ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
Τονάλι, διαλύεται η καριέρα σου – Νέα κατηγορία για παράνομο στοιχηματισμό (pic)
Η Μπαρτσελόνα είναι κοντά στο να πάρει… τσάμπα τον «εγκέφαλο» της Άρσεναλ!
Οριστική απόφαση – «Ακύρωσε» την Μπάγερν και θέλει μόνο Ρεάλ!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα έχει βρει ποιοι επιθετικοί τον ενδιαφέρουν από τώρα!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Europa League

Guess who is Pogba(ck)! (vid)

Στην πρώτη εμφάνιση, μετά τον τραυματισμό του, ο Πολ Πογκμπά χάρη στο γκολ του έδωσε τη νίκη με σκορ 1-0 στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο εκτός έδρας ματς με τη Μίλαν και παράλληλα την πρόκριση.

Guess who is Pogba(ck)! (vid)

Έχει ακούσει πολλά. Έχει διαβάσει ακόμη πιο πολλά αρνητικά σχόλια. Όμως, όλα αυτά λίγη σημασία έχουν για τον Πολ Πογκμπά. Ο Γάλλος χαφ επέστρεψε και έκανε τη διαφορά για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο εκτός έδρας ματς με τη Μίλαν!

Οι “κόκκινοι διάβολοι” επικράτησαν με σκορ 1-0 και πήραν την πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ. Και αυτό χάρη στο τέρμα του ταλαντούχου μέσου στο πρώτο του παιχνίδι μετά από τον σοβαρό τραυματισμό που είχε προ μηνών.

Θες να βλέπεις τον Βασιλιά ακόμα και… στον ύπνο σου; Τότε δεν έχεις να κάνεις τίποτα άλλο από το να κάνεις subscribe στο κανάλι μας στο YouTube.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Τόσο η Μίλαν όσο και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεκίνησαν το παιχνίδι κάπως… μουδιασμένα. Όμως, όσο περνούσαν τα λεπτά στο “Σαν Σίρο” ο ρυθμός γινόταν ολοένα και καλύτερος. Οι Άγγλοι κυρίως από τα άκρα και με τους γρήγορους παίκτες τους προσπαθούσαν να γίνουν απειλητικοί.

Από την άλλη οι “ροσονέρι” έκαναν παιχνίδι άξονα, χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία εδώ που τα λέμε. Οι γηπεδούχοι μπορούσαν με τις γρήγορες εναλλαγές της μπάλας που είχαν να φτάσουν μέχρι την περιοχή των “κόκκινων διαβόλων”, αλλά, στην τελική πάσα πάντα κάτι έκαναν λάθος.

Εκτός αυτού η άμυνα της Γιουνάιτεντ έδειχνε να έχει μελετήσει καλά τις κινήσεις των αντίπαλων επιθετικών, οπότε, όταν έπρεπε τους έκλεινε καλά. Τα πρώτα 45 λεπτά πέρασαν χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις με το ματς να είναι στο 0-0. Αυτό έμελλε να αλλάξει στο δεύτερο μέρος και μάλιστα στο 48′. Ο Πολ Πογκμπά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Μίλαν από δύσκολη γωνία και χωρίς φόρα. Ένα τελείωμα που μόνο εύκολο δεν ήταν αν σκεφτεί κανείς πω μπροστά του είχε το… βουνό που ακούει στο όνομα, Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα.

Η Μίλαν όσο και αν προσπάθησε δεν κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα. Ο τεχνικός των Ιταλών, Στέφανο Πιόλι, έβαλε στο παιχνίδι τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος στην πρώτη του επαφή με την μπάλα -με το κεφάλι συγκεκριμένα- παραλίγο να “γράψει” 1-1, αλλά, η ο Ντιν Χέντερσον δεν του έκανε το χατίρι.

Έτσι, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε ένα μεγάλο “διπλό” μέσα στο “Σαν Σίρο” και παράλληλα την πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ