ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Σίτι

O Πεπ Γκουαρντιόλα δεν μετανιώνει για Σάντσο

Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα, δεν μετανιώνει που επέτρεψε την πώληση του Τζέιντον Σάντσο στην Ντόρτμουντ.

O Πεπ Γκουαρντιόλα δεν μετανιώνει για Σάντσο

Η κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ έφερε την Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα αντιμέτωπη με την Ντόρτμουντ του Έρλινγκ Χάααλαντ και του Τζέιντον Σάντσο.

Στα προημιτελικά της διοργάνωσης, οι «πολίτες» είναι το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση. Ωστόσο, κανείς δεν πρέπει να προεξοφλήσει από τώρα το τελικό αποτέλεσμα, καθώς οι Βεστφαλοί διαθέτουν μία εξαιρετική φουρνιά νέων ποδοσφαιριστών. Ένας από τους παίκτες που την αποτελεί είναι και ο Τζέιντον Σάντο. Ο Άγγλος εξτρέμ μετράει φέτος 12 γκολ και 16 ασίστ σε 31 συμμετοχές της διοργάνωσης.

Η κληρωτίδα τον έφερε αντιμέτωπο με την ομάδα, από τα φυτώρια της οποίας μετακόμισε στην Ντόρτμουντ. Ειδικότερα, σε ηλικία 17 ετών αποφάσισε να μετακομίσει στη Γερμανία για να πάρει χρόνο συμμετοχής. Η επιλογή επηρεάστηκε από το γεγονός ότι η Μάντσεστερ Σίτι δεν είναι μία ομάδα που εμπιστεύεται εύκολα νεαρούς παίκτες σε αντίθεση με την Ντόρτμουντ.

Θες να βλέπεις τον Βασιλιά ακόμα και… στον ύπνο σου; Τότε δεν έχεις να κάνεις τίποτα άλλο από το να κάνεις subscribe στο κανάλι μας στο YouTube. Σάντσο

Ο Πεπ δεν μετανιώνει που τον έχασε μέσα από τα χέρια του

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα πρόλαβε τον Τζέιντον Σάντσο για μία χρονιά στη Σίτι. Ωστόσο, όπως ισχυρίζεται δεν μετανιώνει που τον άφησε να φύγει γιατί πολύ απλά δεν είχε άλλη επιλογή από το να σεβαστεί την επιθυμία του παίκτη να αποχωρήσει.

«Το έχω πει πολλές φορές ότι δεν το μετανιώνω. Αυτός αποφασίζει. Τα πηγαίνει πολύ καλά. Συγχαρητήρια. Είναι εξαιρετικός παίκτης. Είναι διεθνής με τεράστια ποιότητα και τα πηγαίνει καλά στην Ντόρτμουντ. Τον θέλαμε να μείνει αλλά αποφάσισε να φύγει και όταν κάποιος αποφασίσει να φύγει δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς. Του εύχομαι το καλύτερο εκτός όταν παίζει κατά μας. Δεν μετανιώνω. Εάν είναι χαρούμενος, είμαι και εγώ χαρούμενος».

Όταν ρωτήθηκε τι θα μπορούσε να συμβεί αν έμενε ο Σάντσο, ο Γκουαρντιόλα είπε: «Κανείς δεν ξέρει. Ίσως αν έμενε να μην παίζαμε καλά».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ