ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ηχηρό μήνυμα Αρτέτα: «Ίσως μας πάρει και δέκα χρόνια! Τώρα ζητάμε στήριξη»
Ανρί: «Δίκαια πέρασε η Ρεάλ! Για αυτό πήρε την πρόκριση…»
Το μήνυμα του Μίλερ στη Ρεάλ: «Σε περιμένω… για ματσάρες!» (vid)
Μπαρτσελόνα, υπό… «διάλυση» – Ο Αραχούο απάντησε στις προκλήσεις Γκουντογκάν!
Χάαλαντ «φάντασμα» – Τον μηδένισε η Ρεάλ με στατιστικά… για κλάματα! (pic)
Ο Ντάιερ γλεντάει την Άρσεναλ: «Πόσο γούσταρα που την πέταξα εκτός…» (vid)
Κάραγκερ… κράζεις: «Ρεάλ, δεν είσαι η καλύτερη! Είσαι όμως η πιο τυχερή»
H Γιουνάιτεντ στέλνει τον Γκρίνγουντ… σούμπιτο στην Ιταλία
Ρώσος δημοσιογράφος «έλιωσε» στα γέλια στην εκτέλεση πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (vid)
Έγραψε ιστορία ο Νόιερ – Περισσότερα clean sheets από κάθε άλλον στο Champions League (stats)
«Η Μπαρτσελόνα κινείται μυστικά για την απόκτηση του Ντιμπάλα»
Αντσελότι: «Μας πίεσε πολύ η Σίτι, δεν θα πεθάνει ποτέ η Ρεάλ Μαδρίτης»
H UEFA… ζει και αναπνέει για το σενάριο Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαπέ
Λίβερπουλ: Στο Λονδίνο ο παιχταράς που θα διαδεχθεί τον Σαλάχ
Τα δύο παιδικά λάθη του Σάκα στο φινάλε του Μπάγερν – Άρσεναλ (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους

Κριστιάνο: «Οι τίτλοι μου δίνουν κίνητρο να παίζω ως τα 40»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πήρε το βραβείο του κορυφαίου της σεζόν στη Serie A και υποσχέθηκε ότι θα συνεχίσει για κάμποσα χρόνια ακόμα να σαρώνει τις διακρίσεις.

Κριστιάνο: «Οι τίτλοι μου δίνουν κίνητρο να παίζω ως τα 40»

Παρότι βαδίζει στα 36 του πλέον, ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές στον κόσμο. Τα αναρίθμητα ρεκόρ και οι τρομερές επιδόσεις του το αποδεικνύουν πλήρως. Μάλιστα, δεν είναι λίγοι αυτοί που ισχυρίζονται ότι είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής που πάτησε ποτέ σε γήπεδο. Όπου κι αν βρέθηκε καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας του κατέκτησε τα πάντα. Τόσο σε αγωνιστικό, όσο και σε ατομικό επίπεδο. Κάτι που συνεχίζει να κάνει και με τη φανέλα της Γιουβέντους.

Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο ότι ο Πορτογάλος σούπερ σταρ αναδείχθηκε εκ νέου κορυφαίος παίκτης της Serie A για τη σεζόν 2019/20. Ένα βραβείο που έκανε δικό του για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Ο 35χρονος ποδοσφαιριστής πέτυχε 31 γκολ και μοίρασε 6 ασίστ σε 33 παιχνίδια στην περασμένη σεζόν, οδηγώντας της Γιουβέντους στην κατάκτηση του τίτλου. Έτσι, η Ένωση Ποδοσφαιριστών Ιταλίας τον ψήφισε ως κορυφαίο. Ο ίδιος κατά τη βράβευση του, έσπευσε να ευχαριστήσει τους συμπαίκτες του αλλά και όλους τους ποδοσφαιριστές για την ψήφο τους. Παράλληλα, τόνισε πως έχει ακόμα αρκετά χρόνια για να μπορέσει να συνεχίσει να προσφέρει στο ποδόσφαιρο.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;  Κριστιάνο

«Ήταν σίγουρα μια αρκετά περίεργη σεζόν που κανείς μας δεν ήθελε να εξελιχθεί με αυτόν τον τρόπο. Αλλά πρέπει να πω πως σε προσωπικό, αλλά και σε ομαδικό επίπεδο, ήταν επιτυχημένη η χρονιά, καθώς κατακτήσαμε το πρωτάθλημα. Στο ξεκίνημα, ήταν δύσκολο για όλους μας να παίζουμε σε άδεια γήπεδα. Στόχος μας ήταν όμως να πάρουμε τον τίτλο και το καταφέραμε. Χάσαμε βέβαια το Champions League, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο», είπε χαρακτηριστικά ο Κριστιάνο.

Καλύτερο γκολ της σεζόν ξανά… Κριστιάνο

Παράλληλα, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έλαβε και το βραβείο για το καλύτερο γκολ της σεζόν. Το απίστευτο άλμα που είχε κάνει στο παιχνίδι κόντρα στην Σαμπντόρια για να πάρει την κεφαλιά και να σκοράρει ήταν αδιανόητο και γι’ αυτό, άλλωστε και έπαιζε σχεδόν… μόνο του για το βραβείο. Μάλιστα, ο Κριστιάνο παραδέχτηκε πως ήταν το καλύτερο περσινό του τέρμα.

«Το γκολ μου κόντρα στην Σαμπντόρια ήταν το καλύτερο μου μπορώ να πω. Θέλω φυσικά να ευχαριστήσω και τους συμπαίκτες μου. Χωρίς αυτούς, σίγουρα δεν θα μπορούσα να κατακτήσω αυτό το βραβείο. Ευχαριστώ όλους όσους με ψήφισαν. Η εμπιστοσύνη που μου δείχνουν και το πάθος μου, είναι τα μυστικά που με κρατάνε για να συνεχίσω να αγωνίζομαι. Βοηθάνε αυτοί οι τίτλοι και μου δίνουν κίνητρο! Μόνο έτσι μπορείς να συνεχίσεις να αγωνίζεσαι στο κορυφαίο επίπεδο όταν φτάνεις τα 35, 36, 37 και… 40 χρόνια σου», δήλωσε στο ιταλικό «Sky Sports» ο Ρονάλντο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ