ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Φέρντιναντ: «Άντρες… εναντίον αγοριών! Τους κατέστρεψε η Άρσεναλ…»
Μπαρτσελόνα: Οι πέντε «αστέρες» που δεν είναι προς πώληση!
Πρόεδρος La Liga: «Να είναι καλά το VAR! Μόνο έτσι δεν θα υπήρχε γκρίνια…»
Αρτέτα σε Ποτσετίνο: «Σε συμπαθώ πολύ! Έπρεπε να κερδίσεις όλα τα τελευταία ματς…» (vid)
Ακραία απόφαση της Μπαρτσελόνα – Πουλάει τον «ηγέτη» της… αλλά γκρινιάζει!
Μουνιαίν: «Μπιλμπάο, αγάπη μου αποχωρώ» – Αποχωρεί ο ηγέτης μετά από 15 χρόνια (vid)
Ο Ράκιτιτς αποκάλυψε τον… νέο σταθμό του Μόντριτς – «Έλα, σε περιμένω!»
Ο Μπαπέ κάνει εύκολη τη ζωή του Αντσελότι… και του Βινίσιους
Οι τρεις επικρατέστεροι για τη θέση του Πιόλι στον πάγκο της Μίλαν
H Λεβερκούζεν κάνει πλάκα σε όποιον θέλει τον Φλόριαν Βιρτζ
Λέμε για τον Μόντριτς αλλά η πάσα του Χούμελς δεν πρέπει να περάσει στα ψιλά (vid)
H Γιουνάιτεντ θέλει στόπερ και οι – δύο – επιλογές της βρίσκονται στη Serie A
«Πνίγηκε» στον ανταγωνισμό – Αποχωρεί με μεταγραφή το αστέρι της Ρεάλ
«Γροθιά» στους παίκτες της Τσέλσι το μήνυμα πιτσιρικά στις εξέδρες (pic)
Από τους λίγους ρομαντικούς ο Τιάγκο Σίλβα – Συμφώνησε με την τελευταία του ομάδα
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ατλέτικο Μαδρίτης

Πρώτη φορά ο Σιμεόνε αποκλείεται από ομάδα που δεν έχει τον Κριστιάνο!

Για πρώτη φορά στην καριέρα του ως προπονητής, ο Σιμεόνε αποκλείεται στο Τσάμπιονς Λιγκ από ομάδα που δεν έχει τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Πρώτη φορά ο Σιμεόνε αποκλείεται από ομάδα που δεν έχει τον Κριστιάνο!

Η Ατλέτικο Μαδρίτης με δεύτερη ήττα από την Τσέλσι αποκλείστηκε από το Τσάμπιονς Λιγκ. Χθες βράδυ η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε ηττήθηκε με 2-0 στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Έτσι, με συνολικό σκορ 3-0 επέστρεψε σπίτι της και θα έχει όλη την προσοχή της πλέον στο πρωτάθλημα.

Βέβαια, για μια ομάδα σαν την Ατλέτικο, η πρόκληση του Τσάμπιονς Λιγκ πάντα θα δεσπόζει πλέον. Την προηγούμενη δεκαετία οι «ροχιμπλάνκος» έφτασαν σε δυο τελικούς χωρίς να σηκώσουν το πολυπόθητο τρόπαιο που ποτέ δεν έχουν κατακτήσει.

Το αξιοσημείωτο στην όλη φάση είναι ότι μόνον ο Κριστιάνο Ρονάλντο τούς χαλούσε τα σχέδια. Για την ακρίβεια, τα σχέδια του Σιμεόνε. Ο Αργεντινός προπονητής μέχρι πρότινος αποκλειόταν από φάση νοκ άουτ του Τσάμπιονς Λιγκ μονάχα από ομάδα που είχε τον Ρονάλντο! Με την Τσέλσι του Τούχελ να παίρνει την πρωτοκαθεδρία.

Ο τελικός της Λισαβόνας

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τις Ρεάλ Μαδρίτης και Γιουβέντους έχει αποκλείσει την Ατλέτικο και δεν την έχει αφήσει να χαρεί στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η αρχή είχε γίνει το 2014 στον τελικό της Λισαβόνας. Ο Κριστιάνο είχε σκοράρει για το τελικό 4-1 που είχε διαμορφωθεί στην παράταση (1-1 η κανονική διάρκεια).

Θες να βλέπεις τον Βασιλιά ακόμα και… στον ύπνο σου; Τότε δεν έχεις να κάνεις τίποτα άλλο από το να κάνεις subscribe στο κανάλι μας στο YouTube Real Madrid X Atletico De Madrid Final Champions League 2014

Την άλλη χρονιά το ίδιο ζευγάρι είχε συναντηθεί στα προημιτελικά. Η Ρεάλ απέκλεισε την Ατλέτικο χάρη σε γκολ του Τσιτσαρίτο στο 88ο λεπτό του επαναληπτικού αγώνα και έκρινε τον νικητή. Μιας και στο πρώτο ματς δεν είχαν σημειωθεί γκολ. Για την ιστορία η «βασίλισσα» αποκλείστηκε στους τέσσερις από τη Γιουβέντους, με την Μπαρτσελόνα να παίρνει στο τέλος το τρόπαιο.

Πάλι σε τελικό ηττήθηκε ο Σιμεόνε

Το 2016 οι δυο μεγάλες ομάδες της Μαδρίτης συναντήθηκαν ξανά στο Τσάμπιονς Λιγκ. Και πάλι η μοίρα επέλεξε να της δει στον τελικό, αλλά με την ίδια κατάληξη. Το σκορ για δεύτερη συνεχόμενη φορά έγραψε 1-1, με το ματς να οδηγείται στα πέναλτι. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκρινε και κείνο το τρόπαιο ευστοχώντας στο τελευταίο πέναλτι στον τελικό του «Σαν Σίρο» στο Μιλάνο. Atlético Madrid vs Real Madrid, La Liga 2016-17: Match Preview - Managing  Madrid

Ξανά μανά το ίδιο ζευγάρι συναντήθηκε και τη σεζόν 2016-17. Η Ρεάλ νίκησε 3-0 στο πρώτο ματς, με την Ατλέτικο να παίρνει πικρή νίκη στην έδρα της στη ρεβάνς με 2-1. Στα ημιτελικά όλα αυτά, με τη Ρεάλ στη συνέχεια να κατακτά τη δεύτερη συνεχόμενη κούπα στον τελικό με τη Γιουβέντους.

Το σοκ από τη Γιουβέντους

Σαν να μην έφτανε η Ρεάλ, ο Σιμεόνε είδε και τη Γιουβέντους να τον αποκλείει από το Τσάμπιονς Λιγκ. Το 2018 είδε τον Ρονάλντο να παίρνει μεταγραφή στη Γιούβε και κάπως χάρηκε. Αμ δε… Στη φάση των 16 η Ατλέτικο συναντήθηκε με την ιταλική ομάδα. 2-0 στο πρώτο ματς και η πρόκριση δεν χανόταν. Ο Κριστιάνο όμως δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και με χατ-τρικ έστειλε σπίτι της την Ατλέτικο και τον Σιμεόνε στο καναβάτσο. Cristiano Ronaldo: The King Of Champions League With Hattrick Against  Atletico Madrid

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ