγερν Μονάχου. Στο δεύτερο παιχνίδι κόντρα στη Λάτσιο που έγινε στο “Αλιάντς Αρίνα” η γερμανική ομάδα επικράτησε με σκορ 2-1.

Έτσι, σε συνδυασμό με το 1-4 του πρώτου αγώνα οι Βαυαροί έκλεισαν θέση για τις οκτώ καλύτερες ομάδες της Ευρώπης άνετα! Σε ακόμη ένα παιχνίδι κατάφερε να σκοράρει ο φοβερός και τρομερός Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Θες να βλέπεις τον Βασιλιά ακόμα και… στον ύπνο σου; Τότε δεν έχεις να κάνεις τίποτα άλλο από το να κάνεις subscribe στο κανάλι μας στο YouTube.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Το σύνολο της Μπάγερν Μονάχου δεν είναι απλά από τα καλύτερα στη Γερμανία. Αλλά από τα καλύτερα της Ευρώπης. Αυτό είναι γεγονός εδώ και μήνες. Ωστόσο, οι παίκτες του Χάνσι Φλικ δεν έχουν σκοπό να σταματήσουν από τώρα στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Θέλουν τα φτάσουν όσο πιο ψηλά γίνεται, ώστε να μην επιτρέψουν σε κανέναν να τους πάρει την “κούπα με τα μεγάλα αυτιά”. Αυτή που κατέκτησαν με τόσο κόπο το καλοκαίρι του 2020. Τώρα όσον αφορά το παιχνίδι η ποιότητα της Λάτσιο δεν έφτανε σε κανένα σημείο και δεν μπορούσε να ξεπεράσει εκείνη της  γερμανικής ομάδας.

Οι Ρωμαίοι έψαχναν και ήθελαν ένα… θαύμα στο “Αλιάντς Αρίνα”. Όμως, ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι είχε άλλη γνώμη. Στο 33′ ο “Λέβα” έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του και κάπου εκεί οι “λατσιάλι” ήξεραν ότι απλά έπρεπε να παίξουν για τη φανέλα τους και την τιμή τους.

Το 2-0 για τους γηπεδούχους έγινε από τον Τσούπο Μοτίνγκ στο 73΄, μετά από πάσα του Αλάμπα. Το μόνο που κατάφεραν οι παίκτες της Λάτσιο ήταν να μειώσουν σε 2-1 με τον Παρόλο στο 82′. Το τελευταίο σφύριγμα της αναμέτρησης βρήκε την Μπάγερν Μονάχου νικήτρια με σκορ 2-1 και να κάνει το 2/2 απέναντι στη μαχητική, πλην λίγη, Λάτσιο.

Έτσι, οι πρωταθλητές Ευρώπης περιμένουν τον επόμενο αντίπαλό τους στην προημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Από την άλλη οι “αετοί” της Ρώμης θα επικεντρωθούν στις υποχρεώσεις τους στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version