ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Σίτι

Γκουαρδιόλα: «Δεν είναι εκπληκτικό αυτό που κάνουμε, είναι… απίθανο»

Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα, θεωρεί πως η πορεία που πραγματοποιεί η ομάδα του φέτος είναι από τα... highlight της καριέρας του!

Γκουαρδιόλα: «Δεν είναι εκπληκτικό αυτό που κάνουμε, είναι… απίθανο»

Η Μάντσεστερ Σίτι δείχνει ασταμάτητη! Εδώ και αρκετές εβδομάδες η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα, κάνοντας σμπαράλια όποιον βρει στο διάβα της, πλην ελάχιστων εξαιρέσεων (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ). Οι πολίτες, βρίσκονται μια ανάσα από την κατάκτηση της Πρέμιερ Λιγκ, ενώ είναι στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Πάντως οι πρωτοπόροι της βαθμολογίας, έφτασαν και στα ημιτελικά του FA Cup μετά την εκτός έδρας νίκη επί της Έβερτον! Ο τεχνικός του συλλόγου έχει μείνει απόλυτα ευχαριστημένος με τα όσα έχει πετύχει η ομάδα του την φετινή σεζόν. Είναι περήφανος για τους παίκτες του και τον τρόπο που προσαρμόζονται σε κάθε ματς.

Θες να βλέπεις τον Βασιλιά ακόμα και… στον ύπνο σου; Τότε δεν έχεις να κάνεις τίποτα άλλο από το να κάνεις subscribe στο κανάλι μας στο YouTube. Γκουαρδιόλα

«Πρέπει να προσαρμοστούμε. Κάθε ματς είναι διαφορετικό για εμάς Η Λέστερ μπορεί να αγωνιστεί σαν την Έβερτον, αλλά η Λιντς και η Ντόρτμουντ είναι διαφορετικές ομάδες ας πούμε. Οι προπονητές ξέρουν βέβαια πως να τα βγάλουν πέρα. Αλλά όταν κερδίζεις τόσα ματς, όμως κάνουμε εμείς τους τελευταίους μήνες, τότε δείχνεις πως προσαρμόζεσαι εύκολα. Αυτό είναι που με ευχαριστεί περισσότερο», τόνισε.

«Δεν είναι μόνο οι τακτικές, είναι και η προσωπικότητα που παίζει ρόλο σε αυτά τα ματς. Αυτό που έχουμε κάνει είναι κάτι περισσότερο από εκπληκτικό, είναι απίθανο! Ένα από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα που έχουμε κάνει», ανέφερε ο Ισπανός.

«Δεν έχουμε κερδίσει τίποτα ακόμη. Πρέπει βέβαια να συγκεντρωθούμε και να δούμε μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε. Ειλικρινά, από την τελευταία διακοπή μέχρι και σήμερα, έχουμε δώσει 3 αγώνες. Σε αυτό το επίπεδο, το να παίζεις κάθε τρεις μέρες ματς, με μεγάλο ανταγωνισμό σε κάθε διοργάνωση, δεν έχω λέξεις για να το περιγράψω», είπε ο Γκουαρδιόλα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ