ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Τούχελ: «Οι οπαδοί με θέλουν για πάντα στην Μπάγερν, αλλά…»
Από… κλεισμένος στον πάγο – Η Ρεάλ αλλάζει στρατηγική για την ενίσχυση της άμυνας
Μια ανάσα πριν την ανακοίνωση προπονητή η Λίβερπουλ
Η Παρί Σεν Ζερμέν ορέγεται την αποκάλυψη της φετινής Serie A
Κρίσταλ Πάλας: Η Μπράιτον του φετινού καλοκαιριού
Ο Μουσιάλα απάντησε στο δίλημμα Μέσι ή Κριστιάνο – «Ένας είναι ο GOAT»
Σαν το καλό κρασί: Μόντριτς και Κρόος κάνουν και φέτος τη διαφορά στη La Liga (stats)
Μετά τον Τσάβι πάμε για… κωλοτούμπα και με Τούχελ στην Μπάγερν
Ο Σεσκ Φάμπρεγκας δημιούργησε την απόλυτη ενδεκάδα της Premier League
Μπαρτσελόνα: Στον… πάγο ο Μπερνάρντο Σίλβα – Η θέση που «καίει» τον Τσάβι
Τα τρία μεγαθήρια που μπαίνουν… σφήνα στην εξίσωση Ρεάλ Μαδρίτης – Λούνιν
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Σεβίλλη

Μπονού: «Δύσκολο να περιγράψω τα συναισθήματα μου»

Ο Γιασίν Μπονού μίλησε για το γκολ που πέτυχε κι έσωσε τη Σεβίλλη, τονίζοντας πως δεν ήξερε ούτε πως να... πανηγυρίσει όταν σκόραρε.

Μπονού: «Δύσκολο να περιγράψω τα συναισθήματα μου»

Αν μη τι άλλο ήταν ίσως η κορυφαία φάση της αγωνιστικής του Σαββάτου στα μεγάλα πρωταθλήματα. Στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Σεβίλλης με τη Ρεάλ Βαγιαδολίδ έγινε κάτι που δεν το βλέπεις κάθε μέρα. Η ομάδα της Ανδαλουσίας βρισκόταν πίσω στο σκορ με 1-0 και κινδύνευε να ηττηθεί από μια ομάδα που δίνει «μάχη» για να παραμείνει στη La Liga. Το παιχνίδι είχε φτάσει στην τελευταία φάση και είχε σχεδόν κριθεί. Σχεδόν; Γράψτε λάθος, γιατί ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης Γιασίν Μπονού είχε εντελώς διαφορετική άποψη.

Ο Μαροκινός τερματοφύλακας αποφάσισε να ανέβει στο κόρνερ για την τελευταία φάση του παιχνιδιού. Έτσι κι αλλιώς η ομάδα του δεν είχε και κάτι να χάσει. Αυτό που έγινε, όμως, ξεπέρασε κάθε λογική. Μετά την εκτέλεση του κόρνερ υπήρξε τεράστια αναμπουμπούλα στην περιοχή της Βαγιαδολίδ, καθώς κανείς αμυντικός δεν μπορούσε να διώξει την μπάλα. Αυτή μ’ έναν… μαγικό τρόπο στρώθηκε στον Μπονού που με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 1-1 σχεδόν με τη λήξη. Ένα γκολ, που όπως παραδέχτηκε και ο ίδιος δεν το περίμενε και δεν ήξερε καν, ούτε πως να το πανηγυρίσει.

«Είναι απίστευτο. Είναι πολύ δύσκολο να περιγράψω τα συναισθήματά μου. Δεν ήξερα πως να πανηγυρίσω. Κάνεις την δουλειά σου στην εστία μου και είναι παράξενο να πηγαίνεις στην αντίπαλη περιοχή. Κοίταξα τον προπονητή και μου είπε να πάω μπροστά. Ήρθε η ευκαιρία και είμαι ευγνώμων που σκόραρα. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, με πολύ άνεμο, σε ένα δύσκολο γήπεδο. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, γιατί η Βαγιαδολίδ είναι επίσης μια ομάδα που λειτουργεί καλά στην άμυνα. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ από πέναλτι αλλά η ανταμοιβή ήρθε με το δικό μου γκολ», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Τα ρεκόρ που συνέβησαν με τα γκολ του Μπονού

Βέβαια, το τέρμα του Μπονού έφερε και αρκετά ρεκόρ μαζί του. Αρχικά, ο ίδιος έγινε ο πρώτος τερματοφύλακας που σκοράρει με τη φανέλα της Σεβίλλης στη La Liga. Ο τελευταίος, γενικότερα, τερματοφύλακας που είχε βρει δίχτυα σε ανοιχτό παιχνίδι (όχι με πέναλτι ή φάουλ) ήταν ο Ντάνι Αρανθουμπία, που είχε σκοράρει εις βάρος της Αλμερία ως παίκτης της Λα Κορούνια, στις 20 Φεβρουαρίου του 2011. Μπονού

Παράλληλα, η φετινή σεζόν είναι ιστορική για τη La Liga. Βλέπετε, ο Μαροκινός τερματοφύλακας της Σεβίλλης δεν είναι ο μόνος που πέτυχε γκολ φέτος. Είχε προηγηθεί και αυτό του τερματοφύλακα της Εϊμπαρ, Μάρκο Ντιμίτροβιτς κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης από το σημείο του πέναλτι. Μάλιστα, το ακόμα πιο παράδοξο είναι οι δυο τους αναμένεται να αγωνίζονται μαζί τη νέα σεζόν. Κι αυτό γιατί ο Σέρβος φέρεται να έχει υπογράψει εδώ και λίγο καιρό με την ομάδα της Ανδαλουσίας για το καλοκαίρι.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ