ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Φέρντιναντ: «Άντρες… εναντίον αγοριών! Τους κατέστρεψε η Άρσεναλ…»
Μπαρτσελόνα: Οι πέντε «αστέρες» που δεν είναι προς πώληση!
Πρόεδρος La Liga: «Να είναι καλά το VAR! Μόνο έτσι δεν θα υπήρχε γκρίνια…»
Αρτέτα σε Ποτσετίνο: «Σε συμπαθώ πολύ! Έπρεπε να κερδίσεις όλα τα τελευταία ματς…» (vid)
Ακραία απόφαση της Μπαρτσελόνα – Πουλάει τον «ηγέτη» της… αλλά γκρινιάζει!
Μουνιαίν: «Μπιλμπάο, αγάπη μου αποχωρώ» – Αποχωρεί ο ηγέτης μετά από 15 χρόνια (vid)
Ο Ράκιτιτς αποκάλυψε τον… νέο σταθμό του Μόντριτς – «Έλα, σε περιμένω!»
Ο Μπαπέ κάνει εύκολη τη ζωή του Αντσελότι… και του Βινίσιους
Οι τρεις επικρατέστεροι για τη θέση του Πιόλι στον πάγκο της Μίλαν
H Λεβερκούζεν κάνει πλάκα σε όποιον θέλει τον Φλόριαν Βιρτζ
Λέμε για τον Μόντριτς αλλά η πάσα του Χούμελς δεν πρέπει να περάσει στα ψιλά (vid)
H Γιουνάιτεντ θέλει στόπερ και οι – δύο – επιλογές της βρίσκονται στη Serie A
«Πνίγηκε» στον ανταγωνισμό – Αποχωρεί με μεταγραφή το αστέρι της Ρεάλ
«Γροθιά» στους παίκτες της Τσέλσι το μήνυμα πιτσιρικά στις εξέδρες (pic)
Από τους λίγους ρομαντικούς ο Τιάγκο Σίλβα – Συμφώνησε με την τελευταία του ομάδα
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Αγγλία

Οι «Αλεπούδες» πέταξαν έξω τη Γιουνάιτεντ και βλέπουν… τελικό (vid)

Η Λέστερ εκμεταλλεύτηκε όλα τα - τραγικά - λάθη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και με πρωταγωνιστή τον Ιχεανάτσο πήρε τη πρόκριση για τους «4» του FA Cup.

Οι «Αλεπούδες» πέταξαν έξω τη Γιουνάιτεντ και βλέπουν… τελικό (vid)

Σπουδαίο παιχνίδι το απόγευμα της Κυριακής στο King Power Stadium με τη Λέστερ να φιλοξενεί τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τα προημιτελικά του FA Cup. Νωρίτερα, χθες και σήμερα, Σαουθάμπτον, Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι ήταν οι τρεις ομάδες που πανηγύρισαν τη πρόκριση τους στα ημιτελικά του θεσμού.

Το αποψινό ζευγάρι ήταν δεδομένο πως θα μας χάριζε όμορφες συγκινήσεις. Αμφότερες έχουν τους ποδοσφαιριστές που με μια προσωπική τους στιγμή μπορούν να καθορίσουν παιχνίδια και αποτελέσματα. Ρότζερς και Σόλσκιερ προέβησαν σε περιορισμένο ροτέισον δείχνοντας και οι δύο πόσο ήθελαν την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Το παιχνίδι στο πρώτο 20λεπτό έμεινε σε χαμηλό τέμπο. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προσπάθησε να κρατήσει περισσότερο τη μπάλα και να περιορίσει τους κινδύνους στην περιοχή της. Κάτι τέτοιο ωστόσο δεν έγινε εφικτό καθώς στο 24′ ο Ιχεανάτσο εκμεταλλεύτηκε το τραγικό λάθος του Φρεντ. Ο Βραζιλιάνος γύρισε τη μπάλα προς τα πίσω στον Χέντερσον. Ο Ιχεανάτσο πρόλαβε τον τερματοφύλακα της Γιουνάιτεντ, πλάσαρε και άνοιξε το σκορ για τις «Αλεπούδες». Λέστερ Γιουνάιτεντ

Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» μετά το σοκ που υπέστησαν έδειξαν να αντιδρούν. Πογκμπά και Φαν ντε Μπέεκ δημιούργησαν για την ομάδα τους με τη Λέστερ με τη σειρά της να δέχεται πίεση στα καρέ της. Στο 38′ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έφθασε αισίως στην ισοφάριση χάρις το όμορφο τελείωμα του Μέισον Γκρίνγουντ. Ο Βρετανός φορ εκμεταλλεύτηκε την πάσα του Πογκμπά και την άψογη προσποίηση του Φαν ντε Μπέεκ. Με αυτό το σκορ οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια.

Τραγικά λάθη των ποδοσφαιριστών της Γιουνάιτεντ

Στην επανάληψη η διοργανώτρια έκανε γνωστά τα ζευγάρια της επόμενης φάσης. Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι και Σαουθάμπτον με τον νικητή της μονομαχίας του King Power Stadium. Η Λέστερ φάνηκε να ευχαριστιέται περισσότερο από τη διασταύρωση με τους «Άγιους». Αυτό φάνηκε αμέσως με το σύνολο του Ρότζερς στο 52′ να παίρνει ξανά το προβάδισμα. Σκόρερ για τους γηπεδούχους ο Τίλεμανς με τον Βέλγο να περνά σαν σταματημένους Μάτιτς και Φρεντ και να σουτάρει στη γωνία του Χέντερσον.

Η συνέχεια βρήκε τον Σόλσκιερ να ρίχνει στον αγωνιστικό χώρο τέσσερα νέα πρόσωπα μεταξύ των οποίων τους Καβάνι και Μπρούνο Φερνάντες. Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» προσπάθησαν να βγάλουν ξανά αντίδραση ωστόσο η Λέστερ παρουσιάστηκε αρκετά διαβασμένη. Οι γηπεδούχοι άντεξαν στους κραδασμούς και στο 78′ έβαλαν με τον Ιχεανάτσο ταφόπλακα στα όνειρα της Γιουνάιτεντ. Ο έμπειρος επιθετικός βρήκε ξανά δίχτυα κερδίζοντας τον Χέντερσον. Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τις «Αλεπούδες» να πανηγυρίζουν τη πρόκριση στους «4» του FA Cup.

 

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ