ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Γιακουμάκης έσβησε τα αναθέματα και τις κατάρες με την πιο γλυκιά φωτογραφία (pic)
Η Μπάγερν κυνηγά τον προπονητή που μαζί του θα ταράξει την Ευρώπη
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τότεναμ

Μουρίνιο συγγνώμη αλλά ήταν θέμα χρόνου!

Ο Ζοσέ Μουρίνιο ισχυρίστηκε ψευδώς ότι άλλαξε, αλλά δυστυχώς για εκείνον και για την Τότεναμ, παραμένει πιστός στην αναχρονιστική λογική του.

Μουρίνιο συγγνώμη αλλά ήταν θέμα χρόνου!

Πραγματικά, η κατάσταση στην Τότεναμ οδηγούσε με μαθηματική ακρίβεια εδώ που έχουμε φτάσει σήμερα. Δηλαδή, στην (αργά ή γρήγορα) απόλυση του Ζοσέ Μουρίνιο. Μπορεί να χρειάστηκε το σοκ του αποκλεισμού από το Γιουρόπα Λιγκ, που ήταν κάτι εκτός προγράμματος, αλλά το θέμα Μουρίνιο έχει τεθεί εδώ και καιρό και όπως και να πήγαιναν τα πράγματα το βράδυ της Πέμπτης, το μέλλον του Πορτογάλου στην ομάδα θα έφτανε στο ίδιο αδιέξοδο. Πλέον, μπορεί να σώσει τον εαυτό του μόνο κατακτώντας μία θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ της νέας περιόδου, αλλιώς θα βάλει στον τραπεζικό του λογαριασμό τα χρήματα μίας ακόμη πλουσιοπάροχης αποζημίωσης.

Ο Μουρίνιο έκανε ότι άλλαξε αλλά περέμεινε ίδιος και απαράλλαχτος

Ο Ζοσέ Μουρίνιο παρέλαβα μία Τότεναμ που ήταν μαθημένη αλλιώς και μέχρι να γίνει εκείνος το Α και το Ω της ομάδας, παρουσίασε ένα ξένο για τα δικά του στάνταρ σύνολο. Με τις αρχές του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο στο παιχνίδι της, η Τότεναμ για όλη την περσινή σεζόν ήταν ένα μπαστάρδεμα φιλοσοφιών, που είχε λίγο και από τους δύο. Στην αρχή ο special one πήγε να καταχραστεί τη σφραγίδα Ποτσετίνο και να παρουσιαστεί ως ένα νέο εξελιγμένο μοντέλο του εαυτού του. Τελικά όμως, το πλήρωμα του χρόνου τον ξεσκέπασε και τον εξέθεσε. Μουρίνιο συγγνώμη αλλά ήταν θέμα χρόνου!

Ο Πορτογάλος με το που πέρασε ένα απαιτούμενο διάστημα και οργάνωσε ο ίδιος την ομάδα του, έβγαλε ξανά τον παλιό εαυτό του. Τον πραγματικό Ζοσέ. Εκείνον που κάποτε μεγαλούργησε, αλλά έφτασε σε ένα τακτικό τέλμα και το ίδιο το ποδόσφαιρο τον ξεπέρασε. Ο αλλαγμένος Μουρίνιο ήταν απλά μία φούσκα που έσκασε πολύ γρήγορα στη τρέχουσα σεζόν. Το επιθετικό παιχνίδι, διαδέχτηε τον σφιχτό προσανατολισμό του Πορτογάλου. Η στήριξη αποκλειστικά σε συγκεκριμένες μονάδες (βλέπε Κέιν – Σον) έγινε η αιχμή του δόρατος στο παιχνίδι των Σπιρουνιών. Και πιο πολύ από όλα, επίστρεψε η «Μουρίνια» διαχείριση των παιχνιδιών.

Όπερ μεθερμηνευόμενον εστί, το 1-0 είναι σκορ νίκης, οπότε παίζουμε μόνο άμυνα και δεν κυνηγάμε δεύτερο γκολ, ενώ κάποια παιχνίδια σε δύσκολες έδρες έχουν πάντα δύο δεκτά αποτελέσματα. Και η ισοπαλία μας κάνει με λίγα λόγια… Μουρίνιο συγγνώμη αλλά ήταν θέμα χρόνου!

Το μεγάλο κρίμα για την Τότεναμ

Το μεγάλο παράπονο που μπορούν να έχουν στο στρατόπεδο της Τότεναμ είναι η χαμένη φετινή σεζόν. Γιατί φέτος η Τότεναμ μπορούσε. Μέσα από τον ξεπερασμένο τρόπο αντίληψης της τακτικής, ο Μουρίνιο έχτισε μία καλή βάση που η ομάδα θα μπορούσε να βασιστεί. Η τριάδα στο κέντρο έδεσε καλά. Ο Σόν και Κέιν ήταν εξαιρετικοί και η φετινή Πρέμιερ Λιγκ δεν έσκαγε από ποιότητα. Αν μπορούσε κάποιος να εξηγήσει στον Μουρίνιο ότι επιμένει στο λάθος και τον άλλαζε, τα Σπιρούνια θα μπορούσαν να κάνουν κάτι καλό. Δυστυχώς για αυτούς όμως, αυτός άνθρωπος που θα αλλάξει τον Μουρίνιο δεν υπάρχει. Και δεν υπήρξε σε καμία από τις δουλειές του. Μουρίνιο συγγνώμη αλλά ήταν θέμα χρόνου!

Το μέλλον του Μουρίνιο φαντάζει «συγκεκριμένο»

Πλέον, μετά και από αυτή την αποτυχία, τα πράγματα μοιάζουν προκαθορισμένα. Ο προπονητής της Τότεναμ έχει μόνο δύο δρόμους. Είτε να πει το ναι σε κάποια ομάδα δεύτερης ταχύτητας. Είτε να αποδεχτεί τη μοίρα του και να συνεχίσει σε επίπεδο εθνικών. Από τη μία, θεωρώ απίθανο να εμπιστευτεί ξανά τον Μουρίνιο ομάδα που θέλει να κάνει πρωταθλητισμό. Από την άλλη, το στιλ του, πλέον μόνο σε κάποια εθνική μπορεί να αποδώσει. Εκεί ναι, τα πράγματα είναι διαφορετικά. Και σε ένα τουρνουά εθνικών, δεν θα κάνει σε κανέναν εντύπωση να μπορέσει να ανταποκριθεί.

Το σίγουρο όμως είναι ότι αν θέλει να συνεχίσει να γράφει χιλιόμετρα σε πάγκους πρωτοκλασσάτων ομάδων, θα πρέπει να αποδειχτεί ότι ξεπεράστηκε και να αλλάξει. Το να το αποδεχτεί όμως, ίσως του είναι πιο δύσκολο ακόμα και από το να αλλάξει.

Θες να βλέπεις τον Βασιλιά ακόμα και… στον ύπνο σου; Τότε δεν έχεις να κάνεις τίποτα άλλο από το να κάνεις subscribe στο κανάλι μας στο YouTube.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ