ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αγκουέρο κόντεψε να… βάλει τα κλάμματα! (vid)
Η Μπάγερν χρυσώνει την Μπαρτσελόνα αγοράζοντας πακέτο δυο βασικούς της!
Πλησιάζει το τέλος εποχής του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ένας (τυχερός) παίκτης έζησε από κοντά και τις δυο ιστορικές προκρίσεις του Ολυμπιακού σε λίγες ώρες! (vid)
Δεν έμεινε τυχαία όρθιος ο Λούνιν στο πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (pic)
Κοντά σε νέο «χρυσό» συμβόλαιο-βάλσαμο της Μπαρτσελόνα με τη NIKE!
Σίνα: «Σκέφτηκα να ρωτήσω τον Τζολάκη πώς το έκανε, το χαρτάκι με βοήθησε» (vids)
Η «Equipe» διαφωνεί με τη Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν θέλει Γιουνάιτεντ»!
Κάθε Παρασκευή προσφορά* χωρίς κατάθεση στην ελληνική ρουλέτα της Betsson
«Στόλισαν» τον Μπονούτσι στο Instagram του οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσέ! (pic)
Οζίλ: «Μπαρτσελόνα, έχεις… χαλάσει! Πάψε να μιλάς για διαιτητές»
Στον τελικό ο Ολυμπιακός, έκαναν το θαύμα τους τα «ερυθρόλευκα» πιτσιρίκια! (vids)
Αποκάλυψη Γκουαρντιόλα – «Ήθελε να φύγει! Εγώ φταίω, δεν του έδινα χρόνο…»
Αρτέτα: «Πάτε καλά; Βάζουμε τόσα γκολ και… λέτε πως έχουμε πρόβλημα»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσέλσι

Τούχελ: «Κανείς δε θα μας θέλει για αντιπάλους»!

Ο Τόμας Τούχελ εξέφρασε την ικανοποίηση του για την πρόκριση της Τσέλσι στα προημιτελικά του Champions League και τόνισε ότι κανείς δε θέλει τους «μπλε» απέναντι του.

Τούχελ: «Κανείς δε θα μας θέλει για αντιπάλους»!

Η έλευση του Τόμας Τούχελ άλλαξε άρδην την εικόνα, αλλά και τη χρονιά της Τσέλσι. Ο Γερμανός τεχνικός έχει καταφέρει να βγάλει τον καλύτερο εαυτό πολλών παικτών και οι «μπλε» παραμένουν αήττητοι στα 13 παιχνίδια που έχει καθίσει στον πάγκο τους. Οι Λονδρέζοι βρέθηκαν ξανά στην τετράδα της Premier League. Ωστόσο, η μεγαλύτερη επιτυχία τους με εκείνον στον πάγκο είναι η πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League. Μια πρόκριση που ήρθε ύστερα από δύο νίκες κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο Τούχελ παρουσίασε σ’ αυτά τα δύο ματς ένα σύνολο, το οποίο είχε τις αρχές του 100%. Ένα σύνολο το οποίο αγωνίζεται με τρομερή αυταπάρνηση και πολύ υψηλό pressing στο γήπεδο. Όπως τόνισε ο Γερμανός τεχνικός αυτό ακριβώς έδειξαν οι παίκτες του στο δεύτερο παιχνίδι τους κόντρα στην Ατλέτικο. Μάλιστα, ο ίδιος επισήμανε πως καμία ομάδα δεν θα θέλει να τους αντιμετωπίσει στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;  Τούχελ

«Το πιο σημαντικό είναι ότι νιώθουμε πως το αξίζαμε. Δώσαμε πλήρη αναφορά στους παίκτες τι πέτυχαν σήμερα όσον αφορά την ποιότητα και την ένταση. Είναι σημαντικό να το αισθάνεσαι αυτό και να μη χρειάζεται κανείς να σε πείσει ότι άξιζες. Παίζουμε με τρομερή αυταπάρνηση και τέτοιες εμφανίσεις και αποτελέσματα σου δίνουν μια συγκεκριμένη άκρη και την “κόλλα” για να έχεις επιτυχίες. Μπορείς να πετύχεις μόνο μέσα από αποτελέσματα και εμπειρίες. Είμαι σίγουρος ότι κανείς δε θέλει να παίξει εναντίον μας. Είναι μια πολύ μεγάλη πρόκληση μπροστά γιατί είμαστε πλέον στις οκτώ καλύτερες ομάδες. Είναι ένα μεγάλο βήμα, αλλά δεν χρειάζεται να φοβόμαστε, παίρνουμε ό,τι μπορούμε και προετοιμαζόμαστε όσο καλύτερα γίνεται», ανέφερε ο Τούχελ.

Τούχελ: «Με τον Καντέ είναι σαν να έχουμε παίκτη παραπάνω»

Παράλληλα, ο Γερμανός τεχνικός στάθηκε στην εμφάνιση του Νγκολό Καντέ. Όπως τόνισε ο 29χρονος μέσος είναι μια πολυτέλεια για την ομάδα του, καθώς την κάνει να μοιάζει σαν να παίζει με… παίκτη παραπάνω. Μάλιστα, επισήμανε πως κανείς δεν πρέπει να υποτιμάει το δημιουργικό κομμάτι του παιχνιδιού του, ενώ εξήρε και τον Ματέο Κόβασιτς.

«Όταν έχεις τον Καντέ είναι σαν να παίζεις με τουλάχιστον μισό παίκτη περισσότερο. Αυτό είναι κάτι μοναδικό. Είναι μια τεράστια ευχαρίστηση να είμαι προπονητής του, είναι ένα πολύ μεγάλο δώρο για μένα. Ένας άνθρωπος τόσο ταπεινός, αλλά και τόσο χρήσιμος στο γήπεδο. Ωστόσο, δεν πρέπει να υποτιμάμε στις πάσες, αλλά και στις ντρίμπλες και το πως αποφεύγει την πίεση. Ο Κόβασιτς κι εκείνος έπρεπε να κάνουν ένα βήμα μπροστά γιατί μας έλειπε ο Ζορζίνιο. Οπότε, ήξεραν ότι θα βασιστούμε πάνω τους και τα έδωσαν όλα», είπε χαρακτηριστικά.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ