ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Μαρκίνιος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα βρήκε τον επιθετικό που θα «εκτοξεύσει» την ομάδα του!
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αγκουέρο κόντεψε να… βάλει τα κλάμματα! (vid)
Η Μπάγερν χρυσώνει την Μπαρτσελόνα αγοράζοντας πακέτο δυο βασικούς της!
Πλησιάζει το τέλος εποχής του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ένας (τυχερός) παίκτης έζησε από κοντά και τις δυο ιστορικές προκρίσεις του Ολυμπιακού σε λίγες ώρες! (vid)
Δεν έμεινε τυχαία όρθιος ο Λούνιν στο πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (pic)
Κοντά σε νέο «χρυσό» συμβόλαιο-βάλσαμο της Μπαρτσελόνα με τη NIKE!
Σίνα: «Σκέφτηκα να ρωτήσω τον Τζολάκη πώς το έκανε, το χαρτάκι με βοήθησε» (vids)
Η «Equipe» διαφωνεί με τη Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν θέλει Γιουνάιτεντ»!
Κάθε Παρασκευή προσφορά* χωρίς κατάθεση στην ελληνική ρουλέτα της Betsson
«Στόλισαν» τον Μπονούτσι στο Instagram του οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσέ! (pic)
Οζίλ: «Μπαρτσελόνα, έχεις… χαλάσει! Πάψε να μιλάς για διαιτητές»
Στον τελικό ο Ολυμπιακός, έκαναν το θαύμα τους τα «ερυθρόλευκα» πιτσιρίκια! (vids)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

«Ψάχνεται» για… μυθικό comeback Σουάρες η Λίβερπουλ!

Ο Λουίς Σουάρες φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο της Λίβερπουλ, που θέλει να τον ντύσει στα κόκκινα μετά από επτά ολόκληρα χρόνια

«Ψάχνεται» για… μυθικό comeback Σουάρες η Λίβερπουλ!

Μόλις το περασμένο καλοκαίρι ο Λουίς Σουάρες αποχώρησε από την Μπαρτσελόνα με προορισμό την Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι «μπλαουγκράνα» του χρέωσαν ένα μεγάλο μερίδιο της περσινής αποτυχημένης σεζόν. Γι’ αυτό και τον πίεσαν να βρεθεί στην πόρτα της εξόδου. Ο ίδιος δεν είχε ήθελε να αποχωρήσει από την Βαρκελώνη, αλλά εφόσον δε βρισκόταν στα πλάνα του Ρόναλντ Κούμαν, το έκανε. Έτσι μετακινήθηκε στους «ροχιμπλάνκος», θέλοντας να αποδείξει πως δεν είναι… τελειωμένος. Κάτι που μέχρι στιγμής έχει αποδειχθεί περίτρανα. Ο Ουρουγουανός φορ μετράει 19 γκολ σε 25 συμμετοχές στη La Liga κι έχει φέρει τους Μαδριλένους στην κορυφή.

Ο Ουρουγουανός φορ μετράει 19 γκολ σε 25 συμμετοχές στη La Liga κι έχει φέρει τους Μαδριλένους στην κορυφή. Έχει ταιριάξει πλήρως στα πλάνα του Ντιέγκο Σιμεόνε και παλεύει να δώσει το πρωτάθλημα στην Ατλέτικο, το πρώτο της από τη σεζόν 2013/14. Τα όσα έχει πετύχει μέχρι στιγμής δείχνουν ότι μόνο τελειωμένος δεν είναι. Άλλωστε, δεν μπορείς να αποκαλέσεις έτσι έναν επiθετικό με 500 γκολ καριέρας. Αυτό ακριβώς, βλέπει και η Λίβερπουλ και σύμφωνα με το «Fichajes.net» ετοιμάζεται να κάνει κίνηση-βόμβα για τον Σουάρες.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Σουάρες

Σουάρες με τις… ευλογίες του Κλοπ θέλει η Λίβερπουλ

Οι «κόκκινοι» αναζητούν μια σταθερή λύση για την επίθεση τους το καλοκαίρι και το όνομα του Ουρουγουανού ήρθε στο προσκήνιο. Ο Γιούργκεν Κλοπ είναι μεγάλος φαν του Σουάρες και φέρεται να έχει εισηγηθεί την απόκτηση του. Όπως αναφέρει το εν λόγω Μέσο, ο Γερμανός τεχνικός θέλει έναν επιθετικό «φονιά» μέσα στην περιοχή και ο Σουάρες συγκεντρώνει ακριβώς τα όσα έχει ζητήσει. Βέβαια, για να δρομολογηθεί η απόκτηση του, ενδέχεται να αποχωρήσει κάποιος από τους επιθετικούς της Λίβερπουλ για να ανοίξει χώρος στο rotation.

Βέβαια, ο Ουρουγουανός μόνο άγνωστος δεν είναι για τους «κόκκινους». Από τον Ιανουάριο του 2010 ως και το καλοκαίρι του 2014 φορούσε τη φανέλα τους κάνοντας απίθανες εμφανίσεις. Δεν είναι τυχαίο ότι μέτρησε 82 γκολ σε 133 συμμετοχές με την αγγλική ομάδα. Με αυτόν ως ηγέτη έφτασε κοντά στο να σπάσει την «κατάρα» της κατάκτησης του πρωταθλήματος τη σεζόν 2013/14. Κάτι που δεν έμελλε να συμβεί τότε, αλλά μόλις την περασμένη σεζόν με τον Γιούργκεν Κλοπ στο τιμόνι. Φέτος, όμως, τα πράγματα έχουν αλλάξει άρδην για τη Λίβερπουλ, που πραγματοποιεί μια πολύ κακή σεζόν. Γι’ αυτό και το καλοκαίρι κυνηγάει την περαιτέρω ενίσχυση της για να επιστρέψει στην κορυφή. Κάτι που με μια ενδεχόμενη απόκτηση του Σουάρες θα συγκεντρώσει ακόμα περισσότερες πιθανότητες.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ