ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Ο Κλοπ θέλει τον Γκαράι στη Λίβερπουλ

Ο Γιούργκεν Κλοπ έχει βάλει στο μάτι τον Εζεκιέλ Γκαράι που θα δώσει βάθος, σιγουριά και ασφάλεια στην άμυνα της Λίβερπουλ.

Ο Κλοπ θέλει τον Γκαράι στη Λίβερπουλ

Η Γιούργκεν Κλοπ έχει ήδη αρχίσει να κάνει τον σχεδιασμό της νέας σεζόν και έχει βάλει στο μάτι τον Εζεκιέλ Γκαράι. Οι «reds» έχουν μελετήσει αρκετά την περίπτωση του πρώην σέντερ μπακ της Ρεάλ Μαδρίτης. Μάλιστα, τον Ιανουάριο είχαν φτάσει πολύ κοντά στην απόκτησή του. Ωστόσο, κάτι «στράβωσε» στην πορεία.

Ο Κλοπ έμαθε από το λάθος του. Και σκοπεύει να θωρακίσει την ομάδα για παν ενδεχόμενο. Φέτος, οι τραυματισμοί «πλήγωσαν» πολύ την Λίβερπουλ. Τόσο πολύ, σε σημείο να της κοστίσουν από νωρίς το πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ. Το μεγαλύτερο «πλήγμα» έγινε στα μετόπισθεν. Ο Κλοπ ξέμεινε από αμυντικούς και αυτό του κόστισε πάρα πολύ.

Και γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο θέλει να δώσει «βάθος» στον πάγκο της ομάδας. Και ο Γκαράι θα αποτελέσει μία λύση σιγουριάς και ασφάλειας για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης. Να σημειωθεί πως τα δημοσιεύματα από την Αργεντινή αναφέρουν πως ο Γκαράι θα προστεθεί στη Λίβερπουλ το καλοκαίρι ως ελεύθερος.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;  Γκαράι

Το «διαμαντάκι» της Σάλκε που αρέσει στον Κλοπ

Εκτός από τα μετόπισθεν όμως, η Λίβερπουλ κοιτάζει να ενισχυθεί και στην επιθετική γραμμή που πέρασε στιγμές αφλογιστίες. Είναι μία θέση που «πεινάει» για ενίσχυση. Ο Κλοπ το ξέρει. Η διοίκηση το ξέρει. Όλοι το ξέρουν. Και γι’ αυτό έχει προστεθεί στη μεταγραφική τους λίστα το όνομα του Μάθιου Χόουπ. Ενός από τους λίγους διασωθέντες της Σάλκε φέτος.

Ο Αμερικανός επιθετικός είναι μια πραγματική… όαση για τους «βασιλικούς μπλε». Μετράει 5 γκολ σε 15 συμμετοχές στην ομάδα του Δημήτρη Γραμμόζη, πλέον, η οποία όμως βαδίζει προς τον υποβιβασμό από την Bundesliga. Ουσιαστικά ο 20χρονος ποδοσφαιριστής είναι ο μοναδικός διασωθέντας από το «ναυάγιο». Όπως τονίζει το εν λόγω Μέσο, ο Χόουπ έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον της Λίβερπουλ, η οποία θα κοιτάξει να αποκτήσει έναν επιθετικό το καλοκαίρι.

Ο Ντιβόκ Οριγκί βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου, οπότε οι «κόκκινοι» σαφέστατα θα αναζητήσουν περαιτέρω ενίσχυση στην επίθεση τους. Ωστόσο, το «Teamtalk», επισημαίνει πως δεν «παίζουν» μόνοι τους για την απόκτηση του. Κι αυτό γιατί η Τότεναμ τσεκάρει την περίπτωση του για το καλοκαίρι. Το μέλλον του Χάρι Κέινι στο σύλλογο δεν είναι βέβαιο, ενώ και ο Κάρλος Βινίσιους βρίσκεται στους «Spurs» ως δανεικός και κανείς δεν ξέρει αν θα αποκτηθεί.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ