ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
H DIARIOAS στέλνει τον Τσάμπι Αλόνσο εκεί που θέλουν να τον δουν ελάχιστοι
Champions League: Τα στοιχήματα και οι πιθανότητες των τεσσάρων φιναλίστ
Έντιν Τέρζιτς: Προσωρινά… μόνιμος στην Μπορούσια Ντόρτμουντ
Γιουνάιτεντ: Ο Ράτκλιφ δίνει… λευκή επιταγή στον Ζιντάν
Όταν ο Άαρον Ράμσεϊ… τρομοκρατούσε την Αγγλία!
Ρεάλ: Ο Αντσελότι ετοιμάζει… κόλπο πρόκρισης στην ενδεκάδα κόντρα στην Μπάγερν!
Πογέτ: «Δεν έχω καμία επαφή με την Εθνική Ελλάδος»!
Χατζηγιοβάνης: «Δύσκολο να ξεπεράσουμε τον αποκλεισμό της Εθνικής»!
Καν: «Μπράβο στην Μπάγερν και στον Τούχελ που με… τακτικάρες μας πήγε στα ημιτελικά»!
Κανσέλο: «Μετά τον αποκλεισμό από την Παρί ευχήθηκαν θάνατο στην αγέννητη κόρη μου»!
Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν θέλουν… δίδυμο – φωτιά από την Ίντερ!
Κασεμίρο: «Όταν έφυγα από τη Ρεάλ ο Αντσελότι έκλαιγε και ο Πέρεθ δε μου μιλούσε»!
Γιουβέντους: Η νίκη στη δίκη του Ρονάλντο… σώζει τον Αλέγκρι!
Αρτέτα: «Καλό το ότι μείωσαν τους αγώνες του Κυπέλλου»!
Γκουντογκάν: «Τα πήγαμε καλά στα νοκ άουτ – Έχω μόνο 1 Champions League»!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

«Ξανά μαζί στην Μπαρτσελόνα Μέσι και Νεϊμάρ»

Λιονέλ Μέσι και Νεϊμάρ θα βρεθούν ξανά ως συμπαίκτες, όχι στην Παρί, αλλά πάλι στην Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με τον Αντρέ Κάρι, παλιό μάνατζερ του Βραζιλιάνου.

«Ξανά μαζί στην Μπαρτσελόνα Μέσι και Νεϊμάρ»

Το μέλλον του Λιονέλ Μέσι είναι αυτό που «καίει» την Μπαρτσελόνα τη δεδομένη χρονική στιγμή, ενόψει καλοκαιριού. Τότε λήγει και το συμβόλαιο του Αργεντινού άσου με τον σύλλογο. Ωστόσο, ο ίδιος δεν έχει ανοίξει ακόμα τα χαρτιά του για το τι θα αποφασίσει εν τέλει. Άλλωστε, το περασμένο καλοκαίρι είχε φτάσει μια «ανάσα» από την αποχώρηση του. Μετά τη συντριβή από την Μπάγερν Μονάχου (8-2) στο Champions League ένιωθε πως ο χρόνος του εκεί τελείωσε. Ο τότε πρόεδρος των «μπλαουγκράνα», Ζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου, τον κράτησε, αλλά τώρα τα πράγματα μπορεί να είναι αλλιώς.

Ήδη η Παρί Σεν Ζερμέν λογίζεται ως το πρώτο φαβορί για την απόκτηση του, αν φύγει από την Βαρκελώνη. Εκεί βρίσκεται και ο παλιός συμπαίκτης και φίλος του από την Μπαρτσελόνα, Νεϊμάρ. Οι δυο τους, μαζί με τον Λουίς Σουάρες, έκαναν απίθανα πράγματα στους «μπλαουγκράνα» και τους οδήγησαν στην κατάκτηση του Champions League το 2015. Μάλιστα, ο Βραζιλιάνος είχε δηλώσει πέρσι ότι θέλει να αγωνιστεί ξανά με τον Αργεντινό σούπερ σταρ. Βέβαια, ο περισσότερος κόσμος θεώρησε πως αυτό θα συμβεί στην Παρί. Ωστόσο, ο Αντρέ Κάρι, πρώην μάνατζερ του Νεϊμάρ και πρώην σκάουτερ της Μπαρτσελόνα έχει άλλη άποψη.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; 

Μέσι

«Ο Νεϊμάρ μου είχε ζητήσει να γυρίσει πριν δυο χρόνια – Θα μείνει ο Μέσι»

Σε συνέντευξη του στο «El Litoral», ο Κάρι εξέφρασε τη σιγουριά του πως οι θα βρεθούν συμπαίκτες. Όχι, όμως στη γαλλική ομάδα, αλλά ξανά στην Μπαρτσελόνα. Ο ίδιος τόνισε πως ο Μέσι έχει πάρει την απόφαση να μείνει στην Μπαρτσελόνα και επισήμανε ότι ο Λαπόρτα είναι ο μοναδικός άνθρωπος που θα μπορούσε να τους φέρει ξανά μαζί. Τέλος, προχώρησε σε μια τεράστια αποκάλυψη. Κι αυτό γιατί ανέφερε πως ο Νεϊμάρ του είχε ζητήσει να επιστρέψει στους «μπλαουγκράνα» πριν από δύο χρόνια. Ωστόσο, κάποιες λεπτομέρειες δεν επέτρεψαν να τελεσφορήσουν οι προσπάθειες τους.

«Ο Νεϊμάρ έχει αφήσει ανοικτή την πόρτα για την Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί ξέρουν ότι έκαναν λάθος και ακόμα κι εκείνος το κατάλαβε λίγο καιρό μετά. Ήμουν στην Βαρκελώνη 10 χρόνια, ξέρω κάθε γωνιά της πόλης. Θα ήμουν πολύ χαρούμενος αν ο Νεϊμάρ επέστρεφε στην Μπαρτσελόνα. Πριν από δύο χρόνια με πήρε τηλέφωνο και μου ζήτησε να γυρίσει πίσω. Τότε προσπαθήσαμε και ήμασταν πολύ κοντά στο να τον φέρουμε πίσω από το Παρίσι. Ωστόσο, αυτό δε συνέβη εξαιτίας κάποιων λεπτομερειών.

Ο Λαπόρτα είναι ο μοναδικός που θα μπορούσε να τους φέρει ξανά μαζί. Ο Μέσι δε θα φύγει από την Μπαρτσελόνα. Έχει αποφασίσει πως η ιστορία του πρέπει να είναι στην Μπαρτσελόνα και είμαι σίγουρος γι’ αυτό. Ναι, πιστεύω ότι ο Μέσι και ο Νεϊμάρ θα παίξουν ξανά μαζί, αλλά στην Μπαρτσελόνα», είπε χαρακτηριστικά.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ