Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Κασίγιας υποκλίθηκε στον βιονικό Ζλάταν (pic)
Προκριματικά Μουντιάλ 2022

Ο Κασίγιας υποκλίθηκε στον βιονικό Ζλάταν (pic)

Ο 39χρονος Ζλάταν όχι μόνο δε λέει να το βάλει κάτω αλλά συνεχίζεται να είναι πρωταγωνιστής στο άθλημα που υπηρετεί. Αυτό από μόνο του προκαλεί δέος.

26.03.2021 | 19:08

Το βράδυ της Παρασκευής τα βλέμματα όλων των ποδοσφαιρόφιλων έπεσε στον Ζλάταν. Ο σούπερ σταρ της Μίλαν άφησε πίσω ηλικίες, τα πάντα και επέστρεψε στην εθνική του ομάδα. Η Σουηδία βρήκε ξανά μετά από μερικά χρόνια απουσίας τον φυσικό της ηγέτη. Τον άνθρωπο που θα την οδηγήσει σε ακόμη μία μεγάλη διοργάνωση. Στο Μουντιάλ του Κατάρ!

Στα 39 του ο Ζλάταν επέστρεψε και πήρε μονομιάς φανέλα βασικού και αναντικατάστατου στην ενδεκάδα των Σουηδών. Η αναμέτρηση με τη Γεωργία βρήκε νικητές τους Σκανδιναβούς χάρις το γκολ του Κλάεσον. Μια φάση που για να φθάσει αισίως στο τέρμα των Γεωργιανών ξεκίνησε ιδανικά από τα πόδια του αστέρα της Μίλαν.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Η εμφάνιση του 39χρονου στο Friends Arena έκανε αίσθηση σε όλους τους ποδοσφαιρόφιλους. Ένας από αυτούς, ο Ίκερ Κασίγιας δεν κρατήθηκε και μέσω των κοινωνικών μέσων δικτύωσης έδειξε τον σεβασμό του στον Ζλάταν. Ο παλαίμαχος Ισπανός τερματοφύλακας τάγκαρε τον Σουηδό και εμπλούτισε το όνομά του με τη λέξη GOAT.

Το ποστάρισμα του Κασίγιας αφιερωμένο στον Ζλάταν

Άπαντες μένουν με το στόμα ανοιχτό βλέποντας τον Ζλάταν να παίζει σε αυτή την ηλικία σε τόσο υψηλό επίπεδο. «Ένιωθα τις πεταλούδες στο στομάχι μου. Δεν υπάρχει άγχος και πίεση. Ήμουν ενθουσιασμένος. Ήταν πολύ ωραία, πολύ όμορφο συναίσθημα. Ήταν πολύ καλό που επέστρεψα όμως τώρα να συνεχίσουμε. Πρέπει να βελτιωθούμε και θα το καταφέρουμε αυτό παιχνίδι με το παιχνίδι» ανέφερε ο Ζλάταν σε δηλώσεις στο Gazzetta dello Sport.

O Σουηδός αστέρας προχωρά αδιάκοπα σε μια μεγάλη σεζόν για εκείνον. Αυτή ξεκίνησε ιδανικά με πολλά γκολ για λογαριασμό της Μίλαν. Με όνειρα για τίτλους. Ο σοβαρός τραυματισμός όμως τον έφερε πίσω. Τώρα έχει πλέον επιστρέψει στη δράση και προσπαθεί να κάνει τη διαφορά για τις ομάδες.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Προκριματικά Μουντιάλ 2022
Exit mobile version