ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Primera División

Ο Μπενζεμά πήρε τ’ όπλο του και η Ρεάλ έχει ακόμα ζωή!

Ο Καρίμ Μπενζεμά βρήκε δίχτυα δυο φορές (είχε και ασίστ) και οδήγησε τη Ρεάλ σ' ένα σημαντικό διπλό κόντρα στη Θέλτα στο «Μπαλαΐδος» (3-1), κρατώντας την ζωντανή στη «μάχη» του τίτλου

Ο Μπενζεμά πήρε τ’ όπλο του και η Ρεάλ έχει ακόμα ζωή!

Όσο έχει τον Καρίμ Μπενζεμά η Ρεάλ Μαδρίτης ελπίζει! Ο Γάλλος φορ σκόραρε δύο φορές κι έδωσε μια ασίστ κόντρα στη Θέλτα, έφτασε τα 8 γκολ στα τελευταία έξι ματς και τα 17 συνολικά στη σεζόν και οδήγησε τη «βασίλισσα» σ’ ένα δύσκολο διπλό στο «Μπαλαΐδος» κόντρα στη Θέλτα (3-1). Δύο ασίστ ο Κρόος, ο Ασένσιο το άλλο γκολ, στο -3 από την συμπολίτισσα Ατλέτικο και την κορυφή, με ματς περισσότερο η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν, που ελπίζει ακόμα στον τίτλο.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; 

Ο Μπενζεμά «χτυπάει» πάντα δυο φορές

Το παιχνίδι είχε ρυθμό από το ξεκίνημα και μόλις στο 5′ η Ρεάλ έφτασε κοντά στο γκολ. Ο νεαρός τερματοφύλακας της Θέλτα, Ιβάν Βιγιάρ, έκανε τραγικό λάθος, αλλά ο Μπενζεμά δεν μπόρεσε να σκοράρει. Οι γηπεδούχοι δεν θέλησαν να κλειστούν στην άμυνα τους και δέκα λεπτά αργότερα είχαν τη στιγμή τους. Οι παίκτες του Εντουάρντο Κουντέτ βγήκαν ωραία στην αντεπίθεση, αλλά το πλασέ του Νολίτο πέρασε λίγο άουτ. Τελικά ήταν η «βασίλισσα» αυτή που άνοιξε το σκορ στο 20′ με τον συνήθη… ύποπτο, Καρίμ Μπενζέμα. Ο Γάλλος τροφοδοτήθηκε μέσα στην περιοχή από τον Κρόος και με διαγώνιο σουτ έκανε το 1-0!

Μάλιστα στο 27′ οι Μαδριλένοι έφτασαν κοντά και σε δεύτερο γκολ. Ο Μπενζεμά έκανε τη σέντρα, αλλά ο Βινίσιους που πήρε την κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγο άουτ. Ό,τι δεν κατάφερε ο Βραζιλιάνος, όμως, το πέτυχε μόλις τρία λεπτά αργότερα ξανά ο Γάλλος φορ. Ο Κρόος έκλεψε την μπάλα και την έστρωσε στον Καρίμ, που πλάσαρε υποδειγματικά για το 2-0! Στο αμέσως επόμενο λεπτό λίγο έλειψε να μειώσει η Θέλτα, αλλά το τακουνάκι του Μίνα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Ωστόσο στο 40′ ο Ισπανός φορ δε «συγχώρησε» την αδράνεια στην άμυνα της Ρεάλ. Από εκτέλεση φάουλ του Σουάρεθ βρέθηκε στην καρδιά της μεγάλής περιοχής μείωσε σε 2-1 με κεφαλιά! Αυτή ήταν και η τελευταία αξιοσημείωτη φάση στο πρώτο μέρος, με τη «βασίλισσα» να πηγαίνει στα αποδυτήρια όντας μπροστά στο σκορ. Μπενζεμά

«Καρδιοχτύπησε» στο φινάλε, πήρε το τρίποντο

Και το δεύτερο μέρος είχε φρενήρη ρυθμό, χωρίς πολλές, όμως, φάσεις στο ξεκίνημα του. Στο 58′ ο Βινίσιους έκανε εκπληκτική κούρσα, αλλά το τελείωμα του ήταν τραγικό. Δύο λεπτά αργότερα, ο Βραζιλιάνος έκανε ένα ακόμα κακό πλασέ μέσα από την περιοχή. Η Θέλτα δεν φοβόταν να ανοιχτεί και στο 62′ είχε τη στιγμή της. Ο Άσπας βρήκε πολύ χώρο έξω από την περιοχή και σούταρε, αλλά ο Κουρτουά έδιωξε δύσκολα στην αριστερή γωνιά του.

Η Ρεάλ κρατούσε με σχετική άνεση το προβάδισμα και λίγο έλειψε να το αυξήσει στο 77′. Ο Μπενζεμά έκλεψε την μπάλα από τα πλάγια στην περιοχή, αλλά ο Βιγιάρ έδιωξε το σουτ του. Πέντε λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι «άγγιξαν» την ισοφάριση. Ο Άσπας εκτέλεσε απευθείας φάουλ λίγο έξω από την περιοχή, με την μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι του Κουρτουά κι έξω. Εντέλει η ομάδα της Μαδρίτης «κλείδωσε» το τρίποντο στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο Μπενζεμά μπήκε στην περιοχή και γύρισε για τον Ασένσιο, που με προβολή «έγραψε» το τελικό 3-1!

Με τη νίκη αυτή η Ρεάλ έφτασε τους 60 βαθμούς σε 28 αγωνιστικές κι ανέβηκε στη δεύτερη θέση της La Liga, στο -3 από την συμπολίτισσα και πρωτοπόρο Ατλέτικο που έχει ματς λιγότερο, αλλά και στο +1 από την Μπαρτσελόνα, που επίσης έχει ματς λιγότερο. Από την άλλη η Θέλτα έμεινε στους 34 βαθμούς μετά από 28 παιχνίδια και την 11η θέση, χάνοντας την ευκαιρία να πλησιάσει τις θέσεις που δίνουν ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Θέλτα (Εντουάρντο Κουντέτ): Βιγιάρ, Μάλο, Αραούχο, Μουρίγιο (84′ Φερέιρα), Καρικόλ, Ταπία, Μέντεθ (84′ Μπέλτραν), Σουάρεθ, Νολίτο (71′ Σολάρι), Μίνα, Άσπας.

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Κουρτουά, Λούκας Βάσκεθ, Βαράν, Νάτσο, Μεντί, Κασεμίρο, Κρόος (71′ Ασένσιο), Μόντριτς, Βαλβέρδε, Βινίσιους, Μπενζεμά.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ