ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Λιονέλ Μέσι, 2025
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ: 1-1 (Highlights)
Σε αυτό το «θέατρο» παίζει συνέχεια το ίδιο… έργο: Ακόμη μία εντός έδρας γκέλα για τη Γιουνάιτεντ! (vid)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: ΜΟΝΟ ο Μπρούνο προσφέρει θέαμα με το δοκάρι! (vid)
«Ο Γκουαρντιόλα δεν ήταν άνθρωπος, αλλά ο Σατανάς»: Τι είπε ο Γιάγια Τουρέ και έγινε viral!
Φαν Ντάικ: «Σε χρειάζομαι εδώ στη Λίβερπουλ για να πετύχουμε»
Ο πιο hot στόπερ: Οι οκτώ ομάδες που «μάχονται» για πάρτη του
Μέσι: «Τα πέντε φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ» (vid)
Επίσημο: Η Άρσεναλ ανακοίνωσε τα… «δίδυμα» αστέρια της Ν. Αμερικής (pic)
Η ατάκα-φωτιά του Μέσι: «Μπορούμε να το πάρουμε… ξανά!»
Ανατροπή με Νεϊμάρ: Απόφαση έκπληξη για το μέλλον του
Ράγισε ο Μαρσέλο: «Με έλεγαν υπέρβαρο – Εγώ ο… παχουλός όμως τα σάρωσα όλα!»
Ύμνοι για το επόμενο «Golden Βoy» του ελληνικού ποδοσφαίρου – Τρέλα για Καλοσκάμη (pic)
Μετά τη Ρεάλ Μαδρίτης και νέο «άκυρο» στον Κονατέ
Σοκ στη Ρεάλ Μαδρίτης – Σοβαρός τραυματισμός για τον Αλεξάντερ Άρνολντ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Bundesliga

Ένας Χ-άαλαντ δε μπορεί να φέρει μόνος του την άνοιξη (vid)

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ χάρισε στο τέλος έστω το βαθμό της ισοπαλίας στην Ντόρμουντ, η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη εκτός έδρας με τη Κολονία με 2-2.

Ένας Χ-άαλαντ δε μπορεί να φέρει μόνος του την άνοιξη (vid)

Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Μπουντεσλίγκα, η Ντόρτμουντ φιλοξενήθηκε από τη Κολωνία στάδιο «Ράιν Ένερτζι». Η ομάδα του Τέρζιτς άφησε 2 βαθμούς στη μάχη για την τετράδα, καθώς ήρθε ισόπαλη 2-2 με τη Κολωνία. Έτσι, οι Βεστφαλοί έμειναν στο -4 από την Άιντραχτ, η οποία βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ χρειάστηκε μόλις 3 λεπτά για να μπει μπροστά στο σκορ. Το τέρμα πέτυχε ο συνήθης ύποπτος, Έρλινγκ Χάαλαντ. Ειδικότερα, μετά από βαθιά μπαλιά του Εμρέ Τσαν, κατέβασε υπέροχα τη μπάλα και αφού πέρασε σαν σταματημένο τον αντίπαλό του, πέτυχε το 1-0.

Η Ντόρτμουντ κυκλοφορούσε με ασφάλεια τη μπάλα και πλησίασε στο 2-0 στο 8ο λεπτό. Ωστόσο, το τελείωμα του Αζάρ μετά από γύρισμα του Ρέινα σταμάτησε στα σώματα.

Την πρώτη καλή ευκαιρία της Κολωνίας σπατάλησε ο Έκτορ στο 22ο λεπτό με απογοητευτικό πλασέ. O ρυθμός στο παιχνίδι των Βεστφαλών είχε πέσει με την Κολωνία να ακουμπάει όλο και περισσότερο τη μπάλα στα πόδια της.

Η ομάδα του Τέρζιτς έψαχνε συνεχώς τον Χάαλαντ με μεγάλες μπαλιές. Έτσι, απείλησαν ξανά με τον Νορβηγό να ξεμαρκάρεται αλλά να μην αστοχεί για λίγο στο 31΄.

Τελικά, η Ντόρτμουντ πλήρωσε την χαλαρότητά της στο 35ο λεπτό. Ειδικότερα, ο Μπέλιγχαμ σταμάτησε τη μπάλα με το χέρι μέσα στην περιοχή. Έτσι, με τη συνδρομή του VAR καταλογίστηκε πέναλτι και ο Ντούντα ισοφάρισε σε 1-1.

Γλίτωσε την ήττα χάρη στον Χάαλαντ

Στο ξεκίνημα της επανάληψης, οι Βεστφαλοί συνέχιζαν να παρουσιάζουν προβλήματα στην ανάπτυξη με τη μπάλα να μην περνάει από τους κεντρικούς της μέσους. Την ίδια ώρα, η Κολωνία έβγαινε μπροστά αλλά της έλειπε η καλή τελική επιλογή.

Το παιχνίδι είχε ανοίξει μετά ανοίξει μετά από 50 λεπτά, κάτι που δημιούργησε προϋποθέσεις αντεπίθεσης για την Ντόρτμουντ. Ωστόσο, ο νεοεισελθείς Μουκοκό και ο Μπέλινγχαμ σε αρκετές περιπτώσεις δεν λειτούργησαν σωστά.

Έτσι, αντί να σκοράρουν οι φιλοξενούμενοι, το πέτυχαν οι γηπεδούχοι στο 65΄. Στην κόντρα επίθεση και μετά από λάθος αμυντική συμπεριφορά του Μενιέ, ο Γιάκομπς με ένα πολύ δυνατό σουτ πέτυχε το 2-1.

H αντίδραση της Ντόρτμουντ ήταν αναιμική με τα λάθη να διαδέχονται το ένα το άλλο. Φτάσαμε στο 79ο λεπτό για να απειλήσει, με τον Χάαλαντ να σημαδεύει το δοκάρι μετά από σέντρα του Μενιέ. Ο Νορβηγός προσπάθησε να εκτελέσει με εντυπωσιακό τρόπο στο 84΄αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Τελικά ο Χάαλαντ χαμογέλασε τελευταίος, καθώς στο 90΄σκόραρε το τέρμα της ισοφάρισης μετά από σέντρα του Κνάουφ. Αυτό ήταν και το τελικό σκορ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ