ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ριβάλντο: «Αυτός πρέπει να κερδίσει τη Χρυσή Μπάλα»!
Ο Κασάνο κατηγόρησε τον Αλέγκρι και κατακεραύνωσε τον Ιντζάγκι!
H ιστορία του Βίλας Μπόας θα γινόταν εύκολα ταινία! (POD)
Μάρκο Ρόις, 2024
Μεντιλίμπαρ: «Δεν θέλω να ακούσω τίποτα για τελικό, δεν έχουμε προκριθεί»!
Οριστικό: Εκεί θα συνεχίσει την καριέρα του ο Τιάγκο Σίλβα!
Μεγάλη στιγμή για τον Ράγια: Καπάρωσε το «χρυσό γάντι» της Premier League!
Κλοπ: «Γι’ αυτό τον λόγο πάτωσαν οι αγγλικές ομάδες στην Ευρώπη»
Θρύλος της Λίβερπουλ «έκραξε» τον Σαλάχ δίχως… αύριο: «Είναι ατομίσταρος!»
Ο Αρτέτα γελάει με τα δημοσιεύματα για το μέλλον του Ζεσούς!
Ο Αρτέτα έριξε «βόμβα» πριν το ματς με την Μπόρνμουθ!
Ο Ρόις σε ένα συγκινητικό βίντεο εξήγησε γιατί αποχωρεί από την Ντόρτμουντ! (vid)
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Τέλος από την Ντόρτμουντ ο Ρόις το καλοκαίρι!
Η μεγάλη επιστροφή για τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι γεγονός!
ΟΛΟ το Μάντσεστερ μάχεται για τα μάτια του Μανδά!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Μπαπέ ρίχνει «ακυράκι» στην Παρί και πάει για Μαδρίτη!

Ο Κιλιάν Μπαπέ ετοιμάζεται να απαντήσει αρνητικά στην «χρυσή» πρόταση της Παρί Σεν Ζερμέν για νέο συμβόλαιο και να... ψαχτεί γι' άλλες πολιτείες.

Ο Μπαπέ ρίχνει «ακυράκι» στην Παρί και πάει για Μαδρίτη!

Το όνομα του Κιλιάν Μπαπέ δίχως καμία αμφιβολία είναι το πιο «καυτό» στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο τους τελευταίους μήνες. Από την ημέρα που έδωσε μια απίστευτη παράσταση στο «Καμπ Νου», ο Γάλλος επιθετικός «ακούγεται» παντού. Με τρία δικά του γκολ έκανε «σμπαράλια» την άμυνα της Μπαρτσελόνα κι έστειλε την Παρί Σεν Ζερμέν στα προημιτελικά του Champions League. Εκεί βέβαια το έργο του θα είναι πολύ πιο δύσκολο, καθώς τον περιμένει η Μπάγερν Μονάχου. Οι Παριζιάνοι έχουν στόχο το τρόπαιο κι αν θέλουν να το κατακτήσουν θα πρέπει να αποκλείσουν την κάτοχο του.

Ο Μπαπέ τους δίνει ελπίδα για την πρόκριση και το «κυνήγι» της κούπας. Ωστόσο, απ’ ότι φαίνεται δεν τους δίνει καμία ελπίδα για το «δέσιμο» του μέλλοντος του στον σύλλογο. Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το «Ok Diario», ο Γάλλος επιθετικός έχει πάρει την απόφαση να απαντήσει αρνητικά στην «χρυσή» πρόταση ανανέωσης που του είχε γίνει από την Παρί Σεν Ζερμέν. Μάλιστα, αυτό θα συμβεί για χάρη της μετακίνησης του στη Ρεάλ Μαδρίτης!

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Μπαπέ

Το «όχι» στο τεράστιο συμβόλαιο και οι λόγοι που ο Μπαπέ θέλει Ρεάλ

Υπενθυμίζεται ότι η συμφωνία των δύο πλευρών λήγει το καλοκαίρι του 2022. Στις τάξεις της γαλλικής ομάδας, όμως, ήθελαν να προχωρήσουν στην ανανέωση της από τώρα. Αυτό έχει τη λογική του, καθώς αν ο Μπαπέ δεν ανανεώσει το συμβόλαιο του είναι τεράστια η πιθανότητα να παραχωρηθεί το ερχόμενο καλοκαίρι. Ένα σενάριο που σίγουρα απεύχονται στην Παρί. Γι’ αυτό, άλλωστε, του είχαν κάνει πρόταση με απολαβές ύψους 30 εκατομμυρίων ευρώ τον χρόνο.

Ωστόσο, το «χρυσάφι» της γαλλικής ομάδας δεν δείχνει να συγκινεί τον 22χρονο άσο, που ετοιμάζεται να αποχωρήσει μετά από τέσσερα χρόνια στο Παρίσι. Αυτό, όμως, που έχει σημασία είναι η ομάδα που το «Ok Diario» αναφέρει πως έχει διαλέξει ο Μπαπέ για να συνεχίσει την καριέρα του. Αυτή είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία τον διεκδικεί εδώ και χρόνια. Η «βασίλισσα» μετά την φυγή του Κριστιάνο Ρονάλντο αναζητά τον νέο ηγέτη της. Τον άνθρωπο που θα την οδηγήσει στη νέα εποχή και οι ιθύνοντες της τον έχουν βρει στον Γάλλο επιθετικό. Παράλληλα, και ο ίδιος μοιάζει να έχει «θαμπωθεί» από την ισπανική ομάδα. Άλλωστε, έχει παραδεχθεί ουκ ολίγες φορές πως ήταν φαν της τα προηγούμενα χρόνια. Τώρα μένει να δούμε αν τελικά θα φορέσει και τη φανέλα της.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ