ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Στο σφυρί η μισή Γιουνάιτεντ για Χάαλαντ!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο Σόλσκιερ θέλουν τον Έρλινγκ Χάαλαντ και είναι έτοιμοι να θυσιάσουν τη μισή ομάδα για τον αποκτήσει.

Στο σφυρί η μισή Γιουνάιτεντ για Χάαλαντ!

Σε ρυθμούς Χάαλαντ κινούνται αρκετές ομάδες το τελευταίο διάστημα. Ο Νορβηγός από όταν ξαναξεκίνησε το Τσάμπιονς Λιγκ έχει γίνει εκ νέου πρώτο θέμα συζήτησης και πολλές είναι οι ομάδες που αρχίζουν να ενεργοποιούνται για να τον αποκτήσουν. Όπως είναι ήδη γνωστό, η Ρεάλ Μαδρίτης τον έχει βάλει στο μάτι και το καλοκαίρι θα προσπαθήσει να τον φέρει στη Μαδρίτη μαζί με τον Κιλιάν Μπαπέ. Την ίδια στιγμή και ο Ρόμαν Αμπραμόβιτς πρόκειται να αναλάβει προσωπικά την υπόθεσή του και τον προσπαθήσει να τον κάνει κάτοικο Λονδίνοου. Παράλληλα, ακόμα και ο Χάνσι Φλικ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο κάποια στιγμή να γίνει η μεταγραφή του στην Μπάγερν Μονάχου.

Μετά από αυτά τα μεγαθήρια, στο παιχνίδι για τον Χάαλαντ μπαίνει και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Και μάλιστα, πολύ δυνατά. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από το νησί, ο επιθετικός της Ντόρτμουντ όχι απλά ενδιαφέρει τους κόκκινους διαβόλους. Έχει γίνει η προτεραιότητά τους για το ερχόμενο καλοκαίρι. Ο Σόλσκιερ είναι πεπεισμένος για αυτά που προσφέρει και θα κάνει όποια θυσία χρειάζεται για να πραγματώσει τη μεταγραφή.

Θες να βλέπεις τον Βασιλιά ακόμα και… στον ύπνο σου; Τότε δεν έχεις να κάνεις τίποτα άλλο από το να κάνεις subscribe στο κανάλι μας στο YouTube. Στο σφυρί όλη η Γιουνάιτεντ για Χάαλαντ!

Πωλούνται όλοι για να βρεθούν τα χρήματα για τον Χάαλαντ

Οι επιπτώσεις απο την πανδημία δεν έχουν αφήσει ανεπηρέαστη τη Γιουνάιτεντ που έχει και εκείνη οικονομικά προβλήματα λόγω κορωνοϊού. Σε αυτό το πλαισιο για να κάνει τη μεταγραφή θα χρειαστεί πωλήσεις. Και από ότι φαίνεται αρκετές πωλήσεις. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, θα πουλήσει μέχρι και τέσσερις παίκτες για να βρει τη ρευστότητα που χρειάζεται η μεταγραφή Χάαλαντ. Μάλιστα, ανάμεσα στους παίκτες προς πώληση για χάρη του Νορβηγού, εκτός από τους Γουίλιαμς και Λίνγκαρντ, βρίσκεται και ο Φαν ντε Μπεεκ που θέλει να φύγει, αλλά και ο Άντονι Μαρσιά που παίζει στη θέση του.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ