ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Έντιν Τέρζιτς: Προσωρινά… μόνιμος στην Μπορούσια Ντόρτμουντ
Γιουνάιτεντ: Ο Ράτκλιφ δίνει… λευκή επιταγή στον Ζιντάν
Όταν ο Άαρον Ράμσεϊ… τρομοκρατούσε την Αγγλία!
Ρεάλ: Ο Αντσελότι ετοιμάζει… κόλπο πρόκρισης στην ενδεκάδα κόντρα στην Μπάγερν!
Πογέτ: «Δεν έχω καμία επαφή με την Εθνική Ελλάδος»!
Χατζηγιοβάνης: «Δύσκολο να ξεπεράσουμε τον αποκλεισμό της Εθνικής»!
Καν: «Μπράβο στην Μπάγερν και στον Τούχελ που με… τακτικάρες μας πήγε στα ημιτελικά»!
Κανσέλο: «Μετά τον αποκλεισμό από την Παρί ευχήθηκαν θάνατο στην αγέννητη κόρη μου»!
Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν θέλουν… δίδυμο – φωτιά από την Ίντερ!
Κασεμίρο: «Όταν έφυγα από τη Ρεάλ ο Αντσελότι έκλαιγε και ο Πέρεθ δε μου μιλούσε»!
Γιουβέντους: Η νίκη στη δίκη του Ρονάλντο… σώζει τον Αλέγκρι!
Αρτέτα: «Καλό το ότι μείωσαν τους αγώνες του Κυπέλλου»!
Γκουντογκάν: «Τα πήγαμε καλά στα νοκ άουτ – Έχω μόνο 1 Champions League»!
Η Γιουβέντους «σώθηκε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Κάλιαρι! (vid)
Ο Μαρκίνιος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσέλσι

Άμυνα από γρανίτη έχει φτιάξει ο Τούχελ στην Τσέλσι (stat)

Ο Τόμας Τούχελ πραγματοποιεί ένα απίθανο ξεκίνημα στην καριέρα του ως προπονητής της Τσέλσι, σπάζοντας ρεκόρ στη διαδρομή.

Άμυνα από γρανίτη έχει φτιάξει ο Τούχελ στην Τσέλσι (stat)

Η καλύτερη απόφαση του Ρόμαν Αμπράμοβιτς τη φετινή σεζόν ήταν με διαφορά η έλευση του Τόμας Τούχελ στην Τσέλσι. Ο Γερμανός κόουτς έχει βγάλει τον καλύτερο εαυτό των παικτών του μέσα σε λίγο διάστημα από τότε που ανέλαβε. Ενδεικτική είναι η πρόσφατη πρόκριση των «μπλε» στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Ειδικότερα, μετά την νίκη στον πρώτη αγώνα με 1-0, η Τσέλσι «δίπλωσε» τις νίκες κερδίζοντας εντός έδρας με 2-0 την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Έτσι, υπό τις οδηγίες του Τούχελ, οι «μπλε» παραμένουν» αήττητοι. Ειδικότερα, σε 13 παιχνίδια μετρούν 9 νίκες και 4 ισοπαλίες. Ακόμα πιο εντυπωσιακό από το αήττητο είναι το αμυντικό ρεκόρ της ομάδας. Συγκεκριμένα, η ομάδα του έχει δεχτεί μόλις 2 γκολ και έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της 11 φορές.

Αν υπάρχει ένα πρόβλημα αυτή τη στιγμή στην ομάδα είναι το σκοράρισμα. Η ομάδα σκοράρει όσο χρειάζεται για να κερδίσει αλλά τα 15 γκολ σε 13 ματς είναι μία επίδοση που μπορεί να βελτιωθεί σημαντικά.

Ας σημειωθεί ότι η Τσέλσι είναι 4η στο πρωτάθλημα και στα προημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας.

O ακούραστος Καντέ… κατάπιε Κόκε και Σαούλ (vid)

Η Τσέλσι δεν έχει να φοβηθεί κανέναν, ειδικά όταν στην ενδεκάδα της έχει τον Ν’ Γκολό Καντέ. Ο Γάλλος χαφ κόντρα στην Ατλέτικο ήταν απλά μαγικός.

Η απόλυτα πειθαρχημένη Τσέλσι έκανε τους «Ροχιμπλάνκος» να μοιάζουν με ομάδα της σειράς. Ο Τόμας Τούχελ από τη μέρα που πάτησε στο Λονδίνο προσπάθησε να βάλει τους δικούς του κανόνες. Ο Γερμανός φαίνεται πως έβαλε το στίγμα του μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα χάρις ορισμένες σπουδαίες μονάδες.

Μία από αυτές αδιαμφισβήτητα είναι ο Ν’ Γκολό Καντέ, με τον Γάλλο να βρίσκει ξανά τον παλιό καλό του εαυτό. Απόψε τα στατιστικά τον φέρνουν από τους πρώτους σε τρεξίματα και σε επαφές με τη μπάλα. Αυτή πέρασε από τα πόδια του 96 φορές. Ο 29χρονος μεταβίβασε 81 φορές τη μπάλα στους συμπαίκτες με τις δύο από αυτές να δημιουργούν προϋποθέσεις για καλή στιγμή.

Θυμίζουμε πως απέναντί του ο έμπειρος μέσος δεν είχε όποιους και όποιους. Αντίπαλοι του βρέθηκαν οι Σαούλ και Κόκε, δύο από τους καλύτερους μέσους της τελευταίας 5ετιας. Εκείνος όμως κατάφερε να κερδίσει κατακράτος και τους δύο. Η πιο χαρακτηριστική φάση, η οποία φανερώνει τις ανεξάντλητες δυνάμεις του Καντέ στον αγώνα είναι η τελευταία.

Η Τσέλσι στο 94′ βγαίνει στην αντεπίθεση και με τον Έμερσον γράφει το τελικό 2-0. Η κούρσα που κάνει ο Καντέ από την πλευρά του γηπέδου στην άλλη σε αφήνει με το στόμα ανοιχτό.

Δείτε την εκπληκτική κούρσα στο Καντέ

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ