ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αγκουέρο κόντεψε να… βάλει τα κλάμματα! (vid)
Η Μπάγερν χρυσώνει την Μπαρτσελόνα αγοράζοντας πακέτο δυο βασικούς της!
Πλησιάζει το τέλος εποχής του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ένας (τυχερός) παίκτης έζησε από κοντά και τις δυο ιστορικές προκρίσεις του Ολυμπιακού σε λίγες ώρες! (vid)
Δεν έμεινε τυχαία όρθιος ο Λούνιν στο πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (pic)
Κοντά σε νέο «χρυσό» συμβόλαιο-βάλσαμο της Μπαρτσελόνα με τη NIKE!
Σίνα: «Σκέφτηκα να ρωτήσω τον Τζολάκη πώς το έκανε, το χαρτάκι με βοήθησε» (vids)
Η «Equipe» διαφωνεί με τη Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν θέλει Γιουνάιτεντ»!
Κάθε Παρασκευή προσφορά* χωρίς κατάθεση στην ελληνική ρουλέτα της Betsson
«Στόλισαν» τον Μπονούτσι στο Instagram του οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσέ! (pic)
Οζίλ: «Μπαρτσελόνα, έχεις… χαλάσει! Πάψε να μιλάς για διαιτητές»
Στον τελικό ο Ολυμπιακός, έκαναν το θαύμα τους τα «ερυθρόλευκα» πιτσιρίκια! (vids)
Αποκάλυψη Γκουαρντιόλα – «Ήθελε να φύγει! Εγώ φταίω, δεν του έδινα χρόνο…»
Αρτέτα: «Πάτε καλά; Βάζουμε τόσα γκολ και… λέτε πως έχουμε πρόβλημα»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Φέρντιναντ «έκραξε» την αγορά του Φαν ντε Μπέεκ

Ο Φέρντιναντ τα «έβαλε» με τη διοίκηση στο θέμα του Φαν ντε Μπέεκ, τονίζοντας πως η αγορά του είναι περιττή αν δεν παίζει στη φυσική του θέση και σε επαρκή χρόνο.

Ο Φέρντιναντ «έκραξε» την αγορά του Φαν ντε Μπέεκ

Ο Ρίο Φέρντιναντ δεν φαίνεται να είναι ικανοποιημένος από την αγορά του Ντόνι Φαν ντε Μπέεκ. Και όχι άδικα. Ο Ολλανδός άσος δεν έχει πάρει τον απαιτούμενο χρόνο συμμετοχής με τη φανέλα των «κόκκινων διαβόλων». Και φυσικά δεν έχει πείσει ιδιαίτερα πως αξίζει τα λεφτά που δαπανήθηκαν για την απόκτησή του.

Ο πρώην αστέρας της Γιουνάιτεντ και σημαία της ομάδας, ήταν από τους πρώτους που έσπευσαν να «κράξουν» την διοίκηση για την αγορά του Φαν ντε Μπέεκ. Θεωρεί εντελώς ανούσια την απόκτησή του και τα λεφτά που ξόδεψε η Γιουνάιτεντ… πεταμένα. Και όχι λόγω της απόδοσης του Ολλανδού. Αλλά λόγω του ότι δεν του παραχωρείται χρόνος και μάλιστα στη θέση που μπορεί να διακριθεί.

«Δεν με νοιάζει ποιος είσαι. Αν παίζεις δύο λεπτά εδώ κι εκεί, τρία λεπτά εδώ κι εκεί, δεν μπορείς να αγωνίζεσαι. Δεν με ενδιαφέρει τι επίπεδο παίκτη είσαι. Δεν πιστεύω ότι έχει βοηθήσει την ομάδα σε κάτι. Δεν θεωρώ επίσης δίκαιο να λέμε ότι δεν παίζει καλά αφού δεν παίζει συχνά. Τον παρακολουθούσα πολύ στο Τσάμπιονς Λιγκ με τον Άγιαξ. Ήταν εντυπωσιακός. Έφερνε τη μπάλα στην περιοχή, έπαιζε βαθιά, κρατούσε τη μπάλα, διατηρούσε το επιθετικό παιχνίδι. Θεωρώ πως θα έδινε αξία στην ομάδα. Δημιουργεί γκολ, είναι μέρος της ομάδας. Αλλά για να φέρει τη μπάλα στην περιοχή πρέπει να παίξει εκεί που παίζει ο Μπρούνο. Και αυτό δεν θα γίνει. Μπορεί να παίξει 8άρι ή 6άρι; Νομίζω μπορεί. Είναι αρκετά έξυπνος. Είναι πασιφανές ότι η Γιουνάιτεντ χρειάζεται παίκτη πίσω από τον Φερνάντες. Αλλά εκεί εγείρεται το ερώτημα: Γιατί αγόρασαν τον Ντάνι;», σημείωσε ο Φέρντιναντ.

Θες να βλέπεις τον Βασιλιά ακόμα και… στον ύπνο σου; Τότε δεν έχεις να κάνεις τίποτα άλλο από το να κάνεις subscribe στο κανάλι μας στο YouTube Μπεκ

Τελειώνει τον Ολλανδό ο Σόλσκιερ Γιουνάιτεντ Φέρντιναντ

Ο Σόλσκιερ έχει… κουραστεί από τον Φαν ντε Μπέεκ. Έχει τη λύση του Μπρούνο Φερνάντες και είναι ήσυχος. Η αλήθεια είναι όμως πως θα ήθελε να έχει ακόμα μία λύση. Έστω και έκτακτης ανάγκης. Ωστόσο, αυτή δεν είναι του Ολλανδού. Και ο Σόλσκιερ στη μία και μοναδική κουβέντα που είχε μαζί του, ήταν ξεκάθαρος. Δεν τον βλέπει να έχει μέλλον στην ομάδα.

Από την άλλη, ο 23χρονος βλέπει τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο να πέφτουν δραματικά. Η αδράνεια όλο αυτό το διάστημα τον έχει ρίξει ψυχολογικά. Αυτό που περιμένει τη δεδομένη στιγμή είναι η συμμετοχή του στο προσεχές Euro. Ως προς το κομμάτι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Φαν ντε Μπέεκ έχει ζητήσει από τη διοίκηση να προχωρήσει στην αποδέσμευσή του. Και ο ίδιος, δηλαδή ψάχνει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Εκεί που θα έχει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής και θα ξεδιπλώσει το ταλέντο του, όπως το είχε εκδηλώσει στον Άγιαξ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ