ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Δεν πίστευε στα μάτια του ο Αρτέτα: Τα έπαθε ΟΛΑ στο δεύτερο γκολ του Μπεν Γουάιτ! (pic)
Ο Ποτσετίνο είπε αλήθειες για την Τσέλσι, μετά την «πεντάρα» από την Άρσεναλ!
Κανείς στην Τσέλσι δεν θα καταλάβει ΠΟΤΕ πως ο Τζάκσον αστόχησε από εκεί! (vid)
Ο Μίλικ μίλησε στο τέλος νικώντας τον Μανδά κι έστειλε τη Γιουβέντους στον τελικό! (vid)
H Άρσεναλ έστειλε μήνυμα σε όλους με την ιστορική «πεντάρα» στην Τσέλσι! (vid)
Le Parisien: Η Παρί ενεργοποιεί τη ρήτρα της χαφάρας της Σίτι!
Μπεν Γουάιτ και Χάβερτς έστειλαν για… τσάι την άμυνα της Τσέλσι! (vids)
Λάτσιο – Γιουβέντους: «Ντοπιέτα» ο Καστεγιάνος, ισόπαλο το συνολικό σκορ! (vids)
Έξαλλος ο Αλόνσο στην προπόνηση: «Όχι, γαμ@@νες γιώμες» (vid)
Δυο παίκτες της Premier League συνελήφθησαν για βιασμό και σεξουαλική επίθεση!
Ίντερ: Και ιστορία έγραψε και δεύτερο αστέρι έραψε!
«Κανονιά» του Τροσάρ και 1-0 η Άρσεναλ κόντρα στην Τσέλσι! (vid)
Ο Λουίς Ενρίκε τρελάθηκε και θέλει διακαώς το τρεμπλ με την Παρί!
Αρχηγική κίνηση από τον Μόντριτς: Έτσι, κλείνει στόματα στη Ρεάλ!
Αγγλική εφημερίδα βλέπει νέο «πόλεμο» Σίτι- Άρσεναλ για τον Γκιμαράες!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

«Μάχη» Λίβερπουλ-Γιουνάιτεντ για τον Βλάχοβιτς!

Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχουν βάλει στο στόχαστρο τον Ντούσαν Βλάχοβιτς κι ετοιμάζονται να δώσουν «μάχη» για χάρη του.

«Μάχη» Λίβερπουλ-Γιουνάιτεντ για τον Βλάχοβιτς!

Η φετινή Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει σαφέστατα δείξει σημάδια βελτίωσης σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Γι’ αυτό, άλλωστε, και βρέθηκε στο κόλπο για την κατάκτηση της Premier League για μεγάλο διάστημα. Γενικότερα η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ έδειξε πως χρειάζεται ελάχιστες κινήσεις για να επιστρέψει στην κορυφή. Κινήσεις όπως αυτή που έκανε το καλοκαίρι με την απόκτηση του Έντινσον Καβάνι. Σαφέστατα ο Ουρουγουανός δεν «πετάει», κιόλας, μέσα στη σεζόν, αλλά είναι μια χρήσιμη μονάδα. Εξάλλου, το γεγονός ότι πραγματοποιεί καλές εμφανίσεις (6 γκολ σε 18 συμμετοχές), ενώ έχει αντιμετωπίσει αρκετούς μικροτραυματισμούς, αλλά και υποχρεωτική καραντίνα μόλις μετακόμισε στην Αγγλία λέει πολλά.

Ωστόσο, η παραμονή του στους «Κόκκινους Διαβόλους» μόνο σίγουρη δεν είναι. Κι αυτό γιατί εδώ και μερικές ημέρες υπάρχει έντονη φημολογία που τον θέλει να τα έχει βρει με την Μπόκα Τζούνιορς για το καλοκαίρι. Τότε δηλαδή που λήγει το συμβόλαιο του με την αγγλική ομάδα, αν και υπάρχει οψιόν για μια ακόμα σεζόν. Στις τάξεις της Γιουνάιτεντ προσέχουν για να έχουν και ήδη φαίνεται πως βρήκαν τον πιθανό αντικαταστάτη του Καβάνι, αν τελικά αποχωρήσει. Αυτός είναι ο Ντούσαν Βλάχοβιτς της Φιορεντίνα, σύμφωνα με την «Corriere dello Sport». Ωστόσο, οι «Κόκκινοι Διάβολοι» δεν είναι οι μόνοι που τον παρακολουθούν, αφού ο Σέρβος βρίσκεται στα ραντάρ και της Λίβερπουλ.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Βλάχοβιτς Γιουνάιτεντ

Δεν κοιτάζουν μόνο οι Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ τον… περιζήτητο Βλάχοβιτς

Οι «κόκκινοι» ψάχνουν από τη μεριά τους έναν επιθετικό για το καλοκαίρι. Η αποχώρηση του Ντιβόκ Οριγκί θεωρείται δεδομένο και ο Βλάχοβιτς συγκεντρώνει πολλά στοιχεία που αρέσουν στον Γιούργκεν Κλοπ. Αρχικά είναι νέος (21 ετών) και συνάμα ιδιαίτερα εξελίξιμος, ενώ παρά το ψηλό «σκαρί» του (1.90 μ.) είναι και σχετικά γρήγορος. Ο Σέρβος φορ μετράει 12 γκολ σε 27 συμμετοχές στη Serie A φέτος και δικαίως συγκαταλέγεται στους κορυφαίους επιθετικούς του πρωταθλήματος.

Βέβαια, οι εμφανίσεις αυτές του Βλάχοβιτς δεν έχουν τραβήξει μόνο αγγλικό ενδιαφέρον. Όπως τονίζεται στο δημοσίευμα, και η Ρεάλ Μαδρίτης τον έχει στη λίστα της, χωρίς όμως να είναι ιδιαίτερα ψηλά. Άλλωστε, η «βασίλισσα» κοιτάζει περισσότερο τις περιπτώσεις τον Κιλιάν Μπαπέ και Έρλινγκ Χάαλαντ. Παράλληλα και η Μίλαν έχει εκφράσει και αυτή το ενδιαφέρον της για τον Σέρβο, ο οποίος μοιάζει περιζήτητος. Βέβαια, η Φιορεντίνα είναι αυτή που έχει το «μπαλάκι» στα χέρια της. Κι αυτό γιατί έχει συμβόλαιο με τον νεαρό επιθετικό μέχρι το καλοκαίρι του 2023. Αυτό σημαίνει πως οι «Βιόλα» θα έχουν τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο σε οποιαδήποτε διαπραγμάτευση.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ