ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Champions League

Τσάμπιονς Λιγκ: 16αδα για zapping, αλλά προημιτελικά φωτιά!

Η φάση των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ ήταν κάπως φτωχή από συγκινήσεις, στα προημιτελικά όμως η κλήρωση είχε κέφια και θα δούμε μεγάλα πράγματα.

Τσάμπιονς Λιγκ: 16αδα για zapping, αλλά προημιτελικά φωτιά!

Το φετινό Τσάμπιονς Λιγκ άργησε για λίγο, αλλά τώρα φαίνεται πως παίρνει φωτιά. Η φάση των 16 της διοργάνωσης δεν πρόσφερε πολλές συγκινήσεις και εκτός των άλλων είχε τους αποκλεισμούς του Κριστιάνο και Μέσι που σίγουρα στεναχώρησαν πολλούς οπαδούς της στρογγυλής θεάς. Με εξαίρεση τις παραστάσεις των Μπαπέ και Χάαλαντ στα πρώτα ματς, μόνο η Πόρτο και η συγκινητική της προσπάθειες θα μείνουν στα highlights της εφετινής διοργάνωσης. Τώρα όμως, τα πράγματα άλλαξαν, αφού η κληρωτίδα είχε…κέφια.

Βλέποντας τις 8 φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ, δύσολα θα μπορούσα να σκεφτώ καλύτερα ζευγάρια. Η καλύτερη άμυνα της Μάντσεστερ Σίτι, έπεσε πάνω στον Έρλινγκ Χάαλαντ και εμείς περιμένουμε να τους τεστάρουμε αμφότερους. Η Μπάγερν Μονάχου συναντά την Παρί σεν Ζερμέν σε μία επανάληψη του περσινού τελικού. Η Ρεάλ Μαδρίτης και η Λίβερπουλ κοντράρονται και μπορούν να σώσουν αμφότερες τη χρονιά. Ενώ η Πόρτο και η Τσέλσι νομίζω στόχευσαν η μία την άλλη και έκαναν το ζευγάρι ενδιαφέρον, που έχει μεν φαβορί, αλλά αποφύγαμε ένα ζευγάρι αγώνων τελείως «καμμένο». Τσάμπιονς Λιγκ: 16αδα για zapping, αλλά προημιτελικά φωτιά!

Τσάμπιονς Λιγκ: Οι κερδισμένοι και οι χαμένοι της κλήρωσης

Το ωραίο στα συγκεκριμένα παιχνίδια είναι ότι ο τρόπος που δημιιουργήθηκαν τα ταμπλό, έφεραν αντιμέτωπες σχεδόν ισάξιες ομάδες, οι ομάδες που με συγκεκριμένους τρόπους θα μπορέσουν να κάνουν ενδιαφέροντα τα ζευγάρια. Επίσης σημαντικό είναι ότι δεν κάηκε κανένα ζευγάρι από την οχτάδα του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ και το στοιχείο του ρομαντισμού, ενισχύθηκε μετά την κλήρωση. Τώρα μένει να δούμε και στην πράξη τι μέλλει γενέσθαι. Αν δηλαδή οι ομάδες θα μπορέσουν να κάνουν πράξη αυτές τις προϋποθέσεις και να προσφέρουν συγκινήσεις και θέαμα.

Θες να βλέπεις τον Βασιλιά ακόμα και… στον ύπνο σου; Τότε δεν έχεις να κάνεις τίποτα άλλο από το να κάνεις subscribe στο κανάλι μας στο YouTube.

Όσο για τον κερδισμένο της κλήρωσης του, αυτός δεν μπορεί να είναι άλλος από την Τσέλσι. Εκτός από την Πόρτο, αν περάσει, έχει επίσης δρόμο που μπορεί να διανύσει. Σαφώς, κερδισμένες είναι και η Ρεάλ Μαδρίτης με τη Λίβερπουλ, που μπορούν να κάνουν το «θαύμα» με την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ, σε μια χρονιά που τουλάχιστον δεν έδειχναν ικανές. «Παράπονα» από την κλήρωση μπορούν να έχουν η Μπάγερν Μονάχου και η Παρί. Κυρίως όμως η Ντόρτμουντ που χρειάζεται συνεχόμενες υπερβάσεις για να πάει μέχρι το τέλος του δρόμου.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ