Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
«Πάγωσαν» στην Μπαρτσελόνα, χαλάει του Γκαρσία!
Μπαρτσελόνα

«Πάγωσαν» στην Μπαρτσελόνα, χαλάει του Γκαρσία!

Μπορεί Μπαρτσελόνα και Έρικ Γκαρσία να είχαν έρθει σε προφορική συμφωνία, όμως ο Ισπανός ζήτησε περισσότερα χρήματα και η μεταγραφή "κολλάει"!

23.03.2021 | 00:28

Η Μπαρτσελόνα έχει βάλει εδώ και αρκετούς μήνες στο… μάτι, την απόκτηση του Έρικ Γκαρσία από την Μάντσεστερ Σίτι! Ο άσσος των Άγγλων, μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και δεν έχει δεχθεί την πρόταση από την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα. Έτσι όλα δείχνουν πως θα αποχωρήσει από τους πρωτοπόρους της Πρέμιερ Λιγκ σε λίγους μήνες…

Οι Καταλανοί είχαν εκφράσει από το περασμένο καλοκαίρι το ενδιαφέρον τους, όμως λόγω οικονομικών δυσκολιών δεν μπορούσαν να προχωρήσουν τότε στην απόκτηση του. Ο Ισπανός στόπερ φαίνεται πως θέλει να αγωνιστεί ξανά στην πατρίδα του και η ομάδα του Κούμαν που ψάχνεται για στόπερ, έχει κατασταλάξει στον 20χρονο άσσο!

Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις από τον Ιανουάριο. Μάλιστα, πριν από λίγες μέρες, ισπανικά Μέσα ανέφεραν πως υπήρξε οριστική συμφωνία ανάμεσα στον Γκαρσία και την Μπαρτσελόνα.

Πάντως φαίνεται πως τα δεδομένα έχουν αλλάξει μετά και την τελευταία επαφή ανάμεσα στους Καταλανούς και τον μάνατζερ του Ισπανού!

Θες να βλέπεις τον Βασιλιά ακόμα και… στον ύπνο σου; Τότε δεν έχεις να κάνεις τίποτα άλλο από το να κάνεις subscribe στο κανάλι μας στο YouTube

Συγκεκριμένα, ενώ Έρικ Γκαρσία και Μπαρτσελόνα τα είχαν βρει σε όλα, τόσο σε οικονομικό επίπεδο, όσο και σε… επίπεδο εγγυημένων συμμετοχών, η πλευρά του Ισπανού… τα άλλαξε! 

Όπως αποκαλύπτουν ισπανικά δημοσιεύματα, ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή… εντελώς ξαφνικά ζήτησε περισσότερα χρήματα! για τον πελάτη του! Σίγουρα είναι κάτι που έγινε εις γνώση του Έρικ Γκαρσία. Στην Μπαρτσελόνα πάγωσαν, καθώς θεωρούσαν δεδομένη την συμφωνία.

Πλέον αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε το πως θα αντιδράσουν οι άνθρωποι του συλλόγου. Ναι μεν θέλουν να φέρουν στην Βαρκελώνη τον 20χρονο, αλλά δεν πρόκειται να μπουν σε “παιχνίδια” με τον μάνατζερ του…

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version